Persondata politik
Besøg frisør Pii ved Kronen i Vanløse


Din bæredygtige frisør i Vanløse


Book tid


Ring op

Fandt du ikke en tid i Vanløse, som passer dig?

Pii er en økologisk frisørkæde bestående af fire grønne saloner. Du finder os blandt andet ved Kronen i Vanløse. Matcher vores ledige tider ikke dig? Så kan du finde flere ledige tider ved vores saloner i København K, Ballerup og Valby.

OM FRISØR PII I VANLØSE

Når du besøger frisør Pii i Vanløse, er målet at give dig en god og behagelig oplevelse. Derfor har vi skabt nogle enkle og hyggelige rammer ved Kronen i Vanløse, som oser af velvære og giver dig ro til at slappe af. Her bydes alle hårtyper velkomne med et smil ─ unge som gamle, langhåret som korthåret.

Alle behandlinger hos Frisør Pii i Vanløse indebærer en nakke og skuldermassage

MØD VANLØSES DYGTIGSTE FRISØRTEAM

Frisørsalonen i Vanløse huser et dedikeret team af dygtige frisører. De har mange års erfaring med både klip, hårfarvning og velvære. Når du besøger salonen i Vanløse vil du altid blive mødt af en professionel medarbejder, der sætter dig og dine ønsker i centrum. Vi hører, hvad du siger, og vi forsøger altid at skabe det look, du drømmer om.

Vi har helt styr på de grundlæggende og traditionelle teknikker, ligesom vi altid sørger for at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde dig de bedste behandlinger. Vi giver også gerne gode råd med på vejen, hvis du ønsker nærende pleje til dit hår i form af gode hårprodukter, der fremstilles med tanke på miljøet.

I Alle vores saloner ─ hermed også i Vanløse ─ bruger vi kun bæredygtige produkter fra Oway. Vi elsker nemlig, når bæredygtighed og miljøansvar kan kombineres med skønhed og selvforkælelse.

FAGLIGHEDEN ER HELT I TOP

Som én ud af blot 2.500 frisører på verdensplan er Pii medlem af frisørorganisationen Intercoiffure – en organisation, der samler verdens bedste frisører på ét sted. De danske medlemsskaber tæller kun 40 saloner, og derfor er vi umådeligt stolte af at være med – det er din garanti for et højt fagligt niveau, når du indtræder salonen i Vanløse.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe hver enkelt kunde med at blive den smukkeste udgave af sig selv. Et klap på skulderen af den internationale frisørorganisation er en bekræftelse af det arbejde, vi hver dag lægger for dagen – en anerkendelse, der betyder alverden for holdet af dygtige frisører.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I VANLØSE

Hos Frisør Pii i Vanløse er du i centrum, og uanset om du ønsker en klipning, farvning, opsætning eller en kombination af alle tre ting, kan vi hjælpe dig. Atmosfæren i Vanløse er afslappet, og vi betragter kunderne som vores gæster. Du er altid velkommen til komme forbi til en snak, inden du booker en tid i salonen i Vanløse.

NYE TENDENSER OG TRADITIONELLE TEKNIKKER

Frisørsalonen i Vanløse er samlingspunkt for en række dedikerede frisører, der hver dag går på arbejde for at give dit hår en god og kærlig behandling. Vi har mange års erfaring med traditionelle metoder indenfor farve og klip, men vi er også på forkant med de nyeste teknikker, så vores kunder kan følge tidens tendenser.

For os er det vigtigt, at der er plads til alle i salonen. Fra de helt små børn over unge piger og drenge til kvinder og mænd i alle aldre – vi klipper hver og en. Og vi giver også gerne håret en omgang forkælelse med nærende kurbehandlinger, vask og føn.

Indenfor farvning af hår tilbyder vi klassisk helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, og fagligheden er høj hele vejen igennem. Det er den også, når det kommer til kreative teknikker som balayage og ombré – teknikker der kræver en særlig viden og det helt rigtige håndelag.

Er du usikker i forhold til, hvordan din frisure og farvning skal gribes an, så kom ned i salonen i Vanløse og få en snak – du får den bedste rådgivning, når vi står med dit hår mellem vores hænder.

Få sat håret til en særlig anledning

Bryllup, konfirmation og andre særlige anledninger kalder på en smuk frisure, der holder både dag og aften – og som kan klare en svingom eller to. Vi har lang erfaring med håropsætning, og vi sætter med glæde dit hår. Dine ønsker og dit ansigt er udgangspunktet for opsætningen, og sammen finder vi frem til den stil, der passer til dig og dit tøj.

Vi kan også hjælpe med farvning samt retning af øjenbryn med det formål at give dig et gennemført, nyt look.

OPSÆTNING AF HÅR I VANLØSE

Vi kreerer smukke frisure og sætter gerne dit hår til alle specielle begivenheder. Vi er placeret centralt i Storkøbenhavn ved Kronen i Vanløse, hvorfor vi er nemme at komme til og fra, når du skal have sat en frisure, der skal holde hele dagen. Kom gerne forbi salonen inden til en snak om forventninger og ønsker.

PRISER HOS FRISØR PII I VANLØSE

Herunder finder du priser på de forskellige typer behandlinger, vi tilbyder i Vanløse. Prisen på en herreklip starter fra 540 kr., mens en dameklip starter fra 699 kr. Du kan sagtens tilføje reflekser, farver og kurbehandlinger til din klipning.

Vi tilbyder studierabat alle hverdage 10-14.

Bundfarve

Priserne på bundfarve starter fra 699 kr., en helfarvning starter fra 880 kr. – ved begge typer behandlinger afhænger prisen henholdsvis af længden på din udgroning eller længden af dit hår.

Reflekser

Ved kort hår starter prisen på reflekser fra 880 kr. Kunne du derimod tænke dig at få lavet en balayage, så starter denne type behandling fra 1280 kr. for pagehår.  

Kurbehandling

Vores priser på kurbehandling starter fra 265 kr. En luksusbehandling starter fra 425 kr. I begge behandlinger er der inkluderet en lækker, afspændende hovedbundsmassage.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 780
VASK OG FØNKR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 490

Farve

HELFARVEKR. 880 - 1.950
TONINGKR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNINGKR. 300 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarveKR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarveKR. 1.890 - 2.545

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 285
FARVE AF VIPPERKR. 155
FARVE AF BRYNKR. 145
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farve konsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

KONSULTATION I VANLØSE

Vores priser varierer alt efter, hvilken type behandling du ønsker. Fælles for alle behandlinger er, at vi byder på en skulder- og nakkemassage. Det har vi valgt at inkludere, da det skal være en behagelig og afslappende oplevelse at gå til frisøren.

Massagen udføres med de lækreste olier fra Oway, som udelukkende indeholder økologiske og biodynamiske ingredienser.

Alle vores gæster, nye som tilbagevendende, bliver altid tilbudt en konsultation i salonen. Ved denne konsultation sikrer vi os, at vi kan hjælpe dig med at opnå netop det resultat, du ønsker. Vi foretager ligeledes en analyse af dit hår og din hårbund.

EN PERSONLIG KLIPNING TIL ALLE ALDRE

Vores salon i Vanløse byder på behandlinger for enhver smag. Her foretager vi både dameklip, herreklip og børneklip med vask samt føntørring. Hvis du er studerende, har du mulighed for at opnå rabat alle hverdage mellem 10-14.

Vi indleder altid vores behandlinger med en konsultation. Her gennemgår vi dine ønsker og supplerer med vores egne råd. Sammen kommer vi frem til det udtryk, som passer perfekt til dig. Så uanset om du blot skal have klippet spidser, eller om der er tale om en større forandring, så er du velkommen til at kigge ind hos Pii i Vanløse.

KUN GRØNNE PRODUKTER
PÅ HYLDERNE

Hos frisør Pii har vi finkæmmet markedet for at finde miljørigtige produkter af højeste kvalitet, som kan bidrage til at fremhæve din naturlige skønhed. Vi går ikke på kompromis, hvorfor du kun vil blive behandlet med de bedste hårprodukter i vores saloner.

Vi har fokus på, at alle vores produkter skal være skånsomme for dig, vores frisører og miljøet.

Hos frisør Pii i Vanløse tilbyder vi både herre, dame og børneklip

PLANTEBASEREDE PRODUKTER

Du finder kun nøje udvalgte produkter på hylderne, når du besøger salonen i Vanløse. Vi har to meget specifikke krav til de produkter, vi bruger; vores gæster skal synes godt om dem og vi skal kunne stå inde for producentens værdier. Derfor har vi truffet et bevidst valg om kun at arbejde med produkter fra Oway.

Oway er lavet på sunde og naturlige ingredienser, helt uden kemi. Ved at benytte produkter fra Oway, støtter vi op om vores gæsters personlige velvære, uden at det går ud over miljøet.

VEJLEDNING I VALGET AF HÅRPRODUKTER

Forskellige hårtyper kræver forskellige produkter. Benytter du produkter, som ikke passer til din hårtype, så risikerer dit hår at miste styrke og fylde. Hvis du ikke er helt sikker på, hvorvidt du benytter dig af de rette produkter, så er du velkommen til at kigge forbi vores salon i Vanløse for kyndig vejledning. Du vil hurtigt kunne mærke forskel på dit hår, når du finder de rette produkter.

Hos frisør Pii i Vanløse har vi velvære i centrum

Hvem er Oway?

Oway startede deres rejse tilbage i 1948 og er verdens første kosmetikfirma, der producerer professionelle hårprodukter med økologiske og biodynamiske ingredienser. Samtidig har de stor respekt for miljøet og går ind for at fremme affaldsreduktion. Dette kommer især til udtryk i, at forbruget af plastik i Oways produkter, er reduceret med 99%.

Ikke nok med at Oway har meget fokus på miljørigtighed, deres produkter er også blandt de bedste på markedet. Disse værdier vil vi gerne støtte op om hos frisør Pii, og derfor finder du produkter fra Oway i samtlige af vores saloner.

Køb gavekort