Persondata politik

Din bæredygtige frisør
i Vanløse

FINDER DU IKKE EN TID, DER PASSER DIG?

Kontakt en af vores andre saloner. Vi står klar til at tage godt imod dig.

OM FRISØR PII I VANLØSE

Det skal være en god og behagelig oplevelse at komme til frisør. Rart, varmt og afslappende – dét er målet hos Frisør Pii. Derfor har vi skabt nogle enkle og hyggelige rammer, hvor vi byder vi alle hårtyper velkommen med et smil; unge såvel som gamle, langhårede såvel som korthårede, børn såvel som voksne.

Professionelle hænder hver gang

Frisørsalonen huser en række dedikerede frisører med mange års erfaring i bagagen, og det betyder, at uanset hvornår du kommer, vil du møde en professionel medarbejder, der sætter den individuelle vejledning i højsædet. Vi hører, hvad du siger, og vi forsøger altid at skabe det look, du drømmer om.

Vi har helt styr på de grundlæggende og traditionelle teknikker, ligesom vi altid sørger for at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling – og det gælder både ved klip, farve og opsætning.

Vi giver også gerne gode råd med på vejen, hvis du ønsker en nærende pleje til dit hår i form af gode hårprodukter, der fremstilles med tanke på miljøet.

Vi elsker nemlig, når bæredygtighed og miljøansvar kan kombineres med skønhed og selvforkælelse.

Fagligheden er helt i top

Som én ud af blot 2.500 frisører på verdensplan er Frisør Pii medlem af frisørorganisationen Intercoiffure – en organisation, der samler alle de bedste frisører på ét sted. De danske medlemsskaber tæller kun 40 saloner, og derfor er vi umådeligt stolte af at være med – det er din garanti for et højt fagligt niveau hele vejen igennem.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe hver enkelt kunde med at blive den smukkeste udgave af sig selv. Et klap på skulderen af den internationale frisørorganisation er en bekræftelse af det arbejde, vi hver dag lægger for dagen – en anerkendelse, der betyder alverden for holdet af dygtige frisører.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I VANLØSE

Hos Frisør Pii har vi den enkelte kunde i centrum, og uanset om du ønsker en klipning, farvning, opsætning eller en kombination af alle tre ting, kan vi hjælpe dig. Atmosfæren er afslappet, og vi behandler kunderne som vores gæster – og du er altid velkommen til komme forbi til en snak, inden du booker en tid.

Nye tendenser og traditionelle teknikker

Frisørsalonen er samlingspunkt for en række dedikerede frisører, der hver dag går på arbejde for at give dit hår en god og kærlig behandling. Vi har mange års erfaring med traditionelle metoder indenfor farve og klip, men vi er også på forkant med de nyeste teknikker, så vores kunder kan følge tidens tendenser.

For os er det vigtigt, at der er plads til alle i salonen. Fra de helt små børn over unge piger og drenge til kvinder og mænd i alle aldre – vi klipper hver og en. Og vi giver også gerne håret en omgang forkælelse med nærende kurbehandlinger, vask og føn.

Indenfor farvning af hår tilbyder vi klassisk helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, og fagligheden er høj hele vejen igennem. Det er den også, når det kommer til kreative teknikker som sombré, balayage og ombré – teknikker der kræver en særlig viden og det helt rigtige håndelag.

Er du usikker i forhold til, hvordan din frisure og farvning skal gribes an, så kom ned i salonen og få en snak – du får den bedste rådgivning, når vi står med dit hår mellem vores hænder.

Få sat håret til en særlig anledning

Bryllup, konfirmation og andre særlige anledninger kalder på en smuk frisure, der holder både dag og aften – og som kan klare en svingom eller to. Vi har lang erfaring med håropsætning, og vi sætter med glæde dit hår. Dine ønsker og dit ansigt er udgangspunktet for opsætningen, og sammen finder vi frem til den stil, der passer til dig og dit tøj.

Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn og på den måde sætte prikken over i’et på dit nye look.

Opsætning af hår

Skal du giftes, konfirmeres eller måske deltage i en særlig begivenhed, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen, så sætter vi med glæde dit hår. Med udgangspunkt i dine ønsker og det tøj, du skal bære på dagen, finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

Med en professionel håropsætning kan du være være sikker på, at frisuren holder.

Priser hos Frisør Pii i Vanløse

Du kan se priserne på vores behandlinger i skemaet nedenfor. Herreklip starter ved 525 kr, mens dameklip starter ved 680 kr, og du kan tilføje farver, reflekser og kurbehandlinger efter ønske.

På hverdage mellem 10-14 giver vi studierabat.

Bundfarve

Bundfarve koster fra 675 kr, mens helfarve starter ved 860 kr. – for begge dele gælder det, at jo længere din udgroning eller dit hår er, des mere koster behandlingen.

Reflekser

Prisen på reflekser starter ved 855 kr. for kort hår, og vil du prøve de mere kunstneriske teknikker som balayage, så starter prisen ved 1260 kr. for pagehår.

Kurbehandling

En kurbehandling koster fra 255 kr, mens vores luksusbehandling starter ved 400 kr. Begge dele er selvfølgelig inklusive en behagelig og afslappende hovedbundsmassage.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier fra AVEDA.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 680
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 525
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 745
VASK OG FØNKR. 380
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 265
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 405
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 475

Farve

HELFARVEKR. 860 - 1.600
TONINGKR. 860 - 1.500
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 385 - 585
AFRENSNINGKR. 275 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 685 - 795

Custom made farve teknikker

SOMBRÈ
Naturlig gradueret fading af farve fra mørk farve til lys eller lys til mørk
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
COLORFULL HAIR (Ballerup og Vanløse)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 855 - 1.900
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 830 - 1.150
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 275 - 315
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 405 - 510

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 255 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 400 - 460
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 295 - 335

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 275
FARVE AF VIPPERKR. 150
FARVE AF BRYNKR. 135
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farve konsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

KONSULTATION

Priserne hos Frisør Pii varierer afhængigt af dine ønsker, men ens for alle behandlinger er det, at de inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage. Det gør de, fordi vi ønsker, at en tur hos frisøren skal være en behagelig oplevelse, hvor kunden forkæles med skønhed og velvære.

Massagen udføres med lækre, velduftende olier fra Aveda; et brand der formår at forene skønhed med miljørigtighed.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hårbund.

En personlig klipning til alle aldre

Salonen i Vanløse tilbyder dameklip, herreklip og børneklip med vask og føn, så der er noget for enhver smag. På alle hverdage fra 10-14 giver vi desuden rabat til studerende på både på klip og farve.

Uanset om du kommer for en klipning eller den helt store omgang, så indledes din behandling med en konsultation, hvor vi drøfter dine ønsker til behandlingen. Sammen finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

Hos Frisør Pii er vores mål at give dig en personlig oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet fremhæver din naturlige skønhed. For at gøre det har vi brug for de rigtige hårprodukter, og dem har vi naturligvis på hylderne.

Vi lægger stor vægt på miljøet og de produkter, vi bruger, tager hensyn til vores omverden.

Plantebaserede produkter

Med stor omhyggelighed har vi undersøgt markedet for de bedste produkter, og vi har udvalgt en række, som vi mener, dækker vores gæsters behov bedst muligt. De produkter, vi bruger mest, er fra Aveda; plantebaserede hårplejeprodukter som er produceret med omtanke for både miljø og mennesker. Det synes vi, er mest ansvarligt.

Aveda byder på det bedste indenfor hårpleje og styling, og med produkterne i salonen forener vi skønhed og velvære med social og miljømæssig ansvarlighed.

Vejledning i valget af hårprodukter

Når du plejer eller styler dit hår, er det vigtigt, at de produkter, du bruger, passer til din hårtype, så du giver dit hår mest mulig styrke. Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de rigtige hårprodukter, så kig ind i salonen og lad os vejlede dig. Når først du finder frem til det rette produkt, kan du mærke det på dit hår i løbet af kort tid.

Hvad er Aveda?

Aveda blev grundlagt i 1978 og består i dag af en lang række skønhedsprodukter, der alle er produceret med rene blomster- og planteekstrakter, og som desuden indeholder rene essentielle olier. Produkterne udvikles og produceres med respekt for jorden, miljøet og de mennesker, der lever her. Virksomhedens filosofi er, at ægte skønhed ikke kan opstå, hvis man på vejen har gjort skade på den omgivende verden.

Den sociale og miljømæssige ansvarlighed, som Aveda arbejder ud fra, går godt i spænd med Frisør Pii’s værdier, og når produkterne samtidig er blandt de bedste på markedet, så er valget enkelt: selvfølgelig bruger vi Aveda i salonen.