Persondata politik

Din bæredygtige frisør
i Vanløse

FINDER DU IKKE EN TID, DER PASSER DIG?

Kontakt en af vores andre saloner. Vi står klar til at tage godt imod dig.

OM FRISØR PII I VANLØSE

Det skal være en god og behagelig oplevelse at komme til frisør. Rart, varmt og afslappende – dét er målet hos Frisør Pii. Derfor har vi skabt nogle enkle og hyggelige rammer, hvor vi byder vi alle hårtyper velkommen med et smil; unge såvel som gamle, langhårede såvel som korthårede, børn såvel som voksne.

Professionelle hænder hver gang

Frisørsalonen huser en række dedikerede frisører med mange års erfaring i bagagen, og det betyder, at uanset hvornår du kommer, vil du møde en professionel medarbejder, der sætter den individuelle vejledning i højsædet. Vi hører, hvad du siger, og vi forsøger altid at skabe det look, du drømmer om.

Vi har helt styr på de grundlæggende og traditionelle teknikker, ligesom vi altid sørger for at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling – og det gælder både ved klip, farve og opsætning.

Vi giver også gerne gode råd med på vejen, hvis du ønsker en nærende pleje til dit hår i form af gode hårprodukter, der fremstilles med tanke på miljøet.

Vi elsker nemlig, når bæredygtighed og miljøansvar kan kombineres med skønhed og selvforkælelse.

Fagligheden er helt i top

Som én ud af blot 2.500 frisører på verdensplan er Frisør Pii medlem af frisørorganisationen Intercoiffure – en organisation, der samler alle de bedste frisører på ét sted. De danske medlemsskaber tæller kun 40 saloner, og derfor er vi umådeligt stolte af at være med – det er din garanti for et højt fagligt niveau hele vejen igennem.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe hver enkelt kunde med at blive den smukkeste udgave af sig selv. Et klap på skulderen af den internationale frisørorganisation er en bekræftelse af det arbejde, vi hver dag lægger for dagen – en anerkendelse, der betyder alverden for holdet af dygtige frisører.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I VANLØSE

Hos Frisør Pii har vi den enkelte kunde i centrum, og uanset om du ønsker en klipning, farvning, opsætning eller en kombination af alle tre ting, kan vi hjælpe dig. Atmosfæren er afslappet, og vi behandler kunderne som vores gæster – og du er altid velkommen til komme forbi til en snak, inden du booker en tid.

Nye tendenser og traditionelle teknikker

Frisørsalonen er samlingspunkt for en række dedikerede frisører, der hver dag går på arbejde for at give dit hår en god og kærlig behandling. Vi har mange års erfaring med traditionelle metoder indenfor farve og klip, men vi er også på forkant med de nyeste teknikker, så vores kunder kan følge tidens tendenser.

For os er det vigtigt, at der er plads til alle i salonen. Fra de helt små børn over unge piger og drenge til kvinder og mænd i alle aldre – vi klipper hver og en. Og vi giver også gerne håret en omgang forkælelse med nærende kurbehandlinger, vask og føn.

Indenfor farvning af hår tilbyder vi klassisk helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, og fagligheden er høj hele vejen igennem. Det er den også, når det kommer til kreative teknikker som balayage og ombré – teknikker der kræver en særlig viden og det helt rigtige håndelag.

Er du usikker i forhold til, hvordan din frisure og farvning skal gribes an, så kom ned i salonen og få en snak – du får den bedste rådgivning, når vi står med dit hår mellem vores hænder.

Få sat håret til en særlig anledning

Bryllup, konfirmation og andre særlige anledninger kalder på en smuk frisure, der holder både dag og aften – og som kan klare en svingom eller to. Vi har lang erfaring med håropsætning, og vi sætter med glæde dit hår. Dine ønsker og dit ansigt er udgangspunktet for opsætningen, og sammen finder vi frem til den stil, der passer til dig og dit tøj.

Vi kan også hjælpe med farvning samt retning af øjenbryn med det formål at give dig et gennemført, nyt look.

Opsætning af hår

Står du foran en særlig begivenhed, som kræver en frisure ud over det sædvanlige, så kan vi hjælpe med at opsætte dit hår. Vi kreerer en frisure, som giver det helt rette udtryk samt passer til dine ønsker og beklædning på dagen. Når vi opsætter dit hår, så sørger vi for at din frisure bliver siddende hele dagen.

Vores dygtige frisører er eksperter i at lave smukke håropsætninger til specielle anledninger.

Priser hos Frisør Pii i Vanløse

Herunder finder du priser på de forskellige typer behandlinger, vi tilbyder. Prisen på en herreklip starter fra 540 kr., mens en dameklip starter fra 699 kr. Du kan sagtens tilføje reflekser, farver og kurbehandlinger til din klipning.

Vi tilbyder studierabat alle hverdage 10-14.

Bundfarve

Priserne på bundfarve starter fra 699 kr., en helfarvning starter fra 880 kr. – ved begge typer behandlinger afhænger prisen henholdsvis af længden på din udgroning eller længden af dit hår.

Reflekser

Ved kort hår starter prisen på reflekser fra 880 kr. Kunne du derimod tænke dig at få lavet en balayage, så starter denne type behandling fra 1280 kr. for pagehår.  

Kurbehandling

Vores priser på kurbehandling starter fra 265 kr. En luksusbehandling starter fra 425 kr. I begge behandlinger er der inkluderet en lækker, afspændende hovedbundsmassage.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 780
VASK OG FØNKR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 490

Farve

HELFARVEKR. 880 - 1.950
TONINGKR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNINGKR. 300 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarveKR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarveKR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 285
FARVE AF VIPPERKR. 155
FARVE AF BRYNKR. 145
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farve konsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

KONSULTATION

Vores priser varierer alt efter, hvilken type behandling du ønsker. Fælles for alle behandlinger er, at vi byder på en skulder- og nakkemassage.. Vi har valgt at inkludere denne service, da vi altid stræber efter, at det skal være en behagelig og afslappende oplevelse at gå til frisøren.

Massagen udføres med de lækreste olier fra Oway, som udelukkende indeholder økologiske og biodynamiske ingredienser.

Alle vores gæster, nye som tilbagevendende, bliver altid tilbudt en konsultation i salonen. Ved denne konsultation sikrer vi os, at vi kan hjælpe dig med at opnå netop det resultat, du ønsker. Vi foretager ligeledes en analyse af dit hår og din hårbund.

En personlig klipning til alle aldre

Vores salon i Vanløse byder på behandlinger for enhver smag. Her foretager vi både dameklip, herreklip og børneklip med vask samt føntørring. Hvis du er studerende, har du mulighed for at opnå rabat alle hverdage mellem 10-14.

Vi indleder altid vores behandlinger med en konsultation. Her gennemgår vi dine ønsker og supplerer med vores egne råd. Sammen kommer vi frem til det udtryk, som passer perfekt til dig. Så uanset om du blot skal have klippet spidser, eller om der er tale om en større forandring, så er du velkommen til at kigge ind hos Frisør Pii i Vanløse.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

Hos frisør Pii har vi finkæmmet markedet for at finde miljørigtige produkter af højeste kvalitet, som kan bidrage til at fremhæve din naturlige skønhed. Vi går ikke på kompromis, hvorfor du kun vil blive behandlet med de bedste hårprodukter i vores saloner.

Vi har fokus på, at alle vores produkter skal være skånsomme for dig, vores frisører og miljøet.

Få naturligt smukt hår hos Frisør Pii

Plantebaserede produkter

For at kunne tilbyde det bedste af det bedste, har vi nøje udvalgt de produkter, som vi har stående på hylderne. I udvælgelsen af produkter har vi især fokus på to ting; at vores gæster synes godt om dem, og at vi kan stå inde for producentens værdier. Af denne årsag har vi taget et bevidst valg om at arbejde med produkter fra Oway.

Oway er lavet på sunde og naturlige ingredienser, helt uden kemi. Ved at benytte produkter fra Oway, støtter vi op om vores gæsters personlige velvære, uden at det går ud over miljøet.

Vejledning i valget af hårprodukter

Forskellige hårtyper kræver forskellige produkter. Benytter du produkter, som ikke passer til din hårtype, så risikerer dit hår at miste styrke og fylde. Hvis du ikke er helt sikker på, hvorvidt du benytter dig af de rette produkter, så er du velkommen til at kigge forbi vores salon for kyndig vejledning. Du vil hurtigt kunne mærke forskel på dit hår, når du finder de rette produkter.

Hvem er Oway?

Oway startede deres rejse tilbage i 1948 og er verdens første kosmetikfirma, der producerer professionelle hårprodukter med økologiske og biodynamiske ingredienser. Samtidig har de stor respekt for miljøet og går ind for at fremme affaldsreduktion. Dette kommer især til udtryk i, at forbruget af plastik i Oways produkter, er reduceret med 99%.

Ikke nok med at Oway har meget fokus på miljørigtighed, deres produkter er også blandt de bedste på markedet. Disse værdier vil vi gerne støtte op om hos frisør Pii, og derfor finder du produkter fra Oway i samtlige af vores saloner.