Persondata politik

Book din tid
Pii Vanløse ligger i Kronen – Vanløse Torv 1, 2720 Vanløse.

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 9-19
Tirsdag: 9-19
Onsdag: 9-19
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-19
Lørdag: 9-17
Søndag: lukket

Fortrækker du en anden salon?
ØsterbroKøbenhavn K  – Gentofte

Bæredygtig frisør | Økologiske produkter | Klipning

MØD VANLØSES DYGTIGSTE FRISØRTEAM

Frisørsalonen i Vanløse huser et dedikeret team af dygtige frisører. De har mange års erfaring med både klip, hårfarvning og velvære. Når du besøger salonen i Vanløse, vil du altid blive mødt af en professionel medarbejder, der har dig og dine ønsker i centrum. Vi hører, hvad du siger, og vi forsøger altid at skabe det look, du drømmer om.

Vi har helt styr på de grundlæggende og traditionelle teknikker, ligesom vi altid sørger for at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde dig de bedste behandlinger. Vi giver også gerne gode råd med på vejen, hvis du ønsker nærende pleje til dit hår i form af gode hårprodukter, der fremstilles med tanke på miljøet.

I alle vores saloner ─ hermed også i Vanløse ─ bruger vi kun bæredygtige produkter fra NATULIQUE. Vi elsker nemlig, når bæredygtighed og miljøansvar kan kombineres med skønhed og selvforkælelse.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I VANLØSE

Hos frisør Pii i Vanløse er du i centrum, og uanset om du ønsker en klipning, farvning, opsætning eller en kombination af alle tre ting, kan vi hjælpe dig. Atmosfæren i Vanløse er afslappet, og vi betragter kunderne som vores gæster. Du er altid velkommen til komme forbi til en snak, inden du booker en tid i salonen i Vanløse.

Har du allergi overfor hårfarve? Kig ind og få lavet en hurtig og simpel patch test i salonen min. 48 timer før din behandling.

NYE TENDENSER OG TRADITIONELLE TEKNIKKER

Frisørsalonen i Vanløse er samlingspunkt for en række dedikerede frisører, der hver dag går på arbejde for at give dit hår en god og kærlig behandling. Vi har mange års erfaring med traditionelle metoder indenfor farve og klip, men vi er også på forkant med de nyeste teknikker, så vores kunder kan følge tidens tendenser.

For os er det vigtigt, at der er plads til alle i salonen. Fra de helt små børn over unge piger og drenge til kvinder og mænd i alle aldre – vi klipper hver og en. Og vi giver også gerne håret en omgang forkælelse med nærende kurbehandlinger, vask og føn.

Indenfor farvning af hår tilbyder vi klassisk helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, og fagligheden er i top hele vejen igennem. Det er den også, når det kommer til kreative teknikker som balayage og ombré – teknikker der kræver en særlig viden og det helt rigtige håndelag.

Er du usikker på, hvordan din frisure og farvning skal gribes an, så kom ned i salonen i Vanløse og få en snak – du får den bedste rådgivning, når vi står med dit hår mellem vores hænder.

Få sat håret til en særlig anledning

Bryllup, konfirmation og andre særlige anledninger kalder på en smuk frisure, der holder både dag og aften – og som kan klare en svingom eller to. Vi har lang erfaring med håropsætning, og vi sætter med glæde dit hår. Dine ønsker og dit ansigt er udgangspunktet for opsætningen, og sammen finder vi frem til den stil, der passer til dig og dit tøj.

Vi kan også hjælpe med farvning samt retning af øjenbryn med det formål at give dig et gennemført, nyt look.

OPSÆTNING AF HÅR I VANLØSE

Vi kreerer smukke frisure og sætter gerne dit hår til alle specielle begivenheder. Vi er placeret centralt i Storkøbenhavn ved Kronen i Vanløse, hvorfor vi er nemme at komme til og fra, når du skal have sat en frisure, der skal holde hele dagen. Kom gerne forbi salonen inden til en snak om forventninger og ønsker.

PRISER HOS FRISØR PII I VANLØSE

Herunder finder du priser på de forskellige typer behandlinger, vi tilbyder i Vanløse. Prisen på en herreklip starter fra 595 kr., mens en dameklip starter fra 780 kr. Du kan sagtens tilføje reflekser, farver og kurbehandlinger til din klipning.

Vi tilbyder studierabat alle hverdage 10-14.

Grøn salon | Økologiske produkter | Natulique

PLANTEBASEREDE PRODUKTER

Du finder kun nøje udvalgte produkter på hylderne, når du besøger salonen i Vanløse. Vi har to meget specifikke krav til de produkter, vi bruger; vores gæster skal synes godt om dem og vi skal kunne stå inde for producentens værdier. Derfor har vi truffet et bevidst valg om kun at arbejde med produkter fra NATULIQUE.

NATULIQUE er lavet på sunde og naturlige ingredienser, helt uden kemi. Ved at benytte produkter fra NATULIQUE, støtter vi op om vores gæsters personlige velvære, uden at det går ud over miljøet.

VEJLEDNING I VALGET AF HÅRPRODUKTER

Forskellige hårtyper kræver forskellige produkter. Benytter du produkter, som ikke passer til din hårtype, risikerer dit hår at miste styrke og fylde. Hvis du ikke er helt sikker på, hvorvidt du benytter dig af de rette produkter, så er du velkommen til at kigge forbi vores salon i Vanløse for kyndig vejledning. Du vil hurtigt kunne mærke forskel på dit hår, når du finder de rette produkter.

SHOP

MERE INFORMATION