Persondata politik
Bæredygtig | Økologisk | Naturlig

En bæredygtig udvikling

Siden Louise Pii i 2003 slog dørene op til den første Pii salon i hjertet af København, har hun været vidne til en stigende interesse for bæredygtighed og økologi. Både gæster og medarbejdere i Piis saloner giver udtryk for et ønske om at passe bedre på miljøet. For frisør Pii har det derfor været et meget naturligt step at finde frem til de værdier, som gør Pii til den miljøbevidste og økologiske frisør, som kæden er i dag.

I 2011 indførte Louise Pii sine første vigtige tiltag for processen, som over tid forvandlede frisør Pii til en økologisk frisørkæde. Alle produkter blev udskiftet med bæredygtige og organiske alternativer. Der blev i samme ombæring skabt stort fokus på menneskelige og etiske værdier ─ nogle værdier som Pii salonerne fortsat drives efter.

I dag er Pii ikke bare en økologisk frisør med frisørsaloner i København K, Vanløse, Østerbro, Gentofte Foruden det nøje udvalgte sortiment af økologiske og bæredygtige produkter, så er der i salonerne også lagt vægt på andre miljøbevidste initiativer – Læs mere HER .

Derfor er Pii en økologisk frisør

Det er ingen hemmelighed, at vores klode lider. Vi mennesker er i hverdagen temmelig hårde ved miljøet ─ både når vi kører på arbejde, beder om en plastikpose i supermarkedet eller når vi benytter kemiske produkter og farve i håret.

Hverdagsvaner er svære at ændre. Derfor synes vi, at det er vigtigt at bidrage til at gøre økologi og bæredygtighed lettere tilgængelig, når nu vi kan.

Din oplevelse hos frisør Pii

Som gæst i en af frisør Piis saloner, vil du ikke være i tvivl om, at du er trådt ind ad døren hos en bæredygtig og økologisk frisør. Vores valg af produkter, de services vi yder, den kaffe vi serverer og meget mere, er alt sammen truffet ud fra vores faste standpunkt som bæredygtig, økologisk frisør.

Enhver behandling hos os starter med en grundig konsultation, hvor vi sammen får fastlagt dine ønsker og forventninger for dagens behandling. Vi udfører desuden en hovedbundsanalyse, da hovedbunden gerne giver indikationer om hårets egentlige tilstand.

Her efter går din behandling i gang og vi starter med en let og velværende skulder- og nakke-massage. Til massagen bruges velduftende, æteriske olier, som er skånsomme mod din hud.

Nu kan du sænke skuldrene, læne dig afslappet tilbage i skolen og nyde en kop økologisk kaffe eller te. Undervejs i din klipning eller din økologiske farvebehandling vil vores frisører sørge for, at du føler dig helt tryg og informeret om behandlingen.

Se hvilke behandlinger vi tilbyder og tilhørende priser HER.

Vi passer på dig ─ og på vores medarbejdere

Vores gæster i salonen er vigtige for os. Derfor tilbyder vi, som økologisk frisør, kun behandlinger med brug af økologiske og bæredygtige produkter. Hos frisør Pii benytter vi udelukkende produkter fra NATULIQUE ─ et bæredygtigt, naturligt og økologisk brand.

Udover at vi skåner hud, hår og hovedbund for skrappe kemikalier, så forbedrer vi også vores medarbejders arbejdsmiljø. Vi ønsker ikke, at vores kollegaer dagligt skal have hænderne i produkter, som kan være sundhedsskadelige. Som økologisk frisør tager vi derfor også hånd om vores dygtige frisører ─ for de udfylder trods alt den største rolle for frisør Pii.

Økologisk frisør til gravide

Behandlinger hos en økologisk frisør, hvor sundhedsskadelige kemikalier er trukket ud af l ligningen, er efter vores overbevisning altid at foretrække. Om muligt bliver de valg, du træffer, dog kun endnu vigtigere, når du er gravid. Der findes mange holdninger til, hvorvidt du bør foretage hårbehandlinger gennem din graviditet, hvorfor du i sidste ende, må træffe det valg, som føles rigtigt for dig.

Til trods for vi er en økologisk frisør med et velovervejet produktudvalg på hylderne, vil vi altid lade det være op til den gravide om hun ønsker farvning. Er du fast besluttet på en hårfarvning, kan vi hjælpe dig med en skånsom behandling.

Økologisk frisør til allergikere

Der er desværre rigtig mange, som ikke finder hårbehandlinger muligt grundet allergi. Har du haft et allergisk reaktion efter en tur til frisøren, kan det være svært at finde frem til, hvilket tilsætningsstof, du har reageret på. Mange produkter er nemlig spækket med ugenkendelige ingredienser. Hos Pii er ingredienslisten på vores produkter lige til.

Som økologisk frisør er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkter med de reneste ingredienser fra naturen og som stort set alle kan tåle. Du er altid velkommen til at give os et kald, så vi kan fastslå, om vores produkter indeholder ingredienser som du ikke kan tåle.

Din økologiske frisør
i København og omegn

Vi har alle en tendens til at vælge, hvad der er lettest tilgængeligt for os. Derfor skal det være nemt at vælge en økologisk frisør med grønne værdier.

Du finder vores fine saloner i København K, Vanløse, Gentofte, Østerbro.Sådan gør vi det ligetil for dig at besøge en bæredygtig og økologisk frisør i København og omegn.

Skal vi også være din økologiske frisør? Så book din tid i dag. Er du i tvivl om, hvilken behandling du ønsker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores saloner. Vi lover dig smukt og lækkert hår ved brug af økologiske produkter.

MERE INFORMATION