Persondata politik
PII x NATULIQUE

ET SAMARBEJDE BYGGET PÅ BÆREDYGTIGE VÆRDIER


Find salonHos Pii er det vores hjertesag at mestre frisørfagets håndværk og samtidig tage ansvar for vores gæsters, medarbejders og klodens velvære. Det gør vi ved at træffe bevidste valg om hvilke andre virksomheder, vi samarbejder med, samt hvilke produkter vi sætter på hylderne.

Derfor er det ligeledes et bevidst og velovervejet valg, at du i vores saloner stort set kun finder produkter fra det bæredygtige brand, NATULIQUE (foruden de produkter vi benytter til hårextensions). Det har været en proces at finde et brand, som kunne indfri alle vores og gæsternes ønsker, men det har vi fundet i NATULIQUE. Ligesom os, arbejder de hårdt for at sprede de gode værdier, som brandets eksistens bygger på.

NATULIQUEs produkter

Vil du se hele NATULIQUEs udvalg af fantastiske produkter i høj kvalitet? Alle indeholder de certificerede, økologiske ingredienser, som giver dig en sundere og mere bæredygtig mulighed indenfor kosmetiske produkter.

Hos Pii benytter vi frisør produkter fra NATULIQUE

Hvem er NATULIQUE?

Det var Mette & Stig som i 1998 stiftede NATULIQUE. Ligesom parret selv er NATULIQUEs rødder dybt forankret i Danmark. Herhjemme er vi et af verdens førende lande indenfor bæredygtighed.

Vi har forbudt brugen af over 1.300 forskellige kemikalier og er desuden på vej til at blive verdens første 100 % økologiske land. Denne udvikling bidrager NATULIQUE aktivt til.

NATULIQUE er skabt på baggrund af et reelt behov for kosmetiske produkter med et minimalt indhold af kemikalier. Dette behov opstod hos Mette og Stig, da Mette i en alder af 28 blev ramt af brystkræft.

Senere i livet fik parret tvillingepiger, som hurtigt udviklede allergier. Jagten på sunde, økologiske og bæredygtige produkter var hård. Derfor skabte parret selv hvad de søgte – nemlig NATULIQUE.

“Vi tror på evner og uddannelse. Frisører og stylister er uddannede professionelle, og de fungerer som sundhedsrådgivere for deres klienter. “ – Mette & Stig
Hos Pii benytter vi frisør produkter fra NATULIQUE

Professionelle og erfarne leverandører til frisører verden over

NATULIQUE har dedikeret deres energi til at gøre det lettere, for os i frisørfaget, at skabe en sundere og mere bæredygtig hverdag for vores medarbejdere og gæster. Hos Pii er vi stolte af at have NATULIQUEs produkter til at fylde på vores hylder, da vi ved, at de produkter vi da kan tilbyde vores kunder, er de hidtil bedste, vi har kunne finde på markedet.

NATULIQUE er de første til at skabe certificerede hårprodukter til saloner, som opfylder internationale certificeringsstandarder. Ud over de nationale krav, som der sættes til kosmetiske produkter – eksempelvis frisørprodukter – så har NATULIQUE også udarbejdet en række ekstra strenge krav, som produkterne lever op til. Disse kaldes for 360Biocert-standard.

Nøgleordet er ansvarlighed

For både PII og NATULIQUE er det en vigtighed at give noget tilbage til vores kunder såvel som til den verden, vi hver dag efterlader spor i. Foruden at skabe produkter med så mange certificerede og økologiske ingredienser som muligt, så tilbyder NATULIQUE også et udvalg veganske produkter.

NATULIQUE samarbejder desuden fast med Humane Society International, som står bag verdens største kampagne mod dyremishandling #BeCrueltyFree. Der er naturligvis heller ingen af NATULIQUES produkter, som er testet på dyr.

NATULIQUE tager mange vigtige initiativer, som vi som samarbejdspartner er stolte af støtte op om. Hos Pii er vi en økologisk frisørkæde med fokus på miljøet. Derfor passer NATULIQUEs kvalitetsbevidste produkter perfekt på hylderne hos PII.

Køb gavekort