Persondata politik

Book din tid
RØMERSGADE 15 1362 KØBENHAVN K
TLF.: 29 33 90 04

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lørdag: 9-16
Søndag: lukket

Foretrækker du en anden salon?

ØsterbroVanløseGentofte

Økologisk frisør | herre og dame | book tid

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL HVER ENKELT GÆST

Medarbejderne hos frisør Pii i København K har en høj, faglig stolthed. Vi stræber efter mere viden, afprøver nye teknikker og holder skarpt øje med de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde dig en behandling, der emmer af kvalitet.

I København K salonen er det altid gæsten, der er i centrum. Det er dig, der skal klippes, og vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til det udtryk, der passer bedst til dig, din hårtype og din stil.

Når behandlingen er fuldendt, rådgiver vi gerne i forhold til pleje- og stylingprodukter, så dit hår og din nye frisure holder længst muligt. Louise Pii har personligt udvalgt en række produkter fra NATULIQUE, der plejer og beskytter med naturlige planteekstrakter og essentielle olier – og som samtidig tager ansvar for miljøet.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

Din frisure skal afspejle, hvem du er. Det kan vi hjælpe dig med at få frem hos frisør Pii i København K. Vores dedikerede frisører tager hånd om dig, uanset om du har brug for en klipning, hårfarvning eller håropsætning. Hvis du har behov for rådgivning, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores salon i København K.

INSPIRATION OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING I KØBENHAVN K

Er du på udkig efter et nyt look, eller trænger du til en klipning, så besøg os i København K og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om mulighederne for dit hår, og vores professionelle frisører holder sig opdateret med den nyeste viden på området, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi tilbyder dameklip, herreklip og børneklip samt en professionel konsultation. Alle behandlinger starter med en behagelig skulder- og nakkemassage med essentielle olier, der omslutter krop og sind og efterlader dig afslappet og klar til behandling.

DET RIGTIGE LOOK I DEN HELT RIGTIGE FARVE

Ønsker du en ny hårfarve, så udfører Pii i København K kreative teknikker som balayage og ombré, der giver håret et naturligt look. Vi arbejder også med mere traditionelle metoder, der anvendes til helfarve, toning, glossing og reflekser, og vi afslutter gerne med farve af bryn og vipper, så looket fuldendes.

Du kan finde alle vores priser her på siden, og du er velkommen i salonen, hvis du ønsker en snak om mulighederne, inden du bestiller tid.

Er du allergiker? Kig ind og få lavet en hurtig og simpel patch test i salonen min. 48 timer før din behandling.

HÅROPSÆTNING

Skal dit hår sættes i en festlig anledning, så har vi mange års erfaring med smukke håropsætninger i København K. Vi arbejder stilfuldt og professionelt, så din opsætning holder hele dagen. Kig forbi salonen til en snak om dine ønsker.

PRISER HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

I vores salon i Rømersgade tilbyder vi både klipning, traditionel farve, særlige farveteknikker, kurbehandlinger og permanent. Alle behandlinger inkluderer en god og afslappende nakkemassage.

Priserne varierer alt efter behandling, men vi giver 10% studierabat på alle hverdage mellem 10-14.

Se Priser 

ALLE KUNDER ER VELKOMNE

Hos Frisør Pii byder vi alle vores kunder velkommen med et smil, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hovedbund.

INSPIRATION

Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller tid til en behandling, så er du mere end velkommen i salonen. Her kan en af vores professionelle frisører vejlede dig i forhold til trends og farver og samtidig foreslå, hvilke frisurer der vil passe godt til dig.

Et besøg hos frisør Pii i København K er rent velvære

Vælg de rette produkter

Når du skal investere i hårprodukter til styling og pleje af dit hår, så er det essentielt, at du vælger de rette. Med de rigtige produkter på hylderne kan du styrke strukturen i dit hår og hjælper din frisure til at holde så længe som muligt.

Produkterne fra NATULIQUE er særligt udvalgt af Louise Pii. Det er de på grund af virksomhedens miljømæssige og sociale ansvarlighed, men også fordi produkterne er blandt de bedste på markedet.

Læs mere om produkterne her

Du er velkommen til en snak i salonen i København K, hvor vi tager et kig på dit hår og finder frem til en række produkter, du med fordel kan anvende, hvis du ønsker at give håret den bedste pleje og styling.

SHOP

MERE INFORMATION