Persondata politik
Besøg frisør Pii i København K


Din bæredygtige frisør i København K


Book tid


Ring op

FINDER DU IKKE EN TID I KØBENHAVN K, DER PASSER DIG?

Pii er en frisørkæde med fire bæredygtige saloner ─ herunder én i København K. Har vores frisør i København K ikke en ledig tid til dig? Så tjek for tider hos vores saloner i Valby, Ballerup eller Vanløse.

OM FRISØR PII I KØBENHAVN K

Når du træder ind i vores København K salon, skal du føle dig hjemme. Målet er at skabe en behagelig oplevelse i afslappende omgivelser, samtidig med at du bliver behandlet af yderst kyndige frisører, som er blandt de dygtigste i deres felt.

Få en dameklip hos frisør Pii i København K

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL HVER ENKELT GÆST

Medarbejderne hos frisør Pii i København K har en høj, faglig stolthed. Vi stræber efter mere viden, afprøver nye teknikker og holder skarpt øje med de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde dig en behandling, der emmer af kvalitet.

I København K salonen er det altid gæsten, der er i centrum. Det er dig, der skal klippes, og vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til det udtryk, der passer bedst til dig, din hårtype og din stil.

Når behandlingen er fuldendt, rådgiver vi gerne i forhold til pleje- og stylingprodukter, så dit hår og din nye frisure holder længst muligt. Louise Pii har personligt udvalgt en række produkter fra Oway, der plejer og beskytter med naturlige planteekstrakter og essentielle olier – og som samtidig tager ansvar for miljøet.

Intercoiffure – en international standard for faglige kompetencer

Intercoiffure er en international frisør organisation med 2.500 af de bedste frisører i verden. Frisør Pii er valgt som én af dem. Intercoiffure er din garanti for høj kvalitet når du besøger is i København K.

Kun 40 danske saloner er repræsenteret i Intercoiffure, og vi er stolte af at være en del af organisationen.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

Din frisure skal afspejle, hvem du er. Det kan vi hjælpe dig med at få frem hos frisør Pii i København K. Vores dedikerede frisører tager hånd om dig, uanset om du har brug for en klipning, hårfarvning eller håropsætning. Hvis du har behov for rådgivning, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores salon i København K.

INSPIRATION OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING I KØBENHAVN K

Er du på udkig efter et nyt look, eller trænger du til en klipning, så besøg os i København K og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om mulighederne for dit hår, og vores professionelle frisører holder sig opdateret med den nyeste viden på området, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi tilbyder dameklip, herreklip og børneklip samt en professionel konsultation. Alle behandlinger starter med en behagelig skulder- og nakkemassage med essentielle olier, der omslutter krop og sind og efterlader dig afslappet og klar til behandling.

DET RIGTIGE LOOK I DEN HELT RIGTIGE FARVE

Ønsker du en ny hårfarve, så udfører Pii i København K kreative teknikker som balayage og ombré, der giver håret et naturligt look. Vi arbejder også med mere traditionelle metoder, der anvendes til helfarve, toning, glossing og reflekser, og vi afslutter gerne med farve af bryn og vipper, så looket fuldendes.

Du kan finde alle vores priser her på siden, og du er velkommen i salonen, hvis du ønsker en snak om mulighederne, inden du bestiller tid.

HÅROPSÆTNING

Skal dit hår sættes i en festlig anledning, så har vi mange års erfaring med smukke håropsætninger i København K. Vi arbejder stilfuldt og professionelt, så din opsætning holder hele dagen. Kig forbi salonen til en snak om dine ønsker.

PRISER HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

I vores salon i Rømersgade tilbyder vi både klipning, traditionel farve, særlige farveteknikker, kurbehandlinger og permanent. Alle behandlinger inkluderer en god og afslappende nakkemassage.

Priserne varierer alt efter behandling, men vi giver studierabat på alle hverdage mellem 10-14.

ALLE KUNDER ER VELKOMNE

Hos Frisør Pii byder vi alle vores kunder velkommen med et smil, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hovedbund.

INSPIRATION

Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller tid til en behandling, så er du mere end velkommen i salonen. Her kan en af vores professionelle frisører vejlede dig i forhold til trends og farver og samtidig foreslå, hvilke frisurer der vil passe godt til dig.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 780
VASK OG FØNKR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 490

Farve

HELFARVEKR. 880 - 1.950
TONINGKR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNINGKR. 300 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarveKR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarveKR. 1.890 - 2.545

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 285
FARVE AF VIPPERKR. 155
FARVE AF BRYNKR. 145
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

I frisør Pii i København K finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter fra Oway, der tager ansvar for både miljø og mennesker.

Vi rådgiver og vejleder i brugen af produkterne, ligesom vi bruger dem i vores daglige arbejde med gæsternes hår. Derfor ved vi, at vores produkter er alt det, vi ønsker: effektive, resultatbaserede og produceret med omtanke.

Et besøg hos frisør Pii i København K er rent velvære

Vælg de rette produkter

Når du skal investere i hårprodukter til styling og pleje af dit hår, så er det essentielt, at du vælger de rette. De rigtige produkter på hylderne styrker strukturen i dit hår og hjælper din frisure til at holde så længe som muligt.

Produkterne fra Oway er særligt udvalgt af Louise Pii. Det er de på grund af virksomhedens miljømæssige og sociale ansvarlighed, men også fordi produkterne er blandt de bedste på markedet.

Du er velkommen til en snak i salonen i København K, hvor vi tager et kig på dit hår og finder frem til en række produkter, du med fordel kan anvende, hvis du ønsker at give håret den bedste pleje og styling.

Vi tilbyder herreklip hos frisør Pii i København H

Forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære

Oway blev grundlagt i 1948 og er pionerer inden for kosmetikfaget. Mantraet bag produkterne er, at de skal være bæredygtige og naturlige frem for alt. Du finder altså ikke nogen kemiske stoffer i Oway. Ikke nok med at disse produkter er yderst miljøvenlige, produkterne er også i en klasse for sig. Det betyder, at vi med god samvittighed kan benytte vores produkter til at fremhæve din naturlige skønhed.

Oway er verdens første kosmetikvirksomhed – og det forpligter. Hos frisør Pii kan vi i den grad stå inde for produkterne samt deres værdier. Derfor er det netop disse, du finder på hylderne i vores saloner. Du er hjertelig velkommen til at komme forbi en af salonen i København K og få en introduktion til vores lækre produkter fra Oway.

Køb gavekort