Persondata politik

Din bæredygtige frisør
i København

Finder du ikke en tid, der passer dig?

Kontakt en af vores andre saloner. Vi står klar til at tage godt imod dig.

OM FRISØR PII I KØBENHAVN

Vi ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL HVER ENKELT GÆST

Medarbejderne hos Frisør Pii har en høj faglig stolthed, og det betyder, at vi altid stræber efter mere viden; vi afprøver nye teknikker og holder skarpt øje med de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde dig en behandling, der emmer af kvalitet.

Her i salonen er det altid den enkelte gæst, der er i centrum. Det er dig, der skal klippes, og vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til det udtryk, der passer bedst til dig, din hårtype og din stil.

Når behandlingen er fuldendt, rådgiver vi gerne i forhold til pleje- og stylingprodukter, så dit hår og din nye frisure holder længst muligt. Louise Pii har personligt udvalgt en række produkter fra Aveda, der plejer og beskytter med naturlige planteekstrakter og essentielle olier – og som samtidig tager ansvar for miljøet.

Intercoiffure – en international standard for faglige kompetencer

Intercoiffure er en international frisørorganisation med 2.500 af de bedste frisører i verden. Frisør Pii er valgt som én af dem, og det er din garanti for kvalitet i behandlingen.

Kun 40 danske saloner er repræsenteret i Intercoiffure, og vi er stolte af at være en del af organisationen.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I KØBENHAVN

Hos Frisør Pii i Rømersgade kan du både få klippet, farvet og sat dit hår af nogle af landets bedste frisører. Vi lægger vægt på en individuel behandling, så hver enkelt kunde kan gå ud af døren som den bedste udgave af sig selv. Kig ind i salonen og bliv inspireret, mød frisørerne og få professionel rådgivning om dit hår og dine muligheder.

Inspiration og professionel rådgivning

Er du på udkig efter et nyt look, eller trænger du til en klipning, så kig ind i salonen og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om mulighederne for dit hår, og vores professionelle frisører holder sig opdateret med den nyeste viden på området, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi tilbyder dameklip, herreklip og børneklip samt en professionel konsultation. Alle behandlinger starter med en behagelig skulder- og nakkemassage med essentielle olier fra Aveda, der omslutter krop og sind og efterlader dig afslappet og klar til behandling.

Det rigtige look i den helt rigtige farve

Ønsker du en ny hårfarve, så udfører Frisør Pii kreative teknikker som sombré, balayage og ombré, der giver håret et naturligt look. Vi arbejder også med mere traditionelle metoder, der anvendes til helfarve, toning, glossing og reflekser, og vi afslutter gerne med farve af bryn og vipper, så looket fuldendes.

Du kan finde alle vores priser her på siden, og du er velkommen i salonen, hvis du ønsker en snak om mulighederne, inden du bestiller tid.

Håropsætning

Skal dit hår sættes i en festlig anledning, så har vi mange års erfaring med smukke håropsætninger. Vi arbejder stilfuldt og professionelt, så din opsætning holder hele dagen. Kig forbi salonen til en snak om dine ønsker.

Priser hos Frisør Pii i København

I vores salon i Rømersgade tilbyder vi både klipning, traditionel farve, særlige farveteknikker, kurbehandlinger og permanent. Alle behandlinger inkluderer en god og afslappende nakkemassage.

Priserne varierer alt efter behandling, men vi giver studierabat på alle hverdage mellem 10-14.

ALLE KUNDER ER VELKOMNE

Hos Frisør Pii byder vi alle vores kunder velkommen med et smil, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hovedbund.

INSPIRATION

Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller tid til en behandling, så er du mere end velkommen i salonen. Her kan en af vores professionelle frisører vejlede dig i forhold til trends og farver og samtidig foreslå, hvilke frisurer der vil passe godt til dig.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier fra AVEDA.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 680
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 525
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 745
VASK OG FØNKR. 380
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 265
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 405
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 475

Farve

HELFARVEKR. 860 - 1.600
TONINGKR. 860 - 1.500
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 385 - 585
AFRENSNINGKR. 275 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 685 - 795

Custom made farve teknikker

SOMBRÈ
Naturlig gradueret fading af farve fra mørk farve til lys eller lys til mørk
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 855 - 1.900
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 830 - 1.150
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 275 - 315
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 405 - 510

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 255 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 400 - 460
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 295 - 335

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 275
FARVE AF VIPPERKR. 150
FARVE AF BRYNKR. 135
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

I salonen hos Frisør Pii finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter fra Aveda, der tager ansvar for både miljø og mennesker.

Vi rådgiver og vejleder i brugen af produkterne, ligesom vi bruger dem i vores daglige arbejde med gæsternes hår. Derfor ved vi, at vores produkter er alt det, vi ønsker: effektive, resultatbaserede og produceret med omtanke.

Hos Frisør bruger vi ofte de bæredygtige produkter fra Aveda

Vælg de rette produkter

Når du skal investere i hårprodukter til styling og pleje af dit hår, så er det essentielt, at du vælger de rette. De rigtige produkter på hylderne styrker strukturen i dit hår og hjælper din frisure til at holde så længe som muligt.

Produkterne fra Aveda er særligt udvalgt af Louise Pii. Det er de på grund af virksomhedens miljømæssige og sociale ansvarlighed, men også fordi produkterne er blandt de bedste på markedet.

Du er velkommen til en snak i salonen, hvor vi tager et kig på dit hår og finder frem til en række produkter, du med fordel kan anvende, hvis du ønsker at give håret den bedste pleje og styling.

Et besøg hos Frisør Pii er fyldt med velvære

Forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære

Konceptet bag Aveda blev grundlagt i 1978, og siden da har kernen i produkterne været den samme, nemlig naturen. Produkterne får deres kraft fra jordens planter, og de er alle fremstillet med rene blomster- og planteekstrakter, ligesom de indeholder essentielle olier. Men vigtigst af alt er de udviklet med jordens og livets cyklus for øje, så vores arbejde med dit udseende kan foregå med god samvittighed.

Som den første kosmetikvirksomhed i verden har Aveda modtaget en Cradle to Cradle-godkendelse og –certificering. Det siger en del om virksomhedens arbejde med vores natur, og det støtter godt op om Frisør Pii’s værdier. Vi mener nemlig, at vi alle skal tage et ansvar, så respekten for jorden og dens ressourcer bevares.