Persondata politik

Giv dit hår en smuk finish med toning

Drømmer du om at gå en tone mørkere eller lysere? Eller vil du have dine striber til at blende bedre ind med resten af håret? Så kan toning meget vel være den rette behandling for dig. Toning er et mildt farvemiddel, som lægger sig lige under hårstrået. Ved at tone håret i forlængelse af din farvebehandling, kan vi skabe en bedre helhed og en smuk finish i din frisure.

Ønsker du at vide mere om toning, så tag kontakt til en af Piis fire saloner. Her står vores dygtige frisører klar til at rådgive dig, inden du sætter dig i frisørstolen. Vi hjælper dig med at vælge en toning, som passer til din øjenfarve, nuværende hårfarve og glød. Da Pii er en økologisk frisørkæde, bruger vi kun produkter fra det bæredygtige brand, Oway. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i frisørstolen, hvor vi glæder os til at forkæle dig.

Hvad er toning?

Toning er en mildere form for farvemiddel, som lægger sig lige inde under hårstrået. Vi bruger gerne toning i forbindelse med andre farvebehandlinger, da det er et fremragende produkt til at skabe det ønskede finish i din frisure.

Med en god toning kan håret både gøres en tand koldere eller varmere, såvel som vi kan bruge toning til at ramme et mere neutralt udtryk. Ønsker du at prøve et nyt og mere modigt udtryk af, kan vi også give håret glimt af rosegold eller silver look.

Hvor længe holder toning?

Toning holder mellem 6-8 uger. Præcis hvor lang holdbarhed der er på netop den toning, vi lægger i dit hår, afhænger af hvordan du plejer håret hjemme. Spørg os endelig til råds om, hvordan du kan bevare din toning bedst muligt. En af de store fordele ved at tone håret er at farven gradvist fader ud over tid. Dermed undgår du irriterende udgroninger og holder en smuk frisure lige indtil din næste frisørtid.

Kan man selv tone sit hår?

Der er flere brands på markedet, som tilbyder toning, der kan bruges til hjemmefarvning. Lige som det gør sig gældende ved helfarvning og striber vil vi dog altid anbefale dig at få udført behandlingen hos en frisør. Vores frisører er alle uddannet på den fireårige frisøruddannelse. Det har blandt andet rustet dem til at udføre toninger og samtidig beskadige håret mindst muligt. Foruden vores stærke faglighed, så kan du hos Pii regne med en komplet oplevelse af velvære og selvforkælelse.

Hvad koster toning?

Prisen for toning af dit hår ligger mellem 880 og 1.545 kr. Den endelige pris afhænger blandt andet af længden og tykkelsen på dig hår, samt hvorvidt dit hår har taget skade af tidligere behandlinger. Vores priser er altid vejledende. Derfor foreslår vi dig, at du booker tid til en gratis farvekonsultation, hvilket kan foretages i din foretrukne Pii salon. Her har vores frisører mulighed for at vurdere dit hår og sammen med dig beslutte, hvilken toning der skal lægges. Således kan du kende den endelige pris på forhånd. Se gerne alle frisør Piis priser på behandlinger.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 780
VASK OG FØN KR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 490

Farve

HELFARVE KR. 880 - 1.950
TONING KR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNING KR. 300 - 700
BUND OPFRISKNING KR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarve KR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarve KR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 285
FARVE AF VIPPER KR. 155
FARVE AF BRYN KR. 145
RETNING AF BRYN KR. 85

Permanent

PERMANENT KR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort