Persondata politik

Hvad er balayage?

Direkte oversat fra fransk betyder “balayage” at feje eller stryge. Ved balayage er farven nemlig tilført så fint, at det nærmest ligner, at de fine reflekser er strøget i håret. Der er som regel ingen systematik, når farven tilføres håret. Dog er der mange forskellige måder at udføre behandlingen på.

Balayage er kendetegnet ved, at din hårfarve går fra værende mørk til lys. Denne teknik kan dog bruges i alle farvetoner. Mange bruger deres naturlig hårfarve som bund, hvilket betyder, at du ikke skal være nær så opmærksom på udgroninger ved balayage.

Forskellige teknikker for balayage

Når du har besluttet dig for at skulle have en balayage, er det vigtigt, at du vælger din frisør med omhu. Det er nemlig ingen facit for, hvordan en balayage skal udføres. Derfor kan du ende med vidt forskellige udtryk afhængigt af hvilken frisør du benytter.

Vi anbefaler altid vores kunder, at se referencer på frisørens tidligere arbejde. Eksempelvis kan du finde eksempler, på hvordan vi udfører en balayage, på vores Facebook og Instagram.

Skader balayage håret?

Det er ingen hemmelighed, at dit hår altid vil være mere beskadiget efter en hårfarvning, fremfor hvis du beholder og plejer dit naturlige hår. Dog er det varierende i hvor stor grad dit hår vil tage skade, afhængigt af hvilke produkter, der bruges under din balayage behandling.

Hvad koster balayage?

Hos frisør Pii ligger priserne for balayage fra 1.720 kr. Prisen for din balayage behandling afhænger af mange forskellige parametre. Først og fremmest har det naturligvis en betydning, hvor langt og tykt dit hår er, da det er afgørende for, hvor meget hårfarve vi skal bruge. Derudover kan balayage laves på et utal af måder. Vi kan bruge din egen hårfarve i noget af håret eller vi kan farve både bund og spidser.

Du er altid velkommen til at besøge din foretrukne frisør Pii salon. Her kan en af vores dygtige frisører og farveteknikkere tage et bedre kig på dit hår og komme med en fast pris på din balayage behandling.

Andre hårfarveteknikker

Der findes et utal af forskellige hårfarve-teknikker og der er ofte mange som forveksler de forskellige styles med hinanden. Blandt andet tror mange at balayage og ombre er det samme. Hvor ombre giver en mere skarp overgang fra de mørke til lyse nuancer, udgør balayage snarer et fade fra top til spids. Vi tilbyder begge behandlinger hos frisør Pii.

Er du i tvivl, om balayage er for dig?

Så er du meget velkommen til at besøge os i en af vores saloner. Vi holder til i Vanløse, København K, Østerbro, Gentofte. Du kan også ringe til den salon, hvorved du ønsker at få udført en balayage. Du finder alle oplysninger på vores kontaktside. Ønsker du at se vores arbejde an, er du velkommen til at tjekke vores Facebook og Instagram profil ud.

MERE INFORMATION