Persondata politik

Balayage

Har du få et lyst til at afprøve en af tidens populæreste trends inden for hårfarvning? Så er balayage formentlig svaret på det du søger. Den smukke frihåndsteknik er hen over de seneste år blevet en meget velkendt farveteknik, som dog altid skiller sig ud. Balayage vil nemlig sjældent syne ens på to forskellige personer.

Frisør Pii er en økologisk frisør. Derfor er alle balayage behandlinger tilpasset vores grønne principper. Vi benytter kun bæredygtige, økologiske produkter fra Oway. Det betyder, at vi har skiftet de almindelige kemikalie-holdige produkter ud med et bedre alternativ, som tilfører dit hår en masse gode og naturlige ingredienser. Alle fire Pii saloner udfører balayage. Du kan derfor blot tage kontakt til din foretrukne Pii salon og høre mere om denne smukke hårfarvnings-teknik.

Hvad er balayage?

Direkte oversat fra fransk betyder “balayage” at feje eller stryge. Ved balayage er farven nemlig tilført så fint, at det nærmest ligner, at de fine reflekser er strøget i håret. Der er som regel ingen systematik, når farven tilføres håret. Dog er der mange forskellige måder at udføre behandlingen på.

Balayage er kendetegnet ved, at din hårfarve går fra værende mørk til lys. Denne teknik kan dog bruges i alle farvetoner. Mange bruger deres naturlig hårfarve som bund, hvilket betyder, at du ikke skal være nær så opmærksom på udgroninger ved balayage.

Forskellige teknikker for balayage

Når du har besluttet dig for at skulle have en balayage, er det vigtigt, at du vælger din frisør med omhu. Det er nemlig ingen facit for, hvordan en balayage skal udføres. Derfor kan du ende med vidt forskellige udtryk afhængigt af hvilken frisør du benytter.

Vi anbefaler altid vores kunder, at se referencer på frisørens tidligere arbejde. Eksempelvis kan du finde eksempler, på hvordan vi udfører en balayage, på vores Facebook og Instagram.

Skader balayage håret?

Det er ingen hemmelighed, at dit hår altid vil være mere beskadiget efter en hårfarvning, fremfor hvis du beholder og plejer dit naturlige hår. Dog er det varierende i hvor stor grad dit hår vil tage skade, afhængigt af hvilke produkter der bruges under din balayage behandling.

Frisør Pii er en Oway Salon. Det betyder blandt andet at vi kun benytter Oways produkter og at vores saloner er 99 % plastikfrie. Oway er et italiensk brand, som desuden var de første til at udvikle professionelt, økologisk hårfarve og stylingprodukter med biodynamiske og fairtrade ingredienser. Oways fantastiske produkter er bestemt med til at hæve kvaliteten for din balayage behandling.

Hvad koster balayage?

Hos frisør Pii varierer priserne for balayage fra 1.280-2.575 kr. Prisen for din balayage behandling afhænger af mange forskellige parametre. Først og fremmest har det naturligvis en betydning, hvor langt og tykt dit hår er, da det er afgørende for, hvor meget hårfarve vi skal bruge. Derudover kan balayage laves på et utal af måder. Vi kan bruge din egen hårfarve i noget af håret eller vi kan farve både bund og spidser.

Du er altid velkommen til at besøge din foretrukne frisør Pii salon. Her kan en af vores dygtige frisører og farveteknikkere tage et bedre kig på dit hår og komme med en fast pris på din balayage behandling.

Andre hårfarveteknikker

Der findes et utal af forskellige hårfarve-teknikker og der er ofte mange som forveksler de forskellige styles med hinanden. Blandt andet tror mange at balayage og ombre er det samme. Hvor ombre giver en mere skarp overgang fra de mørke til lyse nuancer, udgør balayage snarer et fade fra top til spids. Vi tilbyder begge behandlinger hos frisør Pii.

Er du i tvivl, om balayage er for dig?

Så er du meget velkommen til at besøge os i en af vores fire saloner. Vi holder til i Vanløse, Ballerup, København K og Valby. Du kan også ringe til den salon, hvorved du ønsker at få udført en balayage. Du finder alle oplysninger på vores kontaktside. Ønsker du at se vores arbejde an, er du velkommen til at tjekke vores Facebook og Instagram profil ud.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 780
VASK OG FØNKR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 490

Farve

HELFARVEKR. 880 - 1.950
TONINGKR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNINGKR. 300 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarveKR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarveKR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 285
FARVE AF VIPPERKR. 155
FARVE AF BRYNKR. 145
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort