Persondata politik

Job hos frisør Pii

Vil du som frisør være med til at skabe en grønnere og sundere stil? Ønsker du at arbejde med din profession i et sund og bæredygtigt miljø, som både gavner dig, vores gæster og vores natur? Så er et job som frisør hos Pii måske noget for dig.

Vi kan altid bruge dygtige frisører og elever. Derfor er du meget velkommen til at sende os en ansøgning. Denne, samt CV og et billede af dig selv, skal sendes til Louise Pii på mail: [email protected]. Som alternativ til en skriftlig ansøgning, er du også velkommen til at sende en videohilsen. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Jobmuligheder hos Pii

Bliv frisørassistent hos Pii

Hos frisør Pii søger vi løbende frisørassistenter til fuldtids- og deltidsstillinger i alle fire saloner (Vanløse, Ballerup, Valby og København).

Vi søger dig som;

 • er engageret, kreativ og serviceminded
 • er udadvendt og går på arbejde med god energi og smittende humør
 • har lysten til at udvikle sig teknisk i takt med udviklingen i faget
 • er god til at samarbejde og løfte i flok
 • har den 4-årige frisøruddannelse

Du kan glæde dig til at;

 • få søde kollegaer, som værner om hinanden og et godt arbejdsmiljø
 • blive en del af et team, som vægter høj faglighed og kreativitet
 • dygtiggøre dig via kurser
 • få medbestemmelse på dine arbejdstider

Bliv elev hos Pii

Piis fire saloner tager ligeledes glædeligt mod elever løbende.

Vi søger dig som;

 • er en kreativ elev med høje ambitioner
 • er udadvendt og går på arbejde med god energi og smittende humør
 • har en positiv indstilling til at lære en masse
 • er god til at samarbejde og løfte i flok
 • er i gang med den 4-årige frisøruddannelse

Du kan glæde dig til at;

 • få søde kollegaer, som værner om hinanden og et godt arbejdsmiljø
 • blive en del af et professionelt og kompetent team
 • få ansvar i takt med din uddannelse
 • indgå i et team som vil hjælpe dig til at blive dygtig til dit fag

Ledige stillinger lige nu

Selvom vi ikke har en stilling ledig lige nu, som passer til dig, så tager vi glædeligt imod din ansøgning. Hos Pii er vi i rivende udvikling og vi ansætter derfor jævnligt både frisørassistenter og elever. Er du interesseret i at blive en del af vores professionelle team, så send din ansøgning, CV og et billede af dig selv til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Frisørassistent til Ballerup, fuldtid

Vi søger en frisørassistent på fuld tid i vores dejlige salon i Ballerup Centret. Salonen er lys, indbydende og rummelig og ligger tæt på offentlig transport og parkeringsfaciliteter.

Vi har en stor fast kundekreds, og du får derfor alletiders mulighed for at komme godt fra start i salonen. Du kan glæde dig til nogle søde kolleger, der værner om det gode fællesskab, og som skaber en rar og hyggelig arbejdsplads i det daglige.Vi tilbyder medbestemmelse på din arbejdstid og vil sammen med dig finde de arbejdstider, som passer ind i dit liv og dagligdagen i salonen. Bemærk at der ikke er åbent i salonen om søndagen.

Vi arbejder efter overenskomst og mester Louise Pii er medlem af Danmarks Frisørmesterforening. Kontrakter, løn mv. varetages af vores administrative medarbejder Marianne.

Frisørassistent til Valby, fuldtid

I vores smukke salon i Spinderiet i Valby søger vi lige nu en kollega på fuld tid. Salonen er velindrettet og skøn at være i. Den ligger meget tæt på offentlig transport, og det er derfor nemt at komme hertil fra alle dele af København og Storkøbenhavn. Du kan glæde dig til at få nogle kolleger, som er udadvendte, glade og med god energi.

Vi tilbyder medbestemmelse på din arbejdstid og vil sammen med dig finde de arbejdstider, som passer ind i dit liv og dagligdagen i salonen. Bemærk at der ikke er åbent i salonen om søndagen.

Vi arbejder efter overenskomst og mester Louise Pii er medlem af Danmarks Frisørmesterforening. Kontrakter, løn mv. varetages af vores administrative medarbejder Marianne.

Lidt om frisør Pii

Pii er en frisørkæde med topprofessionelle, kreative og virkelig dygtige frisører. Vi arbejder for at forene høj faglighed med stor omtanke for naturen. Pii er medlem af Intercoiffure – en organisation som eksisterer i 55 lande og bygger på et tæt samarbejde mellem verdens allerdygtigste frisører.

Hos Pii har vi fokus på bæredygtighed og miljø. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter fra Oway. Som en del af vores team vil du derfor udelukkende arbejde med farver uden ammoniak og naturprodukter af høj kvalitet.

Vi værner om vores professionelle udvikling og anser det som yderst vigtigt, at kunne følge den løbende udvikling, der er at finde i frisørfaget. Derfor skal du som en del af vores team være indstillet på, at arbejde med dig selv og din tekniske faglighed.

Ikke mindst er Pii en frisørkæde, hvor vi værner og interesserer os for hinanden. Vi bestræber os på et arbejdsmiljø, der skaber motiverede og glade medarbejdere. I Piis saloner er der altid plads til godt humør og faglig sparring.

Køb gavekort