Persondata politik

Job hos frisør Pii

Vil du som frisør være med til at skabe en grønnere og sundere stil? Ønsker du at arbejde med din profession i et sund og bæredygtigt miljø, som både gavner dig, vores gæster og vores natur? Så er et job som frisør hos Pii måske noget for dig.

Hos Pii søger vi lige nu frisørassistenter til vores saloner i Ballerup, Valby og Vanløse. Se vores aktuelle jobopslag og ansøg om at blive en del af Pii familien nu.

Foruden de stillingsopslag som du finder her på siden, ansætter vi dygtige frisører og elever løbende. Derfor er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgningen, samt CV og et billede af dig selv, skal sendes til Louise Pii på mail: [email protected]. Som alternativ til en skriftlig ansøgning, er du også velkommen til at sende en videohilsen. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Har du spørgsmål, inden du søger job eller elevplads hos frisør Pii, så er du velkommen til at ringe på telefon: 26241362.

Ledige stillinger lige nu


✾ Frisørassistent til Ballerup, fuldtid

Vi søger en frisørassistent på fuld tid i vores dejlige salon i Ballerup Centret. Salonen er lys, indbydende og rummelig og ligger tæt på offentlig transport og parkeringsfaciliteter…

Se fulde jobopslag her!


✾ Frisørassistent til Valby, fuldtid

I vores smukke salon i Spinderiet i Valby søger vi lige nu en kollega på fuld tid. Salonen er velindrettet og skøn at være i. Den ligger meget tæt på offentlig transport, og det er derfor nemt at komme hertil fra alle dele af København og Storkøbenhavn.

Se fulde jobopslag her!


✾ Frisørassistent til Vanløse, fuldtid

I vores smukke salon i Spinderiet i Valby søger vi lige nu en kollega på fuld tid. Salonen er velindrettet og skøn at være i. Den ligger meget tæt på offentlig transport, og det er derfor nemt at komme hertil fra alle dele af København og Storkøbenhavn.

Se fulde jobopslag her!


Vi tager altid imod ansøgninger

Selvom vi ikke har en stilling ledig lige nu, som passer til dig, så tager vi glædeligt imod din ansøgning. Hos Pii er vi i rivende udvikling og vi ansætter derfor jævnligt både frisørassistenter og elever. Er du interesseret i at blive en del af vores professionelle team, så send din ansøgning, CV og et billede af dig selv til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv en del af Pii familien

Hos Pii søger vi løbende dygtige frisørassistenter med den fireårige uddannelse i bagagen, og ligeledes er vi altid på jagt efter friske elever til salonerne. Drømmer du om at blive en del af et energisk team i udvikling? Så er frisør Pii måske den rette arbejdsplads for dig. Selvom du ikke finder, hvad du ønsker at søge i afsnittet ‘Ledige stillinger lige nu‘, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Dette gøres ved at sende ansøgning, CV og et billede af dig til [email protected]. Som et alternativ til den skriftlige ansøgning, er du velkommen til at sende et videohilsen. Har du spørgsmål, inden du søger job eller elevplads hos frisør Pii, så er du velkommen til at ringe på telefon: 26241362.

Bliv frisørassistent hos Pii

Hos frisør Pii søger vi løbende frisørassistenter til fuldtids- og deltidsstillinger i alle fire saloner (Vanløse, Ballerup, Valby og København).

Vi søger dig som;

 • er engageret, kreativ og serviceminded
 • er udadvendt og går på arbejde med god energi og smittende humør
 • har lysten til at udvikle sig teknisk i takt med udviklingen i faget
 • er god til at samarbejde og løfte i flok
 • har den 4-årige frisøruddannelse

Du kan glæde dig til at;

 • få søde kollegaer, som værner om hinanden og et godt arbejdsmiljø
 • blive en del af et team, som vægter høj faglighed og kreativitet
 • dygtiggøre dig via kurser
 • få medbestemmelse på dine arbejdstider

Bliv elev hos Pii

Hos frisør Pii søger vi ligeledes løbende elever til alle fire saloner (Vanløse, Ballerup, Valby og København).

Vi søger dig som;

 • er en kreativ elev med høje ambitioner
 • er udadvendt og går på arbejde med god energi og smittende humør
 • har en positiv indstilling til at lære en masse
 • er god til at samarbejde og løfte i flok
 • er i gang med den 4-årige frisøruddannelse

Du kan glæde dig til at;

 • få søde kollegaer, som værner om hinanden og et godt arbejdsmiljø
 • blive en del af et professionelt og kompetent team
 • få ansvar i takt med din uddannelse
 • indgå i et team som vil hjælpe dig til at blive dygtig til dit fag

Lidt om frisør Pii

Pii er en frisørkæde med topprofessionelle, kreative og virkelig dygtige frisører. Vi arbejder for at forene høj faglighed med stor omtanke for naturen. Pii er medlem af Intercoiffure – en organisation som eksisterer i 55 lande og bygger på et tæt samarbejde mellem verdens allerdygtigste frisører.

Hos Pii har vi fokus på bæredygtighed og miljø. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter fra Oway. Som en del af vores team vil du derfor udelukkende arbejde med farver uden ammoniak og naturprodukter af høj kvalitet.

Vi værner om vores professionelle udvikling og anser det som yderst vigtigt, at kunne følge den løbende udvikling, der er at finde i frisørfaget. Derfor skal du som en del af vores team være indstillet på, at arbejde med dig selv og din tekniske faglighed.

Ikke mindst er Pii en frisørkæde, hvor vi værner og interesserer os for hinanden. Vi bestræber os på et arbejdsmiljø, der skaber motiverede og glade medarbejdere. I Piis saloner er der altid plads til godt humør og faglig sparring.

Køb gavekort