Persondata politik
BESØG PII PÅ ØSTERBRO


Book tid


Ring op
Book din tid

Du finder Pii, Østerbro på adressen: Østerbrogade 96, 2100 København Ø.

Foretrækker du en anden salon?

København KFrederiksbergValbyBallerupAmager – Vanløse

Besøg din Pii frisør på Frederiksberg

Ren forkælelse hos Pii på Østerbro

Når du træder ind i Piis univers på Østerbro, er det tid til et afbræk fra en (måske) hektisk hverdag. Uanset om du har bestilt tid til en hårkur eller Balayage + klipning, skal du mærke fordelene af at have Pii som din frisør. Derfor starter enhver behandling med en afslappende nakke og skuldermassage.

Vi forkæler dig herefter med lidt godt til ganen. Både vores kaffe og te er økologisk, fordi kun det bedste er godt nok til vores gæster. Det samme vil du opleve, ved de produkter der benyttes under din behandling.

Til både farvebehandlinger og under styling gør vi brug af produkter fra fantastiske NATULIQUE — et livsstilsbrand som deler vores filosofi om at minimere vores aftryk på kloden. Alle produkter er bæredygtige og med en så reduceret ingrediensliste som muligt.  

I tvivl om din næste frisure?

Lad vores dygtige stylister på Østerbro hjælpe dig. Alle Piis frisører har taget den fireårig frisøruddannelse. Ligeledes gør vi vores for, at alle frisører er opdateret på de trends, der løbende rør sig.

Tag gerne forbi Piis salon og snak med stylisten om, hvilken frisure der vil passe til dig og dit udtryk. Samtidig kan han/hun hjælpe dig med at finde tid til den rette behandling.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort