Persondata politik

Book din tid
ØSTERBROGADE 96 2100 KØBENHAVN Ø
TLF.: 60 17 03 96

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 9-18
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-18
Lørdag 9-16
Søndag lukket

Foretrækker du en anden salon?
København KVanløseGentofte

Økologisk frisør | Herre og dame | Book tid

Ren forkælelse hos Pii på Østerbro

Når du træder ind i Piis univers på Østerbro, er det tid til et afbræk fra en (måske) hektisk hverdag. Uanset om du har bestilt tid til en hårkur eller Balayage + klipning, skal du mærke fordelene af at have Pii som din frisør. Derfor starter enhver behandling med en afslappende nakke og skuldermassage.

Vi forkæler dig herefter med lidt godt til ganen. Både vores kaffe og te er økologisk, fordi kun det bedste er godt nok til vores gæster. Det samme vil du opleve, ved de produkter, der benyttes under din behandling.

Til både farvebehandlinger og under styling gør vi brug af produkter fra fantastiske NATULIQUE — et livsstilsbrand, som deler vores filosofi om at minimere vores aftryk på kloden. Alle produkter er bæredygtige og med en så reduceret ingrediensliste som muligt.  

Bæredygtig frisør | Økologiske produkter | Klipning

En pause fra hverdagen hos Pii på Østerbro

Piis univers på Østerbro er meget mere end blot en frisør. Når du booker tid hos os, anser vi det som værende en af vores vigtigste opgaver at give dig et øjebliks afbræk fra hverdagens trummerum. Alle vores saloner, inklusiv Østerbro, emmer af velvære. Du kan roligt læne dig tilbage i frisørstolen. Imens sørger vi for at forkæle dig godt og grundigt.

Enhver behandling hos Pii starter med en afslappende nakke- og skuldermassage, så du kan slappe helt af i kroppen, før selve behandlingen begynder. Herefter sørger vi for god, økologisk kaffe eller te samt lidt sødt til ganen. Uanset om du skal klippes, styles eller måske farves, så kan du være sikker på, at alle produkter, som vi bruger er økologiske og bæredygtige.

Vi benytter nemlig udelukkende produkter fra NATULIQUE. Det danske livsstilsbrand deler nemlig vores filosofi om at mindske det aftryk, som vi efterlader i verden. Der er ingen tvivl om, at frisørbranchen og dertilhørende brug af produkter, er tungt for kloden. Derfor føler både vi og NATULIQUE et ansvar for at gøre, hvad vi kan for at forbedre dette.

I tvivl om din næste frisure?

Lad vores dygtige stylister på Østerbro hjælpe dig. Alle Piis frisører har taget den fireårig frisøruddannelse. Ligeledes gør vi vores for, at alle frisører er opdateret på de trends, der løbende rør sig.

Tag gerne forbi Piis salon og snak med stylisten om, hvilken frisure der vil passe til dig og dit udtryk. Samtidig kan han/hun hjælpe dig med at finde tid til den rette behandling.

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Se vores priser HER

MERE INFORMATION