NATULIQUE PADDLE BRUSH

kr.309.00

NATULIQUE Paddle Brush

Plejer dit hår naturligt på daglig basis: Boar Bristle børstens unikke struktur fordeler hårets naturlige sebum fra rod til spids. Ved at dække hver enkelt hårstrå med en smule af dets naturlige olier, sørger børsten for at reparere tørt hår samtidig med, at det tilføjer glans og skaber fundamentet for et sundt og naturligt hår.

Fremmer hårets struktur: Regelmæssig brug af Boar Bristle børsten sørger for at fremme hårets tekstur og dets naturlige sundhed. Børsten er velegnet til at få det bedste frem i enhver hårtype. Den tilføjer håret fleksibilitet, glans og ekstra volumen, samtidig med at den behandler og løsner op for dine krøller.

Kontrollerer kruset hår:Sebum, som er hudens naturlige olie-substans, der beskytter samt holder den sund og rask, er det mest effektive serum mod kruset hår. Ved at benytte Boar Bristle børsten til at fordele hudens sebum til hver enkelt hårstrå vil du hurtigt opleve en klar formindskelse i mængden og omfanget af kruset hår. Bruger du denne børste, skåner du dit hår og din hovedbund for de klassiske og ofte skadelige anti-frizz produkter.

Stimulerer hovedbunden:NATULIQUE Boar Bristle Brushes føles fantastiske på din hovedbund og stimulerer ovenikøbet blodgennemstrømningen til hovedbund og hårsække. Denne stimulering fremmer hårvækst, og børsten fordeler hovedbundens naturlige olier, hvilket resulterer i et smukt hår med masser af glans og udstråling.

Ergonomisk komfort:NATULIQUE Boar Bristle Brushes professionelt værktøj til frisører skabt med henblik på effektiv og behagelig brug – selv når arbejdsdagene kan blive lange, som de kan i salonerne. Med den rette vedligeholdelse vil NATULIQUE Boar Bristle Brushes være til stor glæde for dig i mange år.

Det perfekte tilbehør til skinnende og sundt hår med NATULIQUE Natural Styling og Certified Organic Hair Care.

Varenummer (SKU): ACC0005 Kategori:
  • Yderligere information

    Additional Information

    Vægt 0.331 kg
    Størrelse 9.85 × 2.913 × 2.913 cm