Persondata politik
BESØG PII I GENTOFTE


Book tid Ring op
// CORONA

Kære Gæst, det er vedtaget, at der igen er krav om coronapas i salonerne (og andre liberale erhverv). Det gælder alle kunder fra 15 år og op efter. Enkelte kunder kan være undtaget. Disse kunder kan på Borgerservice få dokumentation på, at de er undtaget kravet, som de kan fremvise hos jer.

Der er INGEN krav om mundbind i salonerne. Samtidig nedsættes virketiden på en PCR-test fra 96 timer til 72 timer, og kviktests virketid reduceres til 48 timer.

Besøg din Pii frisør på Frederiksberg

Luksuriøse frisørbehandlinger i Gentofte

At gå til frisøren skal nødigt føles som blot et gøremål for dagen. I stedet ønsker vi hos Pii, at en tur i frisørstolen skal være en oplevelse, der emmer af velvære. Hos Pii i Gentofte sørger vi derfor for at forkæle dig, fra sekundet du træder ind i vores smukke salon.

Vi tilbyder en lang række af behandlinger inden for klip, farve og styling. Uanset hvad du skal have foretaget, startes behandlingen med en afslappende nakke- og skuldermessage. Således kan vi afspænde dig fra hverdagens tumult og du er nu klar til at nyde den næste stund i selskab med vores dygtige frisører i Gentofte.

Du vil måske bemærke at stort set alle produkter på vores hylder kommer fra det danske frisørbrand, NATULIQUE. Både i Gentofte og i de øvrige saloner, benytter vi nemlig kun NATULIQUEs produkter til både styling og hårfarvning. Produkterne er økologiske og indeholder så få og rene ingredienser som muligt.

Hvad trænger dit hår til?

Er du i tvivl om, hvilken behandling der er den rette for dig, så spørg endelig vores frisører i Gentofte salonen til råds. Hos Pii har alle vores frisører den fireårig frisøruddannelse. Det er vores erfaring, at dette er nødvendigt for, at vi kan opretholde den høje standard, som vi ønsker. Vi er en grøn frisør med fokus på bæredygtighed, men dette skal aldrig være på bekostning af kvaliteten i vores håndværk.

Vi tager globalt ansvar

Smukt hår er lækkert og for mange, skaber det ekstra glæde i hverdagen. Dog kan vi ikke komme udenom, at de fleste produkter brugt i frisørfaget indeholder skadelige kemikalier. Hos Pii er det vores mission at bevise, at man godt kan gå til frisøren og stadig afsætte et minimalt aftryk på kloden.

Vi tager vores gæsters, medarbejders og egen sundhed meget seriøst. Derfor vælger vi vores produkter med omhu. Med undtagelse af behandlinger med hårextensions, udføres alle behandlinger hos Pii i Gentofte med produkter fra danske NATULIQUE.

NATULIQUE blev stiftet i 1998 på baggrund af et personligt behov for produkter med minimalt indhold af kemikalier og allergifremkaldende ingredienser. Siden da har brandet været i rivende udvikling. Foruden de nationale krav til kosmetiske produkter, så har NATULIQUE udført en række ekstra strenge krav kaldet 360Biocert-standard. Hos Pii i Gentofte er vi overbeviste om, at NATULIQUE har skabt de allerbedste produkter, som vi kan tilbyde vores gæster.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort