Persondata politik

Hårfavning hos frisør Pii

Pii er en grøn frisørkæde med fokus på miljø og bæredygtighed. Vi ønsker at gøre hårfarvning og selvforkælelse tilgængeligt for alle, uden at det skal være på bekostning af din eller miljøets sundhed.

Vi benytter derfor udelukkende produkter af det økologiske, bæredygtige mærke Oway. Vores hårfarve behandlinger er derfor fri for farlige kemikalier og vi gør i stedet brug af økologiske og biodynamiske ingredienser.

Du kan besøge frisør Pii i Valby, København K, Vanløse eller Ballerup. Vi har samme bæredygtige procedure for hårfarvninger i alle vores saloner.

Skulle du have spørgsmål til ingrediensernes indhold, mulighed for hårfarve, allergener eller andet, så er du meget velkommen til at ringe til din foretrukne Pii salon.

Hårfarvning der værner om din sundhed

Som kunde hos frisør Pii skal du føle dig forkælet og godt tilpas. Ligesom vi ønsker at passe på miljøet, ønsker vi også at værne om din sundhed.

Hårfarvning er en kemisk behandling og det har aldrig været sundt for hud og hår at være i direkte kontakt med kemikalier.

Dog kan hårfarvning sagtens udføres skånsomt og dermed ikke have en sundhedsskadende effekt. Det kræver blot, at man benytter rene produkter af høj kvalitet ─ som eksempelvis produkterne fra Oway.

Ingen skadelige kemikalier

Alle vores behandlinger udføres med produkter fra Oway ─ uagtet hvilken hårfarve behandling du ønsker hos os.

Her er de kemiske produkter såsom ammoniak, alkohol og parfume skiftet ud med naturlige råvarer fra steder som Amazonas, Afrika og Aboriginal Australien. Er du eksempelvis allergiker, bør du kun få dit hår farvet med produkter som disse.

Økologiske produkter

Med tanke på både din sundhed, miljøet og vores fremtidige klima, har vi taget en urokkelig beslutning om at være en økologisk frisør. Samarbejdet med Oway gør det meget nemt for os at efterleve denne beslutning, da alle brugte ingredienser er Fairtrade mærket og økologiske.

Når produkterne til din hårfarvning laves på Oways egne økologiske farme, så foregår det udelukkende med energi og vandforstøvning via regnvand, vind og sol. Du kan altså med god samvittighed få farvet håret hos frisør Pii.

Hvem kan få farvet hår?

Der er mange meninger om, hvornår man bør holde sig fra hårfarvning. Nogle mener, at det i det hele taget er absurd at farve hår grundet kemi-indholdet.

For andre har det ikke altid været muligt at farve hår, da eksempelvis allergi har forhindret dem. Hos frisør Pii mener vi blot, at det er vigtigt at man som kunde, sætter sig ind i, hvilke produkter der benyttes under ens hårfarvning.

Ved valg af økologiske produkter uden unødvendig tilsætning af kemikalier, kan langt de fleste benytte hårfarvning uden konsekvenser for egen sundhed.

Hårfarvning hos allergikere

Ca. 20 % af alle mænd og 75 % af alle kvinder i Danmark, har fået foretaget en hårfarvning med (semi-)permanent hårfarve. Ud af disse har ca. 5 % udviklet allergi. Det er kemikaliet para-phenylenediamine (PPD) samt tæt beslægtede kemikalier, som forudsager allergien.

Når du først har udviklet allergi for PPD, går de ikke væk igen og du vil ikke kunne farve hår, bryn eller vipper. Ligeledes vil noget mørkt tekstil være vanskeligt at bære, da det kan indeholde PPD (og tæt beslægtede kemikalier). Lader du frisør Pii stå for din hårfarvning, kan du være sikker på at vi ikke benytter produkter indeholdende PPD.

Hårfarvning på gravide

Der findes rigtig mange holdninger til, hvorvidt man bør farve sit hår som gravid eller ej. Det vil aldrig være hensigtsmæssigt at opfordre gravide til hårfarvning. Men er du gravid og ønsker du en hårfarvning, så vælg en frisør, der benytter produkter uden indhold af allergifremkaldende stoffer.

Vi er eksperter i hårfarvning

Frisør Pii blev stiftet i 2003 af Louise Pii. Vi udvikler os hele tiden og finder ofte nye tiltag som kan understøtte vores miljøvenlige brand. Vi har fingeren på pulsen og kender til tidens trend hvad angår teknikker inden for hårfarvning. Vi beskæftiger os blandt andet med balayage, striber og ombre. Tjek gerne vores fulde prisliste.

Book din tid i dag

Ønsker du en økologisk og bæredygtig hårfarve behandling? Så er du velkommen til at booke din tid i en af frisør Piis smukke saloner i dag. Er du i tvivl om, hvilken behandling du ønsker, eller hvorvidt vi kan skabe det smukke resultat, som du drømmer om? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi tør godt garantere en hårfarvning, du vil elske.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 780
VASK OG FØNKR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 490

Farve

HELFARVEKR. 880 - 1.950
TONINGKR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNINGKR. 300 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarveKR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarveKR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 285
FARVE AF VIPPERKR. 155
FARVE AF BRYNKR. 145
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort