Persondata politik
Hårfarvning


KONTAKT OS
Økologisk frisør | Ammoniakfri farver | Book tid

Hårfavning hos frisør Pii

Pii er en grøn frisørkæde med fokus på miljø og bæredygtighed. Vi ønsker at gøre hårfarvning og selvforkælelse tilgængeligt for alle, uden at det skal være på bekostning af din eller miljøets sundhed.

Vi benytter derfor udelukkende produkter af det økologiske, bæredygtige mærke NATULIQUE. Vores hårfarve behandlinger benytter derfor langt færre farlige kemikalier og gør i stedet brug af en række certificerede økologiske og naturlige ingredienser.

Du kan besøge frisør Pii i Østerbro,København K, Vanløse, Gentofte. Vi har samme bæredygtige procedure for hårfarvninger i alle vores saloner.

Skulle du have spørgsmål til ingrediensernes indhold, mulighed for farve, allergener eller andet, så er du meget velkommen til at ringe til din foretrukne Pii salon.

Hårfarvning der værner om din sundhed

Som kunde hos frisør Pii skal du føle dig forkælet og godt tilpas. Ligesom vi ønsker at passe på miljøet, ønsker vi også at værne om din sundhed.

Hårfarvning er en kemisk behandling og det har aldrig været sundt for hud og hår at være i direkte kontakt med kemikalier.

Dog kan hårfarvning sagtens udføres skånsomt og dermed ikke have en sundhedsskadende effekt. Det kræver blot, at man benytter rene produkter af høj kvalitet ─ som eksempelvis produkterne fra NATULIQUE.

Ingen skadelige kemikalier

Alle vores behandlinger udføres med produkter fra NATULIQUE ─ uagtet hvilken hårfarve behandling du ønsker hos os.

Her er de kemiske produkter såsom ammoniak, alkohol og parfume skiftet ud med naturlige råvarer fra steder som Amazonas, Afrika og Aboriginal Australien. Er du eksempelvis allergiker, bør du kun få dit hår farvet med produkter som disse.

Økologiske produkter

Med tanke på både din sundhed, miljøet og vores fremtidige klima, har vi taget en urokkelig beslutning om at være en økologisk frisør. Samarbejdet med NATULIQUE gør det meget nemt for os at efterleve denne beslutning, da alle brugte ingredienser er økologiske. Du kan altså med god samvittighed få farvet håret hos frisør Pii.

Hvem kan få farvet hår?

Der er mange meninger om, hvornår man bør holde sig fra hårfarvning. Nogle mener, at det i det hele taget er absurd at farve hår grundet kemi-indholdet.

For andre har det ikke altid været muligt at farve hår, da eksempelvis allergi har forhindret dem. Hos frisør Pii mener vi blot, at det er vigtigt at man som kunde, sætter sig ind i, hvilke produkter der benyttes under ens hårfarvning.

Ved valg af økologiske produkter uden unødvendig tilsætning af kemikalier, kan langt de fleste benytte hårfarvning uden konsekvenser for egen sundhed.

Grøn frisør | Økologiske produkter | Natulique

Hårfarvning hos allergikere

Ca. 20 % af alle mænd og 75 % af alle kvinder i Danmark, har fået foretaget en hårfarvning med (semi-)permanent hårfarve. Ud af disse har ca. 5 % udviklet allergi. Det er kemikaliet para-phenylenediamine (PPD) samt tæt beslægtede kemikalier såsom PTD eller ME+, som forudsager allergien.

Når du først har udviklet allergi for PPD, går de ikke væk igen og du vil ikke kunne farve hår, bryn eller vipper. Ligeledes vil noget mørkt tekstil være vanskeligt at bære, da det kan indeholde PPD (og tæt beslægtede kemikalier). Lader du frisør Pii stå for din hårfarvning, kan du være sikker på, at vi benytter produkter med det lavest mulige indhold af PPD eller helt uden.

Hårfarvning på gravide

Der findes rigtig mange holdninger til, hvorvidt man bør farve sit hår som gravid eller ej. Det vil aldrig være hensigtsmæssigt at opfordre gravide til hårfarvning. Men er du gravid og ønsker du en hårfarvning, så vælg en frisør, der benytter produkter uden indhold af allergifremkaldende stoffer.

Vi er eksperter i hårfarvning

Frisør Pii blev stiftet i 2003 af Louise Pii. Vi udvikler os hele tiden og finder ofte nye tiltag som kan understøtte vores miljøvenlige brand. Vi har fingeren på pulsen og kender til tidens trend hvad angår teknikker inden for hårfarvning. Vi beskæftiger os blandt andet med balayage, striber og ombre. Tjek gerne vores fulde prisliste.

Book din tid i dag

Ønsker du en økologisk og bæredygtig hårfarve behandling? Så er du velkommen til at booke din tid i en af frisør Piis smukke saloner i dag. Er du i tvivl om, hvilken behandling du ønsker, eller hvorvidt vi kan skabe det smukke resultat, som du drømmer om? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi tør godt garantere en hårfarvning, du vil elske.

MERE INFORMATION