Persondata politik
Lyse striber og reflekser


OPLEV PIIs UNIVERS ▶ KONTAKT OS
Lyse striber og reflekser

Striber i håret og reflekser kan være med til at give et smukt spil samt noget dynamik i håret. Hos frisør Pii har vi mange års erfaring med at lave lyse striber, og den erfaring har stor betydning for det slutresultat, vores kunder går ud af døren med.

Udover at have et dygtigt personale, benytter vi også udelukkende de bedste produkter på markedet til farvning af håret. Når vi laver lyse striber, bruger vi produkter fra NATULIQUE, som er miljørigtige, bæredygtige og langt bedre for håret end andre produkter på markedet.

Hvad er lyse striber og reflekser?

Det er to teknikker, der overordnet set har samme formål – at skabe lysninger i håret. Teknikken bruges altså i forbindelse med din egne hårfarve (eller en anden behandling som eksempelvis helfarve).

Lysninger i håret har været populært gennem rigtig mange år, da det kan gøre vildt meget ved helheds-udtrykket og samtidigt bibeholde et meget naturligt look.

Er lyse striber og reflekser det samme?

Nej, ikke helt. Lyse striber og reflekser er en fællesbetegnelse for at skabe lysninger i håret. De klassiske reflekser skabes i passager rundt omkring i håret (hvor håret pakkes ind i folie), hvor de klassiske lyse striber farves helt ned til hovedbunden. Disse to er dog så tætte på hinanden, at de ofte beskrives som en og samme behandlingsmetode. Hos Pii rådgiver vi dig til, hvad den bedste løsning vil være i forhold til lysninger i dit hår.

Kan man lave lyse striber selv?

Det helt korte svar er ja. Som med de fleste håndværk, så vil det være muligt at give sig i kast med det selv, men det vil ofte kunne ses på resultatet. Ønsker man flotte lyse striber, skal farven lægges tæt ind til hovedbunden, og det kræver erfaring og ekspertise. Gøres dette forkert, kan der opstå grimme pletter. Her har vi en faglighed, der gør, at du altid går ud med et smukt og harmonisk resultat.

Hvad koster striber/reflekser?

For sådanne en behandling ligger vores priser som udgangspunkt mellem 990 og 1.960 kr. for hele håret. Dog er disse priser kun vejledende, da den endelige pris afhænger af dit hår, tidligere behandlinger og den tid, vi skal afsætte til behandlingen. Derfor tilbyder vi en gratis farvekonsultation, hvis du kommer forbi en af vores smukke Pii-saloner, som du finder i Vanløse, Ballerup, København K, Valby, Frederiksberg, Østerbro og Amager. Her vil du få kompetent rådgivning og et ganske uforpligtende tilbud på en behandling af netop dit hår.

Andre hårfarvningsteknikker

Hos Pii tilbyder vi alle de populære typer af hårfarvninger, og vi har dygtige specialister inden for alle områderne. Så hvis du ikke tænker, at striber/reflekser er det rette valg for dig, tilbyder vi også andre behandlinger. Som et godt alternativ til lyse striber, er der balayage og ombre, hvor der også indlægges toner i din eksisterende hårfarve – men på en anderledes måde, hvor tonerne lægges ind mere “tilfældigt” i håret.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort