Persondata politik
Hårextensions


KONTAKT OS
Påsætning af hårextensions – Hairtalk & HairContrast

Hos Pii påsætter vi bl.a. extensions fra Hairtalk med tape-funktion. Vi benytter 100 % ægte hår fra Hairtalk. Hairtalk har udviklet en helt unik tape til deres extensions, som er ultratynd sammenlignet med andre produkter. Den unikke påsætning er ekstra skånsomt mod håret og du vil næsten ikke mærke, at du har ekstra hår påsat.

Nordic Weft System er et system fra HairContrast, hvor trensen, som altid er 100% ægte remy hår, klippes til og enten bliver syet i håret, påsat med microringe eller en kombination af disse to. Metoderne er uden varme og kemi, og kan bruges til fylde samt fuld påsætning for længde. Uanset hvad, efterlader metoderne dig med et naturligt og smukt look.

Massevis af farver og Nuancer

Hairtalk og HairContrast tilbyder hårextensions i farver og nuancer, der dækker hele paletten. Til din gratis konsultation, som du booker inden vi påsætter extensions, kan du fortælle os om, hvilket look du ønsker. Sammen finder vi den eller de rigtige farver til dine extensions. Samtidig planlægger vi eventuel farvebehandling af dit hår, hvis dette kræves.

Få lange smukke lokker med hårextensions

Drømmer du om langt, lækkert hår? Eller ønsker du mere fylde i din nuværende frisure? Begge dele er muligt hos Pii i Østerbro – København K Vanløse – Gentofte.

Her tilbyder vi hårextensions i flere forskellige længder og i mange forskellige farver og nuancer. Vi arbejder udelukkende med hårextensions fra Hairtalk og HairContrast, som vi mener, tilbyder den bedste kvalitet på markedet.

Er hårextensions noget, som du overvejer, vil vi meget gerne se dig i din foretrukne salon til en konsultation. Det er gratis, uforpligtende og tager kun 15 minutter af din tid. Her finder vi sammen ud af hvilken længde, farve(r) og type, der passer til dig og dine behov.

Herefter finder vi sammen en tid til påsætning af dine nye lange lokker. Du kan booke din gratis konsultation i vores bookingsystem ved at klikke herunder.

Find vores priser HER 

Balayage | Babylights | Bæredygtig frisør

Hvorfor extensions fra Hairtalk og HairContrast?

Hos Pii er det en kerneværdi for os, kun at tilbyde vores gæster det bedst mulige. Hårextensions fra Hairtalk er 100 % ægte hår uden nogle tilsætninger af kemi eller silikone.

Håret påsættes med Hairtalks unikke tapefunktion, som er så tynd og skånsom, at du dårligt mærker vægten fra det påsatte hår. Hairtalk hårextensions kan desuden styles som dit eget hår og holdbarheden er imponerende.

Fordelen ved HairContrast´s Nordic Weft Systems er, at deres sy- og microringe metode skåner håret og efterlader det uskadet. Derudover er det nemt at vedligeholde håret, simpelt at arbejde med og det har en lang holdbarhed. Det anbefales at få rykket sine extensions op ca. hver 4. uge for at bevare det optimale look. Disse oprykninger tager mellem 20-40 minutter og er derfor en fleksibel type extensions til en økonomisk fordelagtig pris og er derfor foretrukken af mange.

Bæredygtig frisør | Økologiske produkter | Klipning

Skånsom behandling af extensions giver lang holdbarhed

HairContrast´s extensions kan styles præcis som du foretrækker. Da disse extensions er lavet på 100% ægte hår kan det tåle varme, kulde samt produkter i samme omfang som dit naturlige hår kan. Du skal derfor ikke være bange for at være kreativ med dit hår, men du må gerne have in mente, at det skal behandles så skånsomt som muligt – præcis ligesom dit eget hår.

Hairtalk hårextensions er ikke tilsat silikone og giver dig dermed også rig mulighed for at style håret, som du ønsker. Ligesom HairContrast´s extensions kan dette hår sagtens tåle varme, kulde og produkter, dog med forbehold for, at det gøres så skånsomt et omfang som muligt.

Når du får påsat Hairtalk hårextensions hos Pii i enten Vanløse eller Ballerup, sørger vi for, at du forlader salonen med favnen fuld af gode råd til, hvordan du passer godt på dit hår. Med dig hjem får du en plejepakke (tilpasset din behandling) og en pjece fra Hairtalk, hvor du vejledes i skånsom pleje af hårextensions.

I salonen kan du købe produkter fra Hairtalk, som er lavet specifikt til pleje af Hairtalks extensions. Vi vil altid anbefale dig, at bruge disse produkter i den periode, du bærer Hairtalk extensions. Du skal ligeledes være opmærksom på, at dine seks måneders garanti frafalder, hvis du benytter øvrige produkter fra anden producent.

Find vores plejevejledning HER 

Hvor længe holder extensions?

Med hårextensions fra Hairtalk medfølger seks måneders garanti. Passer og plejer du dine extensions som anbefalet, vil de muligvis holde endnu længere. Den lange holdbarhed er bl.a. en af grundende til, at Hairtalks hårextensions nogle af de bedste på markedet.

Uanset hvilken type af extensions du vælger, skal du huske, at du skal have håret rykket op. Dette skal gøres ca. hver 6.- 8. uge afhængigt af, hvor hurtigt dit eget hår vokser og alt efter hvilket system, du vælger. I frisør Pii står vi altid klar til at rådgive dig herom.

Med henblik på HairContrast´s Nordic Weft Systems er det nemt at vedligeholde håret, det er simpelt at arbejde med og det har en lang holdbarhed på minimum 6 måneder. Det anbefales at få rykket sine extensions op ca. hver 4. uge for at bevare det optimale look. Disse oprykninger tager mellem 20-40 minutter og er derfor en fleksibel type extensions, til en økonomisk fordelagtig pris og er af samme årsag foretrukken af mange.

For at pleje dine HairContrast extensions bedst muligt og dermed øge dine extensions holdbarhed, anbefales det, at du bruger en skånsom og fugtgivende hårplejeserie. Hertil kunne NATULIQUE Anti-Hair Loss Hairwash og Conditioner være et oplagt valg. Denne naturlige hårplejeserie er bæredygtig og produceret på naturlige ingredienser, der stimulerer hårvækst, tilfører masser af fugt til hårstrået og mindsker krusning.

MERE INFORMATION