Persondata politik

Få lange smukke lokker med hårextensions

Drømmer du om langt, lækkert hår? Eller ønsker du mere fylde i din nuværende frisure? Begge dele er muligt hos Pii i Vanløse og Ballerup.

Her tilbyder vi hårextension i flere forskellige længder og i mange forskellige farver og nuancer. Vi arbejder udelukkende med hårextensiones fra brandet Hairtalk, som, vi mener, tilbyder den bedste kvalitet på markedet.

Er hårextensions noget, som du overvejer, vil vi meget gerne se dig i din foretrukne salon til en konsultation. Det er gratis, uforpligtende og tager kun 15 minutter af din tid. Her finder vi sammen ud af hvilken længde og farve(r) der passer til dig.

Hvis du herefter ønsker det, finder vi sammen en tid til påsætning af dine nye lange lokker. Du kan booke din gratis konsultation i vores bookingsystem ved at klikke herunder.

Hvorfor extensions fra Hairtalk?

Hos Pii er det en kerneværdi for os, kun at tilbyde vores gæster det bedst mulige. Hårextensions fra Hairtalk er 100 % ægte hår uden nogle tilsætninger af kemi eller silikone.

Håret påsættes med Hairtalks unikke tapefunktion, som er så tynd og skånsom, at du dårligt mærker vægten fra det påsatte hår. Hairtalk hårextensions kan desuden styles som dit eget hår og holdbarheden er imponerende.

Vejledende priser for Hairtalk extensions

Hairtalk hårextensions kan både bruges til at skabe længde og/eller fylde i dit eget hår. Der er et utal af farver og nuancer at vælge imellem. Ønsker du spil i håret, kan farver endvidere kombineres for det helt rigtige look.

Hvor meget hår der skal bruges, afhænger desuden af dit naturlige hårs tykkelse og længde. Vi ønsker derfor altid at se dig til en gratis og uforpligtende konsultation i din foretrukne salon.

Vejledende priser på hårextensions

Pris inkluderer fuld plejepakke

25 cm. længde: fra 4.970 kr.
40 cm. længde: fra 6.290 kr.
55 cm. længde: fra 8.170 kr.

Få ekstra fyldigt hår med hårextensions

Vejledende priser på fylde med hårextensions

Pris inkluderer lille plejepakke

25 cm. længde: fra 2.720 kr.
40 cm. længde: fra 3.220 kr.
55 cm. længde: fra 4.290 kr.

Husk at få rykket dine hårextensions op

OPRYKNING AF HÅREXTENSIONS

Ved fuld hårextensions: fra 1.045 kr.
Ved fylde med hårextensions: fra 1.375 kr.

Hvor længe holder extensions?

Med hårextensions fra Hairtalk medfølger seks måneders garanti. Passer og plejer du dine extensions som anbefalet, vil de muligvis holde længere endnu. Den lange holdbarhed er blandt andet hvorfor, vi mener, at Hairtalks hårextensions er det bedste produkt, som tilbydes.

Uanset hvilket brand af extensions du vælger, skal du huske at du skal have håret rykket op. Dette skal gøres ca. hver 6-8 uge, afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser. I frisør Pii står vi altid klar til at rådgive dig herom.

Skånsom behandling af extensions giver lang holdbarhed

Hairtalk hårextensions er ikke tilsat silikone. Derfor kan du style dit hår, præcis som du vil style dit naturlige hår. Det 100 % ægte hår kan sagtens tåle varme, kulde og produkter — men ligesom du bør med dit eget hår, skal extensions behandles så skånsomt som muligt.

Når du får påsat hårextensions hos Pii i enten Vanløse eller Ballerup, sørger vi for, at du forlader salonen med favnen fuld af gode råd til, hvordan du passer godt på dit hår. Med dig hjem får du en plejepakke (tilpasset din behandling) og en pjece fra Hairtalk, hvor du vejledes i skånsom pleje af hårextensions.

I salonen kan du købe produkter fra Hairtalks, som er lavet specifikt til pleje af Hairtalks extensions. Vi vil altid anbefale dig, at bruge disse produkter i den periode, du bærer Hairtalk extensions. Du skal ligeledes være opmærksom på, at dine seks måneders garanti frafalder, hvis du benytter øvrige produkter fra anden producent.

Påsætning af hårextensions

Hos Pii påsætter vi extensions med tape-funktion. Vi benytter udelukkende 100 % ægte hår fra Hairtalks. De har udviklet en helt unik tape til deres extensions, som er ultratynd sammenlignet med andre produkter. Den unikke påsætning er ekstra skånsomt mod håret og du vil næsten ikke mærke, at du har ekstra hår påsat.

Massevis af farver og Nuancer

Hairtalk tilbyder hårextensions i farver og nuancer der dækker hele paletten. Til din gratis konsultation, som du booker inden vi påsætter extensions, kan du fortælle os om, hvilket look du ønsker. Sammen finder vi den eller de rigtige farver til dine extensions. Samtidig planlægger vi farvebehandling af dit hår, hvis dette kræves.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort