Persondata politik

Ombré

Ønsker du en sommerlig og naturlig hårfarvning, som skiller sig ud fra mængden og holder længe? Så kan ombré være noget for dig. Ombré er en smuk frihåndsteknik, som kræves udført af en frisør, der kan sit kram. I alle Piis saloner finder du dygtige frisører og farveteknikkere, som har mange års erfaring i denne type behandlinger.

Uanset om du besøger vores salon i Valby, Vanløse, København K eller Ballerup, så garanterer vi en oplevelse af velvære og ren afslapning. Vi sørger for forkælelse og benytter kun bæredygtige, økologiske produkter fra Oway. De almene produkter er skiftet ud med et bedre alternativ, som dit hår vil takke dig for. Har du nogle spørgsmål til os, ombré-teknikken eller vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad er ombré?

Ombré er en frihåndsteknik, som skaber flydende overgang i håret, der går fra mørkt i bunden til lyst i spidserne. Teknikken minder meget om balayage, men de to behandlinger er vidt forskellige. Ombré betyder skygge og kontrasten mellem top og bund er tydelig, dog uden skarpe overgange. Balayage betyder ‘at feje’ og de lyse strejf er derfor lagt mere tilfældigt i håret.

Ombré giver et væld af muligheder for at udtrykke sig. Den mest almindelige farvekombination er brun som fader til blond. Men vores dygtige stylister er ikke blege for en udfordring, så uanset hvilken farvekombination du ønsker, vil vi gerne forsøge at muliggøre dette. Ring blot til din foretrukne Pii salon for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Skader Ombré håret?

Alle former for hårfarvning er mere skadeligt for håret, end hvis du blot beholder og plejer dit naturlige hår. Der er dog også stor forskel på, hvilke produkter, du får udført en ombré med. Hos frisør Pii benytter vi udelukkende produkter fra det bæredygtige brand, Oway. Her er det naturens forsyninger som fylder ingredienslisten og kemikalier er så vidt muligt fjernet fra produkterne.

Ombré er desuden et rigtigt godt valg, hvis du drømmer om at ændre dit hårfarve, men samtidig vil holde farvningen på et minimum for at passe på håret. Ofte kan din naturlige hårfarve benyttes som bundfarve. Du slipper for traditionelle udgroninger og kan vente længere inden næste farvebehandling, end hvis du har helfarve eller striber.

Hvad er koster Ombré?

Hos frisør Pii tilbyder vi ombré behandlinger fra 1.320-2.020 kr., når vi benytter din egen hårfarve som bundfarve. Skal bundfarve indkluderes i behandlingen, kan vi tilbyde ombré fra 1.945-2.020 kr. Prisen kan variere afhængigt af længden og tykkelsen af dit hår. Ligeledes kan tidligere behandlingere have indflydelse på, hvor kompliceret det er at lægge en ombré i dit hår. Vil du være helt sikker på, hvad din pris for ombré bliver? Så kontakt din foretrukne salon og bestil tid til en farvekonsultation.

Er ombré den rette behandling for dig?

Så book tid til behandling hos din foretrukne Pii salon i dag. Har du nogle spørgsmål til vores dygtige frisører angående ombré, så er du altid velkommen til at kontakte os på forhånd. Ønsker du at se mere til vores arbejde, inden du beslutter dig, så er du velkommen til at besøge vores Facebook og Instagram profil.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 780
VASK OG FØN KR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 490

Farve

HELFARVE KR. 880 - 1.950
TONING KR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNING KR. 300 - 700
BUND OPFRISKNING KR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarve KR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarve KR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 285
FARVE AF VIPPER KR. 155
FARVE AF BRYN KR. 145
RETNING AF BRYN KR. 85

Permanent

PERMANENT KR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort