Persondata politik

Helfarve af hår

Drømmer du om et nyt, stilrent look til dit hår, så bør du overveje en helfarvning. Helfarve giver et naturligt look, der er tidsløst, klassisk og lækkert. Vi udfører helfarve i alle vores saloner og vi har mange års erfaring med alle typer af hårfarvninger, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en flot helfarvning med markedets bedste og mest miljørigtige produkter.

Hos Pii arbejder vi kun med bæredygtige, økologiske produkter fra Oway. Dette betyder også, at Pii er en Oway-salon, hvilket sætter store krav til vores grønne profil samt bæredygtighed. Det betyder, at du får en helfarve, der er bedre for både dig, dit hår og miljøet.

Hvad er helfarve

Helfarve er en meget klassisk farveteknik, hvor håret farves fra bund til spids. Det betyder med andre ord, som navnet også antyder, at hele håret farves i en ny tone. Med en helfarve er det muligt at gøre håret langt mørkere end din nuværende tone, mens der er begrænsninger for, hvor meget håret kan lysnes. For at få et pænt resultat med en helfarvning, kræver det god erfaring, så farven tilføres jævnt i hele håret. Hos Pii vejleder og rådgiver vi dig ud fra, hvad der er muligt for lige præcis dig. Vi har arbejdet med denne teknik gennem mange år, og det betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning.

Hvilket udtryk kan man opnå?

Med helfarvning vil målet altid været at opnå et flot, ensartet udtryk gennem hele håret. Her er dog en lang række farver, man kan arbejde med, som kan være med til at skabe et særligt udtryk og matche en bestemt stil.

Nogle af de særligt populære farver er mørkebrun, kastanje, blond og sort, men man kan naturligvis få farvet sit hår i et utal af andre farver. Efter en helfarvning er det også muligt at få tilført yderligere til udtrykket, hvor der efterfølgende eksempelvis kan foretages en balayage, ombre eller nogle reflekser.

Er helfarve dårligt for håret?

Det er ingen hemmelighed, at du får det sundeste hår, hvis du plejer det naturligt, frem for at farve det. Når det kommer til helfarve, har produkterne en rigtig stor betydning for, hvor meget eller lidt dit hår tager skade af det. Vi benytter udelukkende gode og miljøvenlige produkter til hårfarvning, der skader dit hår mindst muligt.

Disse produkter (samt vores ufravigelige principper) betyder, at du både får en behandling, der er sundere for dit hår – og som giver et flottere udtryk.

Hvad koster helfarve?

Prisen kan variere meget fra behandling til behandling. Vores typisk pris ligger mellem 880 – 1.950 kr., når der er tale om helfarvning. Hvis du er interesseret i en specifik pris for lige netop dit hår, er du velkommen til at besøge os i Vanløse, Valby, Ballerup eller København K. I samtlige af vores saloner tilbyder vi en gratis farvekonsultation, hvor du får en konkret pris samt vejledning i forhold til dit hår.

Andre typer for hårfarvning

Hvis helfarve ikke er det udtryk, du går efter, findes der mange andre teknikker, der giver forskellige looks. Hos Pii tilbyder vi alt fra den populære, moderne balayage til de klassiske striber/reflekser. Du kan læse mere om generel hårfarvning her.

Vil du vide mere om helfarvning

Hos Pii står vi altid klar til at rådgive dig omkring farvning af håret. Vi kan fortælle dig, hvilke toner vi kan ramme med helfarvning af lige netop dit hår. Du kan enten kontakte os her eller besøge os i en af vores smukke Pii-saloner i Vanløse, Ballerup, København K eller Valby. Vil du se noget af vores tidligere udførte arbejde, kan du besøge vores Facebook-side eller Instagram-side.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 780
VASK OG FØN KR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 490

Farve

HELFARVE KR. 880 - 1.950
TONING KR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNING KR. 300 - 700
BUND OPFRISKNING KR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarve KR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarve KR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 285
FARVE AF VIPPER KR. 155
FARVE AF BRYN KR. 145
RETNING AF BRYN KR. 85

Permanent

PERMANENT KR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort