December måned byder altid på masser af festlige arrangementer, heriblandt nytårsaften! Aftenen hvor du virkelig kan give den gas med dit look. Vi har samlet vores bud på de mest trendy looks, baseret på året der er gået.

Tips: Husk altid at bruge varmebeskyttende spray, så du minimerer risikoen for, at dit hår tager skade af det varme krøllejern, glattejern eller føntørrer. Du kan desuden også finde mange gode varmebeskyttende produkter, som også plejer og fugter dit hår, so whats not to like?

Pii’s anbefalinger til varmebeskyttende produkter:


NATULIQUE Heat and Sun Protector
:

et alt-i-et-produkt, som giver langvarig beskyttelse mod varme, solen og UV-stråler. De tilførte, gavnlige olier og ekstrakter trænger dybt ind i hårstrået, fugter håret indefra og fører tabte næringsstoffer, proteiner og mineraler tilbage. NATULIQUE Heat and Sun Protector bidrager til skinnende og sundt hår uden krus for nemmere styling. Brug før føntørring eller styling med varme. Heat and Sun Protector er beriget med omega-fedtsyrer, B-vitamin og ricinolsyre, som alle er utrolig gavnlige for både hår og hud. Hydrolyseret hvedeprotein, som stammer fra naturlig hvedekim og hvedestivelse, trænger ind i hårstrå og hårrødder for at fugte og øge hårets normale styrke.

NATULIQUE Nourishing Hair Cream:

En creme som er specielt formuleret med ren arganolie, naturligt silkeprotein og B5-vitamin for at give næring i dybden, beskytte håret og sikre et naturligt og velplejet look. NATULIQUE Nourishing Hair Cream gør håret lettere at rede ud, tæmmer kruset hår og beskytter håret mod varme og skrappe elementer. Kombinationen af arganolie og naturligt silkeprotein blødgør og beroliger håret samtidig med at give fugt, som beskytter og styrker tyndt eller skadet hår.

NATULIQUE Moroccan Argan Oil

(måske verdens bedste olie, hvis du spørg os)
den er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og andre vitale næringsstoffer. Den blødgør, fugter og plejer håret samtidig med at udglatte spaltede spidser og kruset hår. Håret efterlades glat og silkeblødt. Den tilførte solsikkefrøolie er en rig kilde på E-vitamin, og umættede linol- og oliefedtsyrer, som beroliger og plejer håret. Langtidsvirkende og specielt gavnlig til tørt eller skadet hår.

How to – Nytårs looks 2022

Soft and sofisticated

Store volumiøse krøller er en klassikker, og kræver faktisk ikke så meget! Du skal kun bruge 3 ting til dette look.

Pii How to guide nytårs look Start med at varm dit glattejern op og del dit hår ind i 3 sektioner; 2 x sider og nakke/baghoved. Start med første sektion, hvor du tager en hårtot og snor rundt om glattejernet. Dernæst kører du langsomt glattejernet ned til spidsen af dit hår – og voilá! Afslut hver krølle med hårlak og så videre til næste tot, indtil du er igennem alle 3 sektioner. Når du har krøllet hele håret, friserer du det igennem, så krøllerne samler sig i et smukt og elegant bølget look. Afslut med hårlak for at låse frisøren.

Du skal bruge:
1/ Glattejern
2/ NATULIQUE Medium Hold Hair Spray
3/ Børste med vildsvinehår

70’er inspireret

Er du lige så vild med det 70’er inspireret rundbørste look, som vi er? 2022 må siges at være året, hvor looket virkelig fandt indpas igen – i hvert fald i Pii!

Pii How to guide nytårs lookStart med at dele håret op i top og bund, dit hår skal være tørt eller håndklæde tørt. Brug NATULIQUE Root Lifter Spray i hele håret fra hårrødder til spids. Når du har mættet håret med produkt, er det på tide at finde din Magic Styler frem. Start med nedre del af håret og drej din Magic Styler med uret. For opnå det karakteristiske svaj i håret, skal du give den ekstra tid ned mod spidserne. Sådan fortsætter du i hele håret og afslutter med NATULIQUE Shine Spray.

Du skal bruge:
1/ Magic Styler
2/ NATULIQUE Ultra Shine Finisher
3/ NATULIQUE Root Lifter

 

Your Bangs 

Går du med en lille drøm om pandehår? Men er du nervøs for om det vil klæde dig? Måske er det nu, du skal slutte året af med et frisk pust!

Pii How to guide nytårs lookBangs/pandehår er virkelig kommet igen. Det luftige gardin-lignende pandehår, vi alle husker fra 70’erne, har fundet vej frem, og vi tror, det er kommet for at blive -I hvertfald til det vokser ud igen;) Style dit pandehår med en rundbørste og få masser af volume! Perfekt til et chikt nytårslook.

Du skal bruge:
1/ Føntørrer
2/ NATULIQUE Rundbørste
3/ NATULIQUE Volumizing Dry Shampoo (fås i smart lille taskestørrelse)

 

Sleek and twist

Er du til opsætninger, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? We got you! Denne stramme hestehale kan alle lave!

Pii How to guide nytårs lookFordel gelé på top og i længder og saml alt håret i en stram hestehale i den højde på hovedet, du foretrækker. Del hestehalen i tre: to store og en lille lok. Drej den lille lok om elastikken for at gemme den, og snur så de to fyldige lokker rundt om sig selv og derefter hinanden. Hold godt fast i spidsen af hestehalen, der nu er snurret sammen, og luk med en elastik. Afslut med hårlak for en smuk og sleek finish.

Du skal bruge:
1/ Tynde elastikker (gerne gennemsigtige)
2/ NATULIQUE Medium Hold Hair Spray
3/ NATULIQUE Flexible Hold Styling Gel

 

Det udfordrende look

Er 2022 nytåret, hvor du virkelig vil give den gas? Så skal du måske kaste dig ud i det mere avancerede look!

Pii How to guide nytårs lookDet er vel nytår, og det er vel kun fantasien, som sætter grænser! Du kan bruge masser af former for løst pynt, som fjer, bånd, glimmer eller som her perler (på tape) til at skabe et unikt og smukt nytårs look. Lav forskelligt flet og kombiner det med pynt, som passer til dit tøj. Brug endelig lak til at få din pynt til at sidde ekstra godt fast i håret.

Du skal bruge:
1/ Tynde elastikker (gene gennemsigtigt)
2/ Perler, glimmer eller andet du har i gemmerne
3/ NATULIQUE Medium Hold Hair Spray
4/ NATULIQUE Ultra Shine Spray