GHD PLATINUM+ STYLER

kr.1,899.00

Vi introducerer ghd’s første SMART styler, der forudser dit hårs behov.

Med den avancerede ultra-zone™ teknologi forudser ghd platinum+ styleren hårets behov og sikrer, at varmepladerne holder en konstant temperatur på 185°C, hvilket giver det absolut bedste resultat og efterlader håret sundere og mere skinnende med kun ét strøg. Temperaturen på varmepladerne overvåges 250 gange i sekundet, og takket være den avancerede teknologi beregner styleren hårets behov og stylinghastigheden, så varmen tilpasses dit hår og din styling.

Det unikke design er nemt at anvende, glider let igennem håret og skaber lige præcis de looks, du drømmer om. De præcisionsslebne varmeplader former og glatter håret med lethed, uden at skade det. Styleren tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at den kan bruges over hele verden. Med automatisk dvalefunktion, der slukker for styleren efter 30 minutters inaktivitet.

Vælg platinum+ og få sundere styling i ét strøg, 70% stærkere hår*, dobbelt farvebeskyttelse* og 75% ​​mere glans**; få dit drømmelook med ghd ved din side! Den perfekte partner til ghd platinum+ er ghd bodyguard – heat protect spray, for et ultimativt professionelt resultat.

*Færre knækkede hår og 2 x bedre farvebeskyttelse vs. en styler med 230°C naturligt tørt hår​
** Sammenlignet med lufttørret hår​

Kategori: