NATULIQUE FLEXIBLE HOLD STYLING GEL

kr.249.00

NATULIQUE Flexible Hold Styling Gel, som er velegnet til alle hårtyper og med antistatiske egenskaber, er den perfekte gel til både mænd og kvinders styling. NATULIQUE Flexible Hold Styling Gel tilbyder et fleksibelt hold, der støtter, holder og fikserer frisuren. NATULIQUE Flexible Hold Styling Gel er et alsidigt produkt, som ikke fedter håret, og som kan påføres efter behov i både fugtigt eller tørt hår. Den giver volumen og hold uden et hverken fedtet eller vådt udseende. Flexible Hold Styling Gel er rig på B5-vitamin (panthenol) og jasminblomstekstrakt, som nærer, fugter og beskytter håret. Tilført gojibærekstrakt er en rig kilde til aminosyrer og antioxidanter og hjælper med at forynge håret samtidig med at gendanne den naturlige hårfarve.

 • Giver glans og tykkelse på håret
 • Giver et glat, vådt look med stærkere hold
 • Naturligt hold med ekstra glans
 • Give naturligt hold med ekstra glans, uden at håret føles stift eller klistret

Flexible Hold Styling Gel indeholder gojibærekstrakt, som er en af de mest kraftfulde planter indenfor urtemedicin, da den er ekstremt rig på vitaminer og mineraler. Gojibær har det højeste indhold af vitamin C af alle frugter. Vitamin C er et af de meste effektive næringsstoffer til at øge hårvækst og hårets styrke. Derudover indeholder den ekstrakt fra jasminblomst, som er anbefalet til alle hårtyper, men specielt til at tæmme uregerligt hår. Derfor er det ofte brugt på kruset, krøllet eller tørt hår. Ekstrakt fra jasminblomst besidder egenskaber, som kan holde håret fugtet i lang tid. Det gør håret medgørligt og efterlader det silkeblødt med et sundt og naturligt udseende.

Instruktioner:
Påfør en passende mængde i fugtigt eller tørt hår. Masser blidt ind i håret og style som normalt.

Certificeret Vegansk
Genanvendelig PET Plastik
Denne vare indeholder 100 ml

Varenummer (SKU): STY0017 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  EKSTREMT SKÅNSOM FORMEL
  • Ingen sulfater
  • Ingen parabener
  • Ingen glycol (PG)

  Tilgængelig i 100 ml (3.4 fl. oz.). Emballagen er lavet af miljøvenligt, 100% genanvendeligt plastik.

  INGREDIENSER 
  Aqua, PVP, Sillica, Ceteareth-20, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Panthenol, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ciltric Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Aroma, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

 • Yderligere information

  Additional Information

  Vægt 0.285 kg
  Størrelse 2.36221 × 1.54 × 5.551 cm