NATULIQUE DEFINING HOLD MOLDING PASTE

kr.249.00

NATULIQUE Defining Hold Molding Paste er et ekstraordinært produkt, som giver tykkelse til håret, utrolig fleksibilitet, fantastisk tekstur og et moderne, mat resultat. Perfekt til kort og mellemlangt hår. Defining Hold Molding Paste er specielt udviklet med økologiske ekstrakter fra både havrekerner og hvide teblade, der giver tykkelse til hvert enkelt hårstrå for et fyldigere, sundere udseende. Defining Hold Molding Paste indeholder økologisk hvid te, som er rig på antioxidanter og koffein, der hjælper med at stimulere hårsækkene og fremme vækst. Hvid te er også en fantastisk kilde til panthenol og unikke aminosyrer, som styrker hårstråene og hjælper med at forebygge spaltede spidser.

 • Giver en enestående tekstur og en moderne, mat finish
 • Giver tykkelse og smidighed til håret

Defining Hold Molding Paste indeholder økologisk hvid te, som er rig på antioxidanter og koffein, hvilket stimulerer hårsækkene og fremmer hårvækst. Hvid te er også en god kilde til panthenol og unikke aminosyrer, som styrker hår og hårrødder samtidigt med at forebygge spaltede spidser. Derudover indeholder den økologisk havrekerneolie, som er ekstremt rig på biologisk aktive ingredienser som tocopheroler, phytosteroler, fosfolipider og æteriske fedtsyrer, herunder omega 6 og 9. Hvedekerneolie er ekstremt beroligende og fugtende og styrker dermed både fugtbalancen, men også hårets medgørlighed. Resultatet er silkeblødt hår med et sundt og naturligt udseende.

Instruktioner:
Påfør en passende mængde i fugtigt eller tørt hår. Masser blidt ind i håret og style som normalt.

Certificeret Vegansk
Genanvendelig PET Plastik
Denne vare indeholder 100 ml

Varenummer (SKU): STY0016 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  INGREDIENSER
  Aqua, PVP, VP/VA Copolymer, Petrolatum, Ceteral Alchohol, Lanolin, Propylene Glycol, PEG-20 Stearate, Cetyl Alcohol, Parfum, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Behentrimonium Chloride, PEG/PPG-14/4 Dimenthicone, Glycerin , Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, BHT.

 • Yderligere information

  Additional Information

  Vægt 0.257 kg
  Størrelse 2.36221 × 1.54 × 5.551 cm