NATULIQUE HYGGE HAIR SPRAY WAX

kr.289.00

‘Hygge’ er den danske hemmelighed til lykke og inspirationen bag NATULIQUE Hygge Hair Spray Wax. Det er en ultimativ, let og vegansk spray-voks til et naturligt, afslappet look med forbedret tekstur. Den efterlader håret medgørligt og fleksibelt og tæmmer kort og kruset hår uden at efterlade det fedtet. Hygge Hair Spray Wax holder blidt formen for langvarige bølger og krøller. Tilsat broccolifrøolie fugter håret og styrker effektivt hvert individuelle hårstrå. Vitaminrig jojobafrøolie danner et tyndt, nærende vokslag på hårstråene og beskytter disse fra støv og tørhed. Perfekt til alle hårtyper for en naturlig ’hygge’ frisure. Hygge Spray Wax indeholder broccolifrøolie med en unik blanding af essentielle aminofedtsyrer, som nærer, beskytter og fugter håret. Tilsat jojobafrøolie er ekstremt rig på vitaminer og mineraler – inklusive kobber og zink – og styrker hvert individuelle hårstrå og forebygger tørhed. Med Bio-DME-gas fra vedvarende biomasseaffald.

• Omfavne hårets naturlige tekstur og forbedrer hårets tilstand
• Den holder effektivt, men skånsomt, frisurens form for langtidsholdbare krøller, bølger, pandehår eller etager
• Giver et fleksibelt resultat uden den fedtede fornemmelse fra normal voks.

Hygge Hair Spray Wax indeholder broccoliolie, som nærer, beskytter og fugter med en unik blanding af essentielle aminofedtsyrer. Derudover indeholder den jojobaolie, som er ekstremt rig på vitaminer og mineraler som kobber og zink, samt styrker det enkelte hårstrå og forebygger tørhed.

Instruktioner:
Ryst grundigt før brug. Hav en afstand på cirka 30 cm. fra tørt hår. Spray let og væk fra øjnene.

Vegansk
Uendeligt Genanvendelig Aluminium
Denne vare indeholder 200 ml

Varenummer (SKU): STY0018 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  EKSTREMT SKÅNSOM FORMEL
  • Ingen parabener
  • Ingen paraffin
  • Glutenfri
  • Ikke testet på dyr

  Tilgængelig i 200 ml (6.8 fl. oz.). Emballagen er lavet af miljøvenligt, 100% genanvendeligt plastik.

  INGREDIENSER
  Aqua (Water), Dimethyl Ether, Alcohol Denat, PEG-8, VP/VA Copolymer, PEG-32, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrated Silica, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.

 • Yderligere information

  Additional Information

  Vægt 0.459 kg
  Størrelse 1.57 × 1.57 × 8.27 cm