Farvet af farveteknikker Mathilde – Pii Vanløse

Elsker du pasteller lige så meget som os? Så skal du fortsætte med at læse! Foråret er pastellernes årstid. De friske farver er en dominerende trend – ikke kun når det gælder mode indenfor tøj men også for hår. Pastelfarver giver det flotteste farverige touch, som kan opfriske ethvert look. Disse farver er ikke statiske, da de kan kombineres på mange forskellige måder, hvorfor det er muligt at lave de smukkeste friske hårstyles.

Evighedstrenden

Gennem tiden har du kunne støde på kendte, som Kim Kardashian og Perrie Edwards, med pastelfarvet hår, såvel som du har kunnet støde på din nabo med pastelfarvet hår. Det er altså en trend som vender stærkt tilbage år efter år, som mange tør kaste sig ud i, da det ikke er permanentfarve, men blot en skyllefarve. Farverne er semi- og demi-transparente, og du kan derfor nemt og simpelt sætte lidt farve på hverdagen, uden at have problemer med de trælse udgroninger.

Farvet af stylist Kathleen – Pii Østerbro

En verden af farver

Hos Pii anvender vi NATULIQUE Hair Colours, hvoraf DOUCE Hair Colours er vores skattekiste af farverige hårfarver. Vores frisører kan med fordel slippe sine kunstneriske sider løs med NATULIQUE DOUCE Hair Colours. Disse farver åbner op for kreativitet og omfavner de eksisterende trends med pastel som årets friske farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket look du kan få. De fine og uimodståelige farver kan bruges til både at skabe et lækkert feminint look såvel som et bold statement. Med et mix af bløde highlights og utrolige effekter kan du få det vildeste spil i dit hår. 

Farvet af stylist Jeanne – Pii Valby

Trænger du derfor til et forårsfriskt look?

Ryk dine grænser og kast dig ud i en modig hårfarve! Lad din frisør lege med farverne og få skabt en hårfarve, der vil tilføre et feminint twist og passer til forårets mange nuancer. Du kan gå på eventyr i de uendelige kombinationer af nuancer med DOUCE Hair Colours. Mulighederne er mange med de seks farver: Lavender, Peach, Blueberry, Silver, Lychee og Lemon.

DOUCE Hair Colours kan give dig et komplet pastel look mod en masse kraft i farven. Hvis du er fascineret af pastellernes flotte farver, men ikke ønsker en gennemtrængende og kraftig helfarve, kan dette ligeledes lade sig gøre – don’t worry! DOUCE Hair Colours kan både anvendes til helfarve såvel som til blot at skabe et skær i håret. Farverne kan derfor anvendes på flere forskellige måder – alt efter dine ønsker.

Bliv inspireret af de nedenstående billeder, hvor du tydeligt kan se forskel på anvendelsen af DOUCE Hair Colours.

På billedet til højre er der anvendt et mix af Peach, Lychee og Lavender til at lave de fineste lette nuancer og reflekser spredt ud i hele håret. På billedet til venstre er der anvendt et mix af Lychee og Peach opblandet med Sparkeling Shine, som skaber et mere markant lok og kraftig helfarve. Disse billeder er et godt eksempel på, hvordan de samme DOUCE Hair Colours kan anvendes til at skabe forskellige nuancer og toninger.

Book din næste tid lige HER