Foråret står for døren og vi går lysere tider i møder. Når vi starter et nyt år, er det en oplagt mulighed at starte på en frisk og fokusere på, hvad der er godt for dig. Nøgleordet for 2022 er hos Pii ’selfcare’. Vi burde fokusere mere på, hvad der gør os glade som individer og mærke efter, hvilke behov vi har, helt indeni. Det er vigtigt, at du gør noget, der giver dig livsglæde. Vi har derfor skrevet 7 tips ned om, hvordan du bedst muligt kan forkæle dig selv og dit sind.

Brug tid med dem du holder af

Omgås med mennesker, som du holder af og som gør dig godt tilpas. Det kan være alt fra at ringe til en ven, at besøge dine bedsteforældre eller at bruge kvalitetstid med kæresten. Det er vigtigt, at vi ligger vores tid i de mennesker, som har en stor betydning for os, da vores tid er værdifuld. På denne måde kan du også tage styring over dit liv og sørge for, at du kun bruger tid med dem, som gør dig glad. Disse mennesker giver dig en masse værdi i livet – så gør noget godt for dig selv og brug dét ekstra tid sammen med dem, du holder af. 

Fokus på mental og fysisk sundhed

Når du skal tage vare på dig selv, er det vigtigt, at du har fokus på ydre såvel som indre sundhed. Dit mentale velbefindende er vigtigt for, at du kan øge koncentrationen omkring de betydningsfulde elementer i dit liv. Få styr på dit mindset og giv dig selv lov til at trække stikket. Tag afstand til dagligdagens stress, angst og depression. På denne måde kan du mærke efter, om du er et sted i livet, hvor du ønsker at være. Dét at trække stikket gør også, at du giver dig selv lov til at få ladt dine energidepoter op, så du kan komme tilbage, som en bedre version af dig selv. Når du sætter dine egne behov først og får ryddet hovedet for unødvendig stress, vil du automatisk trives bedre i dine omgivelser.

Tip: Meditation er en god metode, hvorpå du kan få et afbræk fra den ellers travle hverdag. Gennem meditation kan du komme i balance med krop og sind. Denne form for mental træning kan være med til at mindske dit stress niveau, øge dit energi niveau og koncentrationsevne.

Det er ikke kun den mentale sundhed, der er vigtig, men også din fysiske sundhed. Efter en lang arbejdsdag eller en dag på sofaen, er det altid en god idé at gå en tur og få noget frisk luft til hjernen. Gåture er en mild, men effektiv form for træning, som alle kan være med på. Generelt er motion en vigtig faktor, som mærkbart forbedrer din mentale og fysiske sundhed. Vi anbefaler derfor, at du dyrker en form for motion, da fysisk aktivitet er med til at forbedre din generelle sundhed og i sidste ende øger livskvaliteten. Sæt dig selv først, så kan være den bedste version af dig. Både over for dig selv og dine medmennesker.

Spis mere af din yndlingschokolade

De fleste af os har en sød tand i en større eller mindre grad. Forkæl derfor dig selv med at spise mere at din yndlingschokolade, vingummi, lakrids, kage eller hvad end, der falder dine smagsløg for – you deserve it. Hos Pii er vi store fortalere for, at du skal være god ved dig selv og fra os hører du derfor – treat yourself!

Plej dit hår

Efter en hård vinter, som kan udtørre håret og give hovedbundsproblemer, er det vigtigt, at du plejer dit hår på bedste vis. Pleje af håret kan foregå indefra såvel som udefra. Vi anbefaler derfor, at du sørger for at indtage ekstra vitaminer og mineraler, som er gavnlige for at fremme et sundt og stærkt hår.

NATULIQUE Anti-Hair Loss Food Supplement er veganske gummies, som forsyner hårsækkene med essentielle næringsstoffer og bidrager til sunde hårsække ved brug af biotin (vitamin B8). Dette supplement nærer hår, der viser tegn på at blive tyndere, og booster samtidig din eksisterende hårvækst. Supplementet fås i form af en klassisk vingummi, som er nem at tygge og smager fantastisk. Anti-Hair Loss Food Supplement er en klinisk bevist, stimulerende hårvækstløsning, der effektivt stimulerer hårsækkene.

Tip: Den daglige dosis, der anbefales, lyder på 3 Anti-Hair Loss Food Supplements om dagen. Tag gerne alle 3 på samme tid. Vi anbefaler, at du tager Anti-Hair Loss Food Supplements i 3 måneder.

Hvis du ønsker at pleje dit hår udefra, kan du yderligere supplere med Anti Hair-Loss Hairwash, Conditioner og serum. Disse produkter er ligeledes produceret på aktive ingredienser, som trænger dybt ind i hovedbunden for at stimulere og styrke hårrødderne. De øger tykkelsen af hvert enkelt hårstrå, da de aktive ingredienser øger celledelingen i hver enkelt hårfollikel. Både Food Supplements, hairwash, conditioner og serum er velegnet og anbefalet til mænd og kvinder i alle aldre.

Nyt år – Nyt hår

Det kan være, at du er åben over for at skulle prøve noget nyt. Tag selfcare til det næste niveau og prøv en ny frisure – new year, new haircut. Om det er en mindre forandring, hvor håret får en glossing for at fremme enten varme eller lyse toner i håret eller om det er at klippe langt hår til en page, er underordnet. Forandring fryder, så tillad derfor dig selv, at blive forkælet hos frisøren. 2021’s helt store trend var – og er fortsat – smukke curtain bangs, som omfavner dit ansigt på bedste vis. Tør du prøve det?

Gå i dybden med din hobby

Udforsk den hobby, som du enten har haft hengemt eller som du aldrig har turde kaste dig ud i, selvom det er mega moolah spillemaskine. Start til keramik, start til dans, lær dig selv at strikke, udvikle dine gastronomiske evner eller noget så simpelt som at begynde på en ny serie på Netflix. Giv dig i kast med noget som du kan lide og grav den lille drøm frem, som du har gemt indeni. Ved at udforske hobbyer og give sig i kast med nye projekter, kan du opleve nye sider af dig selv og måske endda overraske dig selv med skjulte talenter.

Voks af bryn, overlæbe og hage

Det er vigtigt, at du føler dig tilpas i din krop og føler dig selvsikker. I dagens samfund er vi mere selvbevidste end nogensinde før og dette er der sikkert mange, som kan nikke genkendende til. En vigtig faktor for, at man har det godt er, at man føler sig tilpas med, hvordan man ser ud. Vi kender alle til, hvor lang tid man på daglig basis kan bruge foran spejlet, hvor man kæmper med at fjerne de uønskede og modstridende hår. Tag hånd om dig selv og få en voksbehandling, som afhjælper dig med den evindelige plukning af hår. Voksning af bryn, overlæbe og hage hjælper dig af med de irriterende hår i ansigtet, som ingen ønsker at have. Dette er en hurtig og effektiv måde, hvorpå du gør dig selv en tjeneste og slipper for konstant at skulle være opmærksom på de ellers trælse hår.

Tip: Gør hverdagen endnu nemmere ved at droppe, at optegne bryn og vipper på daglig basis ved at få farvet dine bryn og vipper. Ved farvning af bryn og vipper sparer du dig selv for en masse tid og arbejde i hverdagen.

Disse behandlinger gør, at du er on fleek på hverdagene såvel som på de trætte søndage på sofaen.