Persondata politik
Dame klip | Book tid | Naturlig farve

Brow lift, farve eller retning af bryn og vipper – mulighederne er mange!

Hos frisør Pii tilbyder vi ikke blot behandlinger af dit hår. Ud over herreklip, dameklip og hårfarvning tilbyder vi også behandlinger af dine bryn og vipper. Både dine øjenbryn og øjenvipper sidder så centralt placeret i dit ansigt, at det er noget af det første, vi ser, når vi møder en person. Derfor er det for mange vigtigt at begge dele har form og farve, som passer til den udstråling, man ønsker at have.

Hos frisør Pii hjælper vi dig med at skabe præcis det look, du ønsker. Vores dygtige frisører holder til i vores otte saloner i København og Storkøbenhavn. Uanset om du besøger Pii i Vanløse, København K, Gentofte, Østerbro så er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig. Når du lader os om at behandle dine bryn og vipper, er du sikker på en behandling uden unødvendige kemikalier. Vi arbejder nemlig udelukkende med det bæredygtige brand NATULIQUE. Således kan vi bedst muligt passe på dig, miljøet og vores medarbejdere.

I often use different student’s resources to do my homework. But the most important for me is to avoid cheating and keep my academic performance at the top level. Fortunately, a resource, ca.Edubirdie, provides only unique content.

Hvorfor er bryn og vipper vigtige?

Behandling af bryn og vipper er naturligvis kun nødvendigt, hvis du føler det. Nogle mennesker har fra naturens side formede bryn der passer til deres ansigt og vipper, der indrammer øjnene på den helt rigtige måde. Andre ønsker hjælp til at forme brynene, løfte vipperne og ramme den eksakte farve, som passer til dem. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Dine bryn og vipper er på mange måder et førstehåndsindtryk. De giver kant til dit ansigt — eller bløder din udstråling op, afhængigt af hvad du ønsker. Går du med mascara til dagligt, udsætter du dine vipper for en hel del slitage. Det slider både på vipperne ikke at kunne få luft i løbet af dagen, og når du med en gnubbende bevægelse fjerner mascara igen. Vores behandlinger kan hjælpe dig med at bevare sunde vipper og bryn.

Behandlinger

Plukning af bryn

Hos frisør Pii tilbyder vi at forme dine bryn, præcis som du ønsker det. Gennem årene har det været skiftende hvilken bryn-form, der har trendet. I 00’erne så vi eksempelvis, at de meget tynde og buede bryn var populære. Gennem de sidste par år har det været moderne med buskede, kraftige bryn og nu begynder vi at nærme os noget midt imellem. Hos Pii guider vi dig i, hvilken bryn-form der vil passe til dig og tidens tendenser.

Farvning af bryn

Som en tommelfingerregel vil du opnå et harmonisk look, ved at have hår og bryn i samme nuance — men der er naturligvis undtagelser. Vi hjælper dig med at finde den rette brynfarve ud fra hvad der vil passe til din hud- og hårfarve. Ligeledes er det naturligvis en smagssag, og kun du ved, hvilken brynfarve, der er din foretrukne.

Brow Lift – Vegansk og Økologisk

Er et løft til brynshårene. Her kan du få brynshår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket ‘brushed up brows’ er lige nu et super populært look. En regenererende bryns behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, samt vores næringsfyldte booster. Vegansk og økologisk Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene samt lægge din yndlings makeup, og flere kan nu helt undvære brow gel efterfølgende.

Farvning af vipper

Har du meget lyse øjenvipper, eller ønsker du blot et kraftigere look omkring dine øjne, så kan farvning af vipper være til din fordel. Det er vigtigt at understrege, at farvning af vipper ikke kan erstatte det arbejde, en god mascara gør. Til gengæld kan farvede vipper få dine øjenfarve til at poppe — uanset om du bærer makeup eller ej.

BROW LIFT – DANSK LIFT SYSTEM  PRODUCERET BÆREDYGTIGT I EU.

ET AF VERDENS MEST MILDE LIFT SYSTEMER – VEGANSK – ØKOLOGISK – GENOPBYGGENDE & STYRKENDE.

– Indeholder INGEN Thioglycolate
– Indeholder INGEN Ethanolamine
– Indeholder INGEN Ammoniak
– Indeholder INGEN Ammoniak derivater som f.eks Ammonium Bicarbonate

Find alle vores bryn og vippe priser HER

MERE INFORMATION