Persondata politik
Bæredygtig | Økologisk | Naturlig

Herre klip

I en hverdag med fart over feltet er det er vigtigt med de små momenter af luksus. Det er akkurat, hvad du finder i frisør Piis saloner. Er det blevet tid til en klassisk herreklip, så er du kommet til det rette sted. En herreklip hos Pii er dog ikke kun et praktisk gøremål — det er en oplevelse.

Find den salon som ligger tættest på dig, og bestil tid til et lille tidsrums velvære. Alle vores behandlinger, og dermed også herreklip, starter ud med en afslappende, let skulder- og nakkemassage, hvorefter vi påbegynder din herreklip.

Fokus på bæredygtighed

Hos Pii har vi truffet et bevidst valg om, at være en bæredygtig, økologisk frisørkæde. Det afspejler sig blandt andet ved den kaffe vi serverer og i de produkter vi bruger under din herreklip. Vi ønsker at passe bedre på vores kunder, medarbejdere og miljøet. Derfor benytter vi kun produkter fra NATULIQUE.

Se vores priser HER

Herreklip til alle hårlængder

Med tiden er det blevet mere og mere almindeligt, at herreklip kommer i alle længder. Derfor har vi hos Pii dygtiggjort os i herreklip til både kort, langt og tæt trimmet hår. Vi har udviklet og finpudset vores teknikker inden for de mange trends, som sætter dit personlige præg på en herreklip. Besøg os gerne i vores saloner og hør vores kreative stylister om, hvilken herreklip, der vil klæde dig.

Herreklip i trimmet hår

Er du til skarpe linjer, flydende overgange mellem hårpragt og skæg eller fade? Hos Pii kan vi skabe præcis den smarte herreklip, som du går og drømmer om. En kort herreklip behøver ikke være ensformigt at kigge på — her er mange muligheder.

Herreklip i langt hår

Frisure til mænd med lidt længde er blevet mere populært. Mange vil dog også opleve at langt hår kræver pleje. Spidserne kan hurtigt se slidte ud, hvis ikke man husker den rette pleje. Hos Pii tilbyder vi både klip, plejende behandlinger og gode råd til, hvordan du holder en lang herreklip frisk at se på.

Herreklip i kort hår

Kort til mellemlang herreklip har alle dage været den foretrukne længde blandt mændene. Ligesom ved alle andre længder kan herreklip i kort hår dog udføres på mange forskellige måder.

Vi oplever eksempelvis ofte efterspørgsel på herreklip hvor siderne og/eller nakken klippes kortere. Ligeledes foretrækker mange en glidende overgang fra frisuren til skægget.

Forlæng velværen med en skægtrimning

Når du bestiller en herreklip hos frisør Pii, kan du forlænge den velværende oplevelse med en skægtrimning. Ligesom det gør sig gældende for din hårpragt, så kræver dit skæg en god behandling i ny og næ. Hos Pii hjælper vi dig med at finde en skæg-frisure, som passer til dit ansigt og din personlighed.

Bæredygtig | Økologisk | Naturlig

Hvem udfører din herreklip?

Hos frisør Pii udføres din herreklip altid af dygtige medarbejder, hvis vigtigste mål er, at du skal føle dig godt tilpas med din nye frisure. Pii-kæden består af fire lækre saloner i hovedstadsområdet, så du finder os både på ØsterbroKøbenhavn K – VanløseGentofte

Louise Pii, som er frisør og skaber bag frisør Piis univers udfører ligeledes behandlinger med herreklip. Ønsker du Louise Piis ekspertise er dette også en mulighed. Kontakt din nærmeste Pii salon for at høre mere.

MERE INFORMATION