Persondata politik

økologi  |  biodynamik  |  velvære

Herreklip

“Det er en hjertesag for mig at mestre håndværket, socialt ansvar og velvære – det er dét, som skaber oplevelsen hos Pii”

Louise Pii

Book tid
Få en luksuriøs herreklip hos frisør Pii i Ballerup

I en hverdag med fart over feltet er det er vigtigt med de små momenter af luksus. Det er akkurat hvad du finder i frisør Piis saloner. Er det blevet tid til en klassisk herreklip, så er du kommet til det rette sted. En herreklip hos Pii er dog ikke kun et praktisk gøremål — det er en oplevelse.

Find den salon som ligger tættest på dig, og bestil tid til et lille tidsrums velvære. Alle vores behandlinger, og dermed også herreklip, starter ud med en afslappende, let skulder- og nakkemassage, hvorefter vi påbegynder din herreklip.

Fokus på bæredygtighed

Hos Pii har vi truffet et bevidst valg om, at være en bæredygtig, økologisk frisørkæde. Det afspejler sig blandt andet ved den kaffe vi serverer og i de produkter vi bruger under din herreklip. Vi ønsker at passe bedre på vores kunder, medarbejdere og miljøet. Derfor benytter vi kun produkter fra Oway. Ydermere er vi meget stolte af, at kunne kalde alle vores saloner for 99 % plastik-frie.

Herreklip til alle hårlængder

Med tiden er det blevet mere og mere almindeligt, at herreklip kommer i alle længder. Derfor har vi hos Pii dygtiggjort os i herreklip til både kort, langt og tæt trimmet hår. Vi har udviklet og finpudset vores teknikker inden for de mange trends, som sætter dit personlige præg på en herreklip. Besøg os gerne i vores saloner og hør vores kreative stylister om, hvilken herreklip, der vil klæde dig.

Herreklip i trimmet hår

Er du til skarpe linjer, flydende overgange mellem hårpragt og skæg eller fade? Hos Pii kan vi skabe præcis den smarte herreklip, som du går og drømmer om. En kort herreklip behøver ikke være ensformigt at kigge på — her er mange muligheder.

Herreklip i langt hår

Frisure til mænd med lidt længde er blevet mere populært. Mange vil dog også opleve at langt hår kræver pleje. Spidserne kan hurtigt se slidte ud, hvis ikke man husker den rette pleje. Hos Pii tilbyder vi både klip, plejende behandlinger og gode råd til, hvordan du holder en lang herreklip frisk at se på.

Herreklip i kort hår

Kort til mellemlang herreklip har alle dage været den foretrukne længde blandt mændene. Ligesom ved alle andre længder kan herreklip i kort hår dog udføres på mange forskellige måder.

Vi oplever eksempelvis ofte efterspørgsel på herreklip hvor siderne og/eller nakken klippes kortere. Ligeledes foretrækker mange en glidende overgang fra frisuren til skægget.

Forlæng velværen med en skægtrimning

Når du bestiller en herreklip hos frisør Pii, kan du forlænge den velværende oplevelse med en skægtrimning. Ligesom det gør sig gældende for din hårpragt, så kræver dit skæg en god behandling i ny og næ. Hos Pii hjælper vi dig med at finde en skæg-frisure, som passer til dit ansigt og din personlighed.

Hvem udfører din herreklip?

Hos frisør Pii udføres din herreklip altid af dygtige medarbejder, hvis vigtigste mål er, at du skal føle dig godt tilpas med din nye frisure. Pii-kæden består af fire lækre saloner i hovedstadsområdet, så du finder os både i Valby, København K, Vanløse og Ballerup.

Louise Pii, som er frisør og skaber bag frisør Piis univers udfører ligeledes behandlinger med herreklip. Ønsker du Louise Piis ekspertise er dette også en mulighed. Louise Pii kan bookes til salonen i København K og Vanløse

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 780
VASK OG FØN KR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 490

Farve

HELFARVE KR. 880 - 1.950
TONING KR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNING KR. 300 - 700
BUND OPFRISKNING KR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarve KR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarve KR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 285
FARVE AF VIPPER KR. 155
FARVE AF BRYN KR. 145
RETNING AF BRYN KR. 85

Permanent

PERMANENT KR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort