Persondata politik
Bæredygtig | Økologisk | Naturlig

Dame klip

Hos Pii tager vi det som en selvfølge, at du formentlig har mange krav til din næste dameklip, da frisure er en stor del af vores personlige udtryk. Du kan derfor trygt træde indenfor døren og tage plads i frisørstolen. Vi sender dig ikke ud af døren, før du er 100 % tilfreds med din dameklip.

Frisør Pii er en bæredygtig frisørkæde med otte smukke saloner i Storkøbenhavn. Det er 15 år siden, at åbningen af den første salon fandt sted. Siden da har vi dygtiggjort os i nutidens trends inden for blandt andet farveteknikker og dameklip. Ikke mindst har Pii fulgt den grønne udvikling, hvorfor vi udelukkende benytter økologiske produkter og arbejder efter bæredygtige principper.

To get some help with my home assignments I go to essay writing service. To my mind, this writing UK is one of the best resources that provides qualification help to students. Moreover, this platform gives me more free time for my hobbies.

Dameklip i alle længder

En smuk dameklip kommer i alle længder. Uanset om du ønsker en frisk korthårsfrisure eller du vil bevare dine længder så kan vi hos Pii være dig behjælpelig. Er du i tvivl om, hvilken dameklip, der vil klæde dig bedst? Så spørg endelig vores dygtige frisører til råds. Vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at du går fra salonen med en dameklip, som er lige dig.

Dameklip til kort hår

Man skal kunne sit kram for at mestre en kort dameklip. En frisure kortere end skulderlængde bliver nogle gange forbundet med at være lidt kedelig eller at skulle tilhøre den modne aldersgruppe — det er dog overhovedet ikke tilfældet. En kort dameklip kan bæres af piger og kvinder i alle aldre og frisuren kan sagtens være trendy.

Dameklip til mellemlangt hår

Mellemlangt hår er nok den længde, vi ser hos allerflest kvinder. Derfor er dameklip i denne hårlængde noget vi gør os i stort set hver dag. Mellemlangt hår kan styles på afsindigt mange måder — eksempelvis kan du få en flot dameklip med etage, en lang page eller noget helt tredje.

Dameklip til langt hår

Langt hår kræver ofte meget pleje, for at det ikke ser slidt ud. Ligeledes ligger langt hår sig ofte meget fladt langs hovedet — men det kan den rette dameklip, pleje og styling hjælpe på. Er du løbet tør for inspiration til dit lange hår, men vil du gerne bevare længden? Så kom forbi frisør Pii. Vi har masser af idéer.

Vi passer på miljøet

Foruden at mestre håndværket bag en smuk dameklip, så løfter vi hos Pii et stort socialt ansvar. Vi har taget et bevidst valg om at være en bæredygtig, naturlig og økologisk frisør. Derfor benytter vi udelukkende produkter fra brandet NATULIQUE. For Pii er det blevet en hjertesag at passe godt på kunderne, medarbejderne og ikke mindst miljøet.

Kan vi hjælpe dig med andet?

Hos frisør Pii har vi dygtiggjort os i meget andet end blot dameklip. Ønsker du en ny hårfarve eller har du brug for en god og dybdegående hårkur? Så er dette også noget, vi kan hjælpe med. Ydermere tilbyder vi behandlinger såsom farve af bryn og vipper.

Når du bestiller en dameklip eller enhver anden service hos Pii, er vores mål at give dig en behagelig og afslappende tid i stolen. Derfor medfølger der altid en let skulder/nakke massage. Vi ønsker nemlig at give dig en oplevelse af velvære, når du går til frisøren.

Balayage | Babylights | Bæredygtig frisør

Hvem udfører Dameklip på dig?

Pii er en økologisk frisørkæde med flere saloner i Storkøbenhavn. Du finder os i  København K, Vanløse, Østerbro, Gentofte. Uanset hvilken salon du vælger, vil du være i hænderne på en kreativ, kompetent frisør. Øvelse og udvikling er en stor del af vores dagligdag, så vi altid er trit med tidens trends.

Ønsker du en dameklip udført af Louise Pii? Så er dette også en mulighed. Louise har over 20 års erfaring i frisørfaget og er ydermere hovedet bag frisør Pii.

Find vores priser HER

MERE INFORMATION