Persondata politik

økologi  |  biodynamik  |  velvære

Dameklip

“Det er en hjertesag for mig at mestre håndværket, socialt ansvar og velvære – det er dét, som skaber oplevelsen hos Pii”

Louise Pii

Book tid

Hos Pii tager vi det som en selvfølge, at du formentlig har mange krav til din næste dameklip, da frisure er en stor del af vores personlige udtryk. Du kan derfor trygt træde indenfor døren og tage plads i frisørstolen. Vi sender dig ikke ud af døren, før du er 100 % tilfreds med din dameklip.

Frisør Pii er en bæredygtig frisørkæde med fire smukke saloner i Storkøbenhavn. Det er 15 år siden, at åbningen af den første salon fandt sted. Siden da har vi dygtiggjort os i nutidens trends inden for blandt andet farveteknikker og dameklip. Ikke mindst har Pii fulgt den grønne udvikling, hvorfor vi udelukkende benytter økologiske produkter og arbejder efter bæredygtige principper.

Vi passer på miljøet

Foruden at mestre håndværket bag en smuk dameklip, så løfter vi hos Pii et stort socialt ansvar. Vi har taget et bevidst valg om at være en bæredygtig, økologisk frisør. Derfor benytter vi udelukkende produkter fra brandet Oway og alle vores saloner er ydermere 99 % plastik-frie. For Pii er det blevet en hjertesag at passe godt på kunderne, medarbejderne og ikke mindst miljøet.

Dameklip i alle længder

En smuk dameklip kommer i alle længder. Uanset om du ønsker en frisk korthårsfrisure eller du vil bevare dine længder så kan vi hos Pii være dig behjælpelig. Er du i tvivl om, hvilken dameklip, der vil klæde dig bedst? Så spørg endelig vores dygtige frisører til råds. Vi er her for at hjælpe dig og sørge for, at du går fra salonen med en dameklip, som er lige dig.

Dameklip til kort hår

Man skal kunne sit kram for at mestre en kort dameklip. En frisure kortere end skulderlængde bliver nogle gange forbundet med at være lidt kedelig eller at skulle tilhøre den modne aldersgruppe — det er dog overhovedet ikke tilfældet. En kort dameklip kan bæres af piger og kvinder i alle aldre og frisuren kan sagtens være trendy.

Dameklip til mellemlangt hår

Mellemlangt hår er nok den længde, vi ser hos allerflest kvinder. Derfor er dameklip i denne hårlængde noget vi gør os i stort set hver dag. Mellemlangt hår kan styles på afsindigt mange måder — eksempelvis kan du få en flot dameklip med etage, en lang page eller noget helt tredje.

Dameklip til langt hår

Langt hår kræver ofte meget pleje, for at det ikke ser slidt ud. Ligeledes ligger langt hår sig ofte meget fladt langs hovedet — men det kan den rette dameklip, pleje og styling hjælpe på. Er du løbet tør for inspiration til dit lange hår, men vil du gerne bevare længden? Så kom forbi frisør Pii. Vi har masser af idéer.

Kan vi hjælpe dig med andet?

Hos frisør Pii har vi dygtiggjort os i meget andet end blot dameklip. Ønsker du et ny hårfarve eller har du brug for en god og dybdegående hårkur? Så er dette også noget, vi kan hjælpe med. Ydermere tilbyder vi behandlinger såsom farve af bryn og vipper.

Når du bestiller en dameklip eller enhver anden service hos Pii, er vores mål at give dig en behagelig og afslappende tid i stolen. Derfor medfølger der altid en let skulder/nakke massage. Vi ønsker nemlig at skabe dig en oplevelse af velvære, når du går til frisøren.

Hos frisør Pii i Vanløse tilbyder vi både herre, dame og børneklip

Hvem udfører Dameklip på dig?

Pii er en økologisk frisørkæde med fire saloner i Storkøbenhavn. Du finder os i Valby, København K, Vanløse og Ballerup. Uanset hvilken salon du vælger, vil du være i hænderne på en kreativ, kompetent frisør. Øvelse og udvikling er en stor del af vores dagligdag, så vi altid er trit med tidens trends.

Ønsker du en dameklip udført af Louise Pii? Så er dette også en mulighed. Louise har over 20 års erfaring i frisørfaget og er ydermere hovedet bag frisør Pii. Louise Pii kan bookes til salonen i København K og Vanløse.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 699
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 540
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 780
VASK OG FØN KR. 390
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 285
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 425
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 490

Farve

HELFARVE KR. 880 - 1.950
TONING KR. 880 - 1.545
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 395 - 605
AFRENSNING KR. 300 - 700
BUND OPFRISKNING KR. 699 - 820

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Kan laves med bundfarve KR. 1.890 - 2.575
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.280 - 1.960
-Med bundfarve KR. 1.890 - 2.545
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 880 - 1.960
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 855 - 1.170
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 285 - 335
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 415 - 520

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 265 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 425 - 485
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 340

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 285
FARVE AF VIPPER KR. 155
FARVE AF BRYN KR. 145
RETNING AF BRYN KR. 85

Permanent

PERMANENT KR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne pris menu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Book venligst en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort