Brow_lift

Føler du, at dine brynhår stikker i alle retninger, måske krøller og er mere eller mindre uregerlige? Har du et ønske om at få mere ensartet bryn med en flot facon og masser af fylde? Så er Brow Lift lige noget for dig!

Vi kan med glæde afsløre, at vi nu tilbyder Brow Lift i alle Pii saloner. I samarbejde med Aspire by Lashbar, er flere af vores dygtige frisører blevet uddannet i et af verdens mest milde lift systemer, som er vegansk, økologisk og bæredygtigt. Det genopbyggende og styrkende lift system er ligeledes produceret i EU. Denne type Brow Lift, vi tilbyder i Pii, skiller sig ud fra det ellers klassiske Brow Lift, da du IKKE mere behøver at vente i 24 timer med at tage et bad –  fast selfcare, what’s not to like ??

Men hvad er Brow Lift?

Ved brug af en simpel, men effektiv behandling, kan vi få styr på de vildfarne brynhår og samtidig skabe fremme et voluminøst look, samt en skarp facon på dine bryn. Brow Lift aka Brow Lamination, er en semipermanent behandling af brynene, som gør det muligt at manipulere med brynets form og groretning. Denne behandling får brynene til at se mere fyldige og ensartet ud, da den udglatter og retter alle hår – selv de mest stædige. Herigennem kan du få bugt med trælse hvirvler.
Brow Lift er oplagt for dig, som:

  • Ønsker at få velformet, voluminøse og markante bryn
  • Har et ønske om at have det moderne ’feather’/’brushed up brows’ look
  • Har kraftige, vilde og uregerlige bryn

 Økologisk Brow Lift – hvordan kan det lade sig gøre?

Lifting lotions aka perm lotions, har altid været det hårdeste mest aggressive trin i Brow Lift processen. Det er fordi old-school Lift lotions er fremstillet efter den klassiske og meget aggressive perm kemi, som indeholder ekstremt nedbrydende og udtørrende ingredienser som: thioglycolat, ammoniak og ethanolamin. Aspire by Lashbar Lift system er baseret på en ny mild kemisk formel, som umuliggør det at overbehandle og kemisk forbrænde håret. Tværtimod, så er det som en mini spa-tur for brynhårene – en lækker hårkur, bare til brynene.

Vores Brow Lift:
– Indeholder INGEN Thioglycolate
– Indeholder INGEN Ethanolamine
– Indeholder INGEN Ammoniak
– Indeholder INGEN Ammoniak derivater som f.eks. Ammonium Bicarbonate

Vegansk Brow Lift – det naturlige valg

Det er en regenererende brynbehandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, ved hjælp af biotin, samt den næringsfyldte booster. Vegansk og økologisk Brow Lift er den eneste af sin art, der plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene samt lægge din yndlingsmakeup, og langt de fleste kan nu helt undvære brow gel idet Brow Liftet erstatter brow gel-effekten.

Brow Booster

Der afsluttes altid med Lashbars fantastiske Booster, som er en intens genopbyggende keratin, vitamin og collagen kur. Denne booster/botox indeholder også Pro-vitamin B5 og hyaluronsyre. Boosteren trænger ekstremt dybt ned i håret, reparerer, genopbygger og styrker det indefra, samt tilfører masser af fugt. Denne gør, at hårets skællag lukkes 100% samt låser Brow Liftet.

BONUS: Efter Aspires Brow Lift kan du fint tage makeup på og brynene må gerne blive våde lige efter endt behandling.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemisk påvirkning, og nogle vil derfor ikke altid opleve et optimalt løft. Det gælder uanset hvilket system som er benyttet. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette kan man dog med Aspires Lift system prøve at give et forsøg mere med det samme, men det er ingen garanti at dine bryn vil tage optimalt imod behandlingen.

Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved. Oplever man at have fået for meget løft, eller et forkert udført Lift, kan dette nemt afhjælpes ved at få et Re-Lift / relaxe Lift med Aspires Lift System det samme. Med vores Lift system vil du ikke overbelaste dine bryn!

Allergi:

Er du i tvivl, kan du booke en allergitest. Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.