Persondata politik
Besøg vores dygtige stylister i Piis smukke salonner

Børneklip

Hos frisør Pii tilbyder vi børneklip til drenge og piger i alderen 0-13 år. Vores behandlinger er det rigtige valg for dig, som ønsker at sikre, at dit barn kun kommer i kontakt med skånsomme produkter baseret på de ingredienser, vi kan finde i naturen. Vi møder vores yngre gæster i børnehøjde og gør en dyd ud af, at få dem føle sig trygge i vores selskab.

Vi tilbyder børneklip og -styling i alle otte saloner. Du finder Pii’s dygtige frisører i både Vanløse, Gentofte, Østerbro,og København K. Vi sørger for at afsætte nok tid til, at gøre oplevelsen hyggelig og behagelig. Har du nogle spørgsmål til vores behandlinger, inden du bestiller tid, så er du altid velkommen til at kontakte os på forhånd.

As a student I spend a lot of time doing my homework. I try to do my best, so to write my essay online I use only this platform. It saves a lot of time which I can spend doing other activities or researches.

Fine frisurer til enhver lejlighed

Når du har besluttet dig for at skulle have en balayage, er det vigtigt, at du foruden almindelig klipning og dertilhørende vask og føn, så tilbyder vi også håropsætning og styling til børn i alle aldre. Skal I til en bryllupsfest, konfirmation eller en helt tredje festlig begivenhed, kan vi hjælpe med den helt rigtige børnefrisure til lejligheden. Vi har naturligvis også behandlinger til både mor og far. Læs mere om hvad vi tilbyder af herreklip og dameklip.

Hvad koster en børneklip?

Pii er en økologisk og bæredygtig frisør, som har gæstens sundhed og velvære i fokus. Du får meget mere end blot en børneklip for pengene hos os. Vi skaber et rum for velvære og afslapning, og vi sørger for at selv de yngste vil forbinde turen til frisøren med noget hyggeligt. Vores priser for børneklip starter fra 325 kr. Se gerne fulde prisliste.

Bestil tid i dag

Ønsker du at bestille tid til børneklip i dag? Så kan du gøre det online her på siden. Klik blot på Book Tid — vi guider dig hele vejen. Du kan naturligvis også booke drengeklip og pigeklip over telefonen. Klik her og find telefonnumre og åbningstider for alle vores fire Pii saloner. Vi glæder os til at forkæle jer.

MERE INFORMATION