LYKKEGAARD NOURISHING SOFTENING HAND CREAM

kr.250.00

Hver dag udsættes hænderne for vind og vejr, som de let kan tage skade af. Derfor er det ekstra vigtigt at pleje og passe på dem. LYKKEGAARD NOURISHING Softening Hand Cream er en certificeret håndcreme, som skånsomt plejer hænderne. Håndcremen fugter i dybden, forebygger tør hud og beskytter mod luftforurening. Resultatet er er silkebløde og velplejede hænder.

Hudtype: Dette produkt kan anvendes til alle hudtyper. 

Instruktion: Massér cremen ind i hænderne for at tilføje ekstra fugt og næring. 

Varenummer (SKU): LYK0015 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  Bærende ingredienser:
  Aloe vera, sheasmør, sukkerrør, havreekstrakt og blåbærekstrakt.

  Certificeret økologisk aloe vera
  Aloe vera har en healende og beskyttende effekt på huden. Det fugter og nærer huden og efterlader den smuk, sund og glat. 

  Certificeret økologisk sheasmør
  Sheasmør er et naturprodukt, der er fyldt med A- og E vitamin. Det nærer og regulerer naturligt fugtbalancen i huden.

  Sukkerrør
  Sukkerrør eksfolierer huden forsigtigt, så man opnår en blød og glat hud. Sukkerrør er rige på antioxidanter og beskytter blandt andet huden mod skadelige UV-stråler. 

  Certificeret økologisk havreekstrakt
  Havreekstrakt virker som en antioxidant, der både fugter og nærer huden med store mængder mineraler og salicylsyre.

  Certificert økologisk blåbærekstrakt
  Blåbærekstrakt har et højt indhold af antioxidanter og vitaminer, der har en gavnlig effekt på huden. Det er naturligt rig på Vitamin C, som beskytter huden mod skader og frie radikaler. 

  Ingredienser: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin*, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter*, Stearic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Palmitic Acid, Betaine, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Tocopherol, Avena Sativa Kernel Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,* Sorbic Acid, Aroma.

  250 ml.