LYKKEGAARD ILLUMINATING SELF-TAN DROPS

kr.300.00

LYKKEGAARD ILLUMINATING Self-Tan Drops giver dig en naturlig solkysset teint året rundt helt uden at eksponere din hud for solens farlige UV-stråler. Du bestemmer selv, hvilken kulør du vil opnå ved at tilføre det ønskede antal dråber i din favorit LYKKEGAARD creme. LYKKEGAARD ILLUMINATING Self-Tan Drops indeholder ingredienser som nordisk havreekstrakt, aloe vera og blåbærekstrakt, som nærer og fugter huden. Resultatet er en smuk, sund og strålende hud med en flot naturlig solkysset teint. 

50 ml.

Hudtype: Dette produkt kan anvendes af alle hudtyper.

Instruktion: Bland 2-3 dråber af ILLUMINATING Self-Tan Drops sammen med din ansigtscreme. Fordel produktet jævnt i ansigtet og på halsen om morgenen eller aftenen. Vask dine hænder grundigt efter brug.  

Varenummer (SKU): LYK0014 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  Bærende ingredienser
  Havreekstrakt, aloe vera, blåbærekstrakt og dihydroxyacetone. 

  Certificeret økologisk havreekstrakt
  Havreekstrakt virker som en antioxidant, der både fugter og nærer huden med store mængder mineraler og salicylsyre. 

  Certificeret økologoisk aloe vera
  Aloe vera har en healende og beskyttende effekt på huden. Det fugter og nærer huden og efterlader den smuk, sund og glat. 

  Certificeret økologisk blåbærekstrakt
  Blåbærekstrakt har et højt indhold af antioxidanter og vitaminer, der har en gavnlig effekt på huden. Det er naturligt rig på vitamin C, som beskytter huden mod skader og frie radikaler. 

  Dihydroxyacetone
  Dihydroxyacetone er en ingrediens, man typisk finder i self-tan produkter. Dihydroxyacetone skaber den brune kulør ved at reagere med aminosyrerne i hudens keratin. Den endelige farve, der opnås med DHA afhænger af den enkelte persons hudtype. 

  INGREDIENSER: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Dihydroxyacetone, Glycerin, Gluconolactone, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Avena Sativa Kernel Extract*, Calcium Gluconate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Potassium Sorbate, Sorbic Acid