LYKKEGAARD HYDRATING MULTIPURPOSE BODY OIL

kr.350.00

HYDRATING Multipurpose Body Oil er en olie, som både kan bruges på kroppen, til at barbere sig med og i håret . Olien gør det lettere for både hud og hår at absorbere fugt og næringsstoffer. HYDRATING Multipurpose Body Oil indeholder ingredienser som mandel, avokado og sheasmør, der nærer og blødgør huden. Resultatet er en blød og sund hud med smuk glød. 

150 ml.

Hudtype: Dette produkt kan anvendes af alle hud- og hårtyper.

InstruktionMed HYDRATING Multipurpose Body Oil får du en fugtgivende kropsolie, en lækker olie til barbering og en nærende hårolie alt sammen i ét produkt. Brug den i badet som barberingsolie, efter badet som kropsolie på let fugtig hud eller som hårolie i let fugtigt eller tørt hår. 

Varenummer (SKU): LYK0013 Kategori:
 • Beskrivelse

  Product Description

  Bærende ingredienser:
  Mandel, avokado, sheasmør, abrikos, oliven, solsikkeolie

  Mandel
  Mandel er rig på E-vitamin og har en nærende og bløddgørende effekt på huden.

  Aloe vera
  Aloe vera har en healende og beskyttende effekt på huden. Det fugter og nærer huden og efterlader den smuk, sund og glat.

  Sheasmør
  Sheasmør er et naturprodukt, der er fyldt med A- og E-vitamin. Det nærer og regulerer naturligt fugtbalancen i huden.

  Abrikos
  Abrikos er rig på A-, C- og E-vitamin. Abrikos kerneolien har en genopbyggende effekt og efterlader huden blød og smidig.

  Oliven
  Olivenolie indeholder antioxidanter, som neutralisere de skadelige frie radikaler. Olivenolie forebygger blandt andet rynker og nærer huden i dybden.

  Solsikkeolieø
  Solsikkeolie har et højt indhold af E-vitamin, som forhindrer skader på hudcellerne fra blandt andet solens UV-stråling. Solsikkeolie fugter huden i dybden og efterlader den lækker og blød.

  Ingredienser
  Caprylic/Capric Triglyceride, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Olea Europaea Fruit Oil*, Persea Gratissima Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil