Persondata politik
Grøn frisør | Økologiske produkter | Natulique

Permanente krøller med skånsom behandling

At ‘få lavet en permanent’ er for mange noget, der hører til 80’erne. Men denne form for frisør-behandling har gennemgået en betydelig ændring gennem de seneste årtier. Der er ikke længere endegyldigt lighedstegn mellem permanent og proptrækkerkrøller. Desuden har selve udførelsen af permanent hår gennemgået en stor udvikling, og det er nu muligt at skabe smukke, varige krøller uden at skade håret ekstremt.

Frisør Pii er en økologisk frisør med otte smukke saloner i København og Storkøbenhavn. Du finder vores dygtige og skønne frisører i Vanløse, Gentofte, Østerbro og København K, hvor sidstnævnte findes tæt på Torvehallerne og Nørreport Station. Her står vi klar til at skabe de permanente smukke krøller, som du går og drømmer om. Vi benytter udelukkende bæredygtige produkter fra brandet NATULIQUE. Det er et valg vi har taget for at passe på dig, miljøet og vores medarbejdere.

Find priser HER

Hvad er permanente krøller?

Permanent er en metode til at skabe varige krøller, præcis som du ønsker dem. Permanente krøller ser altså ikke ud på en bestemt måde. Uanset om du drømmer om tætte proptrækkerkrøller, elegante slangekrøller eller et bølget fald i håret, så kan vi skabe disse. Permanent er for dig som ønsker krøller, bølger, fald eller blot mere struktur i håret. Behandlingen holder lige indtil, at dit hår gror ud på ny.

Hvem kan få en permanent?

Hos frisør Pii kan du som voksen få lavet en permanent behandling. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så kan vi skabe præcis den krøllede hårpragt, som du ønsker dig. Førhen har permanent mest af alt populært blandt kvinder, men gennem de seneste år har vi set det trende hos mænd også — og det forstår vi godt.

En permanent behandling kan stort set udføres i alle hårtyper. Dog oplever vi at hår kan være så medtaget af tidligere varme- eller farvebehandlinger, så vi af den grund ikke vil anbefale dig en permanent. I sådanne tilfælde kan vi dog formentlig hjælpe dig med at gøre håret klar til at modtage en permanent behandling. Du er altid meget velkommen til at ringe til din foretrukne salon og høre mere. Ligeledes står vi klar i Pii salonerne til at give dig en konsultation, hvor vi vurderer håret og sammen beslutter, om en permanent behandling er en god idé.

Sådan udføres en permanent behandling

Der er flere måder at foretage en permanent behandling på. Fælles for begge er, at man nedbryder hårets proteiner, for derefter at kunne forme det som ønsket. Efter behandlingen vil håret selv danne proteinerne igen, men i sin nye, krøllede form. Den proteinnedbrydende proces kan ske ved brug af enten varme eller kemikalier. Hos frisør Pii holder vi os så vidt muligt fra unødvendige kemikalier, hvorfor vi udelukkende benytter produkter fra det bæredygtige, økologiske brand NATULIQUE.

Sådan vedligeholder du dine permanente krøller

Der findes mange gode råd til, hvordan du bedst passer på din permanente frisure. Nogle af rådene lyder på at undgå sol og varme, bruge shampoo med højt proteinindhold og at undgå balsam. Hos Pii anbefaler vi blot at du passer på dit hår, som du altid vil gøre det og sørger for at blive klippet jævnligt. Vores frisører skal nok sørge for at vejlede dig i, hvordan du beskytter dine permanente krøller bedst muligt.

MERE INFORMATION