Persondata politik

Afrensning af hår for større behandlinger

Er din nuværende frisure begyndt at kede dig og skal der ske noget nyt? Så overvejer du måske en hel ny hårfarve. Ønsker du at skifte fra mørkt hår til en lysere nuance, så kræver det en afrensning af håret, før farvebehandlingen kan begynde. Afrensning kan være en hård omgang for håret, men hos Pii, kan vi hjælpe dig med så skånsom en afrensning, som overhovedet muligt.

Frisør Pii er en økologisk frisørkæde, hvor vi har gjort det til vores opgave at sammenkoble socialt ansvar, godt håndværk og selvforkælelse. Vi tilbyder alle de traditionelle frisørbehandlinger, og hermed også afrensning af hår, men alle processer er tilpasset vores kerneværdier. Derfor benytter vi udelukkende skånsomme og bæredygtige produkter fra det NATULIQUE.

Vi tilbyder afrensning af hår i alle Pii saloner, som du finder på Østerbro, Vanløse, Gentofte og København K. Uanset hvilken salon du vælger, kan du se frem til en oplevelse af hverdags-velvære, hvor du er i centrum. Book din behandling i dag og træd ind i Piis grønne univers.

Hvad er afrensning af hår?

Afrensning af hår er en behandling, der foretages når du ønsker at gå fra mørkt hår til en lysere nuance. Behandlingen går ind og opløser de kunstige pigmenter, der er at finde i håret fra tidligere hårfarvninger. Med andre ord så fjerner en afrensning kunstig farve fra dit hår.

Når håret er renset for tilførte pigmenter, er det langt lettere at skabe et smukt resultat med en lysere farve, end den du havde før. Dermed giver afrensning af håret et væld af muligheder, når der skal skabes en ny, prydelig frisure.

Er behandlingen skadelig for håret?

Afrensning af håret er en kemisk proces, og derfor kan det ikke undgås, at det slider på håret. Hos Pii gør vi alt for at udføre så skånsomme behandlinger som muligt. Derfor benytter vi kun økologiske produkter fra NATULIQUE, hvor ingredienslisten er kort og genkendelig. Afrensning er hårdt for håret. Derfor anbefaler vi altid af afslutte behandlingen med en hårkur for at tilføje ekstra fugt til håret.

Hvad koster afrensning af hår?

Afrensning af dit hår koster mellem 300 og 700 kr. at udføre. Prisen kan variere bredt afhængigt af tykkelsen og længden på dit hår. Hvis du vil kende din akkurate pris, kan du booke en tid i din foretrukne salon til en gratis farvekonsultation. Her har vi mulighed for at bedømme omfanget af din behandling. Ligeledes kan vi vurdere, om dit hår kan holde til en afrensning, eller om det bør styrkes inden da. Se gerne alle vores priser på de forskellige behandlinger.

MERE INFORMATION