Persondata politik
Besøg frisør Pii i Valby


Din bæredygtige frisør i Valby


Book tid


Ring op

FANDT DU IKKE EN TID I VALBY, DER PASSER DIG?

Pii er en økologisk frisørkæde med fire bæredygtige saloner ─ blandt andet beliggende i Valby. Har vores frisør i Valby ikke en tid, som passer dig? Så tjek ledige tider ud for vores saloner i København K, Ballerup eller Vanløse.

OM FRISØR PII I VALBY

At gå til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse.I salonen i Valby, er det dig som er i centrum. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum i Valby, hvor de vil opleve at blive behandlet af professionelle og dedikerede frisører.

Få en dameklip efter dit ønske hos frisør Pii i Valby

Høj faglighed og individuel vejledning

I hjertet af Valby summer salonen af professionelle og dygtige frisører. Her er vi på forkant med udviklingen inden for faget, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi lægger stor vægt på den individuelle vejledning med gæsten i centrum. Vores frisør i Valby har ingen gængse måder at gribe tingene an på, da hver klipning har forskelligt udgangspunkt.

Vi lytter til dig, rådgiver ud fra dine ønsker og hjælper dig med at skabe det udtryk, der matcher dit ansigt og dine behov. Når du forlader vores frisør i Valby, skal du føle dig smuk som aldrig før.

Ønsker du at pleje din nye frisure med gode hårprodukter, så vejleder vi gerne. Med stor omhu har vi udvalgt en række produkter, som dækker vores gæsters behov og samtidig tager hånd om miljøet og andre menneskers velfærd.

Du kan læse mere om vores produkter her på siden. Du er også velkommen til at kigge ind i salonen i Valby og lade dig inspirere.

KLIP, FARVE OG HÅROPSÆTNING
HOS FRISØR PII I VALBY

Uanset hvilken frisure du ønsker dig, så vil vores frisører i Valby gøre deres bedste for at hjælpe dig. Alle har de mange års erfaring med både klip, farve og håropsætning. Besøg vores frisør i Valby og få inspiration, råd og vejledning, inden du booker en tid.

TRADITIONELLE METODER OG NYE TEKNIKKER

Hos Pii i Valby tilbyder vi alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage. Vi tilbyder også vask og føn.

Vi klipper alle aldre i Valby, så hos os finder du både dameklip, herreklip og børneklip, og hvis du er på jagt efter lidt selvforkælelse, tilbyder vi også vask og føn samt lækre kurbehandlinger.

OPSÆTNING AF HÅR I VALBY

Skal du giftes, konfirmeres eller måske til en anden særlig begivenhed, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen, så sætter vores dygtige frisører i Valby i med glæde dit hår. Med udgangspunkt i dine ønsker og det tøj, du skal bære på dagen, finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

DET RIGTIGE LOOK I DEN HELT RIGTIGE FARVE

Vores frisører i Valby åbner op for en hel ny verden af muligheder, hvad angår professionel hårfarvning. Du kan eksempelvis vælge mellem helfarve, toning og reflekser, eller du kan prøve en af de kreative og smukke teknikker som balayage og ombré.

Alle frisører har stærke, faglige kompetencer, og du kan roligt overlade din hårfarve til dem. Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn når du besøger frisøren i Valby.

BUNDFARVE

Bundfarve koster fra 675 kr, mens helfarve starter ved 860 kr. – for begge dele gælder det, at jo længere din udgroning eller dit hår er, des mere koster behandlingen.

REFLEKSER

Prisen på reflekser starter ved 855 kr. for kort hår, og vil du prøve de mere kunstneriske teknikker som balayage, så starter prisen ved 1260 kr. for pagehår.

KURBEHANDLING

En kurbehandling koster fra 255 kr, mens vores luksusbehandling starter ved 400 kr. Begge dele er selvfølgelig inklusive en behagelig og afslappende hovedbundsmassage.

Priser hos Frisør Pii i Valby

Du kan se priserne på vores behandlinger i skemaet nedenfor. Herreklip starter ved 525 kr, mens dameklip starter ved 680 kr, og du kan tilføje farver, reflekser og kurbehandlinger efter ønske.

På hverdage mellem 10-14 giver vi studierabat.

Priser

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØN KR. 720
HERREKLIP, VASK OG FØN KR. 555
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP KR. 805
VASK OG FØN fra KR. 395
BØRNEKLIP (0-3 år) KR. 295
BØRNEKLIP (4-11 år) KR. 435
BØRNEKLIP (12-13 år) KR. 505

Farve

HELFARVE KR. 905 - 2.010
TONING KR. 910 - 1.880
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 405 - 625
AFRENSNING KR. 360 - 745
BUND OPFRISKNING KR. 720 - 845

Custom made farve teknikker

BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.320 - 2.020
-Kan laves med bundfarve KR. 1.945 - 2.620
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.320 - 2.020
-Med bundfarve KR. 1.945 - 2.620
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRET KR. 905 - 2.020
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 880 - 1.205
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 295 - 345
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 425 - 535

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLING KR. 275 - 315
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLING KR. 440 - 500
HOVEDBUNDSKURBEHANDLING KR. 350

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPER KR. 295
FARVE AF VIPPER KR. 160
FARVE AF BRYN KR. 150
RETNING AF BRYN KR. 90

Permanent

PERMANENT KR. 950 - 1.985

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Priserne afhænger af dit hår, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid, der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farve konsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

KONSULTATION I VALBY

Priserne hos Frisør Pii i Valby varierer afhængigt af dine ønsker, men ens for alle behandlinger er, at de inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage. Det gør de, fordi vi ønsker, at en tur hos frisøren skal være en behagelig oplevelse, hvor kunden forkæles med skønhed og velvære.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hårbund.

EN PERSONLIG KLIPNING TIL ALLE ALDRE

Salonen i Valby tilbyder dameklip, herreklip og børneklip med vask og føn, så der er noget for enhver smag. På alle hverdage fra 10-14 giver vi desuden rabat til studerende på både på klip og farve.

Uanset om du kommer for en klipning eller den helt store omgang, så indledes din behandling med en konsultation, hvor vi drøfter dine ønsker til behandlingen. Sammen finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

ØKOLOGISKE, BÆREDYGTIGE
PRODUKTER FRA OWAY

Hos Frisør Pii er vores mål at give dig en personlig oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet fremhæver din naturlige skønhed. For at gøre det har vi brug for de rigtige hårprodukter, og dem har vi naturligvis på hylderne.

Vi lægger stor vægt på miljøet og de produkter, vi bruger. Vi ønsker kun at samarbejde med brands, som tager hensyn til vores omverden.

Derfor finder du udelukkende produkter fra Oway hos os. Alle vores saloner ─ herunder frisøren I Valby ─ er Oway salonner. Dette betyder blandt andet, at salonen er 99% plastikfri.

Vi har mange muligheder for hårfarvning hos frisør Pii i Valby

BEHANDLINGER MED GOD SAMVITTIGHED

Vi værner altid om helhedsoplevelsen, hvilket du vil mærke fra første øjeblik i vores Valby salon. Derfor er vi meget bevidste om, hvilke produkter vi bruger på vores gæster. Det er et meget bevidst valg, at vi bruger produkter fra Oway ─ verdens første kosmetikfirma til at producere professionelle hårprodukter med økologiske og biodynamiske ingredienser.

Med et brand som Oway på hylderne, kan vi give vores gæster en velfortjent og velduftende behandling der emmer af luksus. Samtidig kan vi holde fast i vores værdier og udføre enhver behandling med god samvittighed overfor vores gæsters sundhed, miljøet og dyrene.

VEJLEDNING I VALGET AF HÅRPRODUKTER

Når du plejer eller styler dit hår, er det vigtigt, at de produkter, du bruger, passer til din hårtype, så du giver dit hår mest mulig styrke. Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de rigtige hårprodukter, så kig ind i salonen i Valby og lad os vejlede dig. Når først du finder frem til det rette produkt, kan du mærke det på dit hår i løbet af kort tid.

Et besøg hos Frisør Pii er fyldt med velvære

Hvem er Oway?

Oway blev grundlagt i Italien tilbage i 1948. Siden da er der sket meget og i dag kan du finder Oways bæredygtige produkter i over 70 forskellige lande. Her har vi at gøre med et brand, som har tager et etisk og miljøbevidst ansvar i alle dele af produktionen.

Blandt Oways mange tiltag kan det nævnes, at brandet har egen fabrik som drives af solenergi og er desuden de eneste til at benytte amberglas som emballage for hårprodukter. Amberglas er brunt genbrugsglas som beskytter produkt mod UV stråler og bakterier.

Med Oway på hylderne værner vi ikke kun om din sundhed. Vi tager også afstand til test på dyr. Brandet er nemlig certificeret af PETA ─ verdens største dyrevelfærdsorganisationen.

Køb gavekort