Persondata politik
Bæredygtig | Økologisk | Naturlig


Din bæredygtige frisør i Valby


Book tid


Ring op

Book din tid
VALBY TORVEGADE 21 2500 VALBY
TLF.: 23 72 77 77

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 9-19
Tirsdag: 9-19
Onsdag: 9-19
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-19
Lørdag 8-16
Søndag lukket

Foretrækker du en anden salon?
ØsterbroKøbenhavn KFrederiksbergBallerupAmager – VanløseGentofte

Bæredygtig | Økologisk | Naturlig

Høj faglighed og individuel vejledning

I hjertet af Valby summer salonen af professionelle og dygtige frisører. Her er vi på forkant med udviklingen inden for faget, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi lægger stor vægt på den individuelle vejledning med gæsten i centrum. Vores frisør i Valby har ingen gængse måder at gribe tingene an på, da hver klipning har forskelligt udgangspunkt.

Vi lytter til dig, rådgiver ud fra dine ønsker og hjælper dig med at skabe det udtryk, der matcher dit ansigt og dine behov. Når du forlader vores frisør i Valby, skal du føle dig smuk som aldrig før.

Ønsker du at pleje din nye frisure med gode hårprodukter, så vejleder vi gerne. Med stor omhu har vi udvalgt en række produkter, som dækker vores gæsters behov og samtidig tager hånd om miljøet og andre menneskers velfærd.

Du kan læse mere om vores produkter her på siden. Du er også velkommen til at kigge ind i salonen i Valby og lade dig inspirere.

ØKOLOGISKE, BÆREDYGTIGE
PRODUKTER FRA NATULIQUE

Hos Frisør Pii er vores mål at give dig en personlig oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet fremhæver din naturlige skønhed. For at gøre det har vi brug for de rigtige hårprodukter, og dem har vi naturligvis på hylderne.

Vi lægger stor vægt på miljøet og de produkter, vi bruger. Vi ønsker kun at samarbejde med brands, som tager hensyn til vores omverden. Derfor finder du udelukkende produkter fra NATULIQUE hos os.

KONSULTATION I VALBY

Priserne hos Frisør Pii i Valby varierer afhængigt af dine ønsker, men ens for alle behandlinger er, at de inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage. Det gør de, fordi vi ønsker, at en tur hos frisøren skal være en behagelig oplevelse, hvor kunden forkæles med skønhed og velvære.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hårbund.

Se priserne HER.

EN PERSONLIG KLIPNING TIL ALLE ALDRE

Salonen i Valby tilbyder dameklip, herreklip og børneklip med vask og føn, så der er noget for enhver smag. På alle hverdage fra 10-14 giver vi desuden rabat til studerende på både på klip og farve.

Uanset om du kommer for en klipning eller den helt store omgang, så indledes din behandling med en konsultation, hvor vi drøfter dine ønsker til behandlingen. Sammen finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

Økologisk frisør | Ammoniakfri farver | Book tid

BEHANDLINGER MED GOD SAMVITTIGHED

Vi værner altid om helhedsoplevelsen, hvilket du vil mærke fra første øjeblik i vores Valby salon. Derfor er vi meget bevidste om, hvilke produkter vi bruger på vores gæster. Det er et meget bevidst valg, at vi bruger produkter fra NATULIQUE.

Med et brand som NATULIQUE på hylderne, kan vi give vores gæster en velfortjent og velduftende behandling, der emmer af luksus. Samtidig kan vi holde fast i vores værdier og udføre enhver behandling med god samvittighed overfor vores gæsters sundhed, miljøet og dyrene.

VEJLEDNING I VALGET AF HÅRPRODUKTER

Når du plejer eller styler dit hår, er det vigtigt, at de produkter, du bruger, passer til din hårtype, så du giver dit hår mest mulig styrke. Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de rigtige hårprodukter, så kig ind i salonen i Valby og lad os vejlede dig. Når først du finder frem til det rette produkt, kan du mærke det på dit hår i løbet af kort tid.

TRADITIONELLE METODER OG NYE TEKNIKKER

Hos Pii i Valby tilbyder vi alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage.

Vi klipper alle aldre i Valby, så hos os finder du både dameklip, herreklip og børneklip, og hvis du er på jagt efter lidt selvforkælelse, tilbyder vi også vask og føn samt lækre kurbehandlinger.

OPSÆTNING AF HÅR I VALBY

Skal du giftes, konfirmeres eller måske til en anden særlig begivenhed, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen, så sætter vores dygtige frisører i Valby med glæde dit hår. Med udgangspunkt i dine ønsker og det tøj, du skal bære på dagen, finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

Priser hos Frisør Pii i Valby

Du kan se priserne på vores behandlinger i skemaet nedenfor. Herreklip starter ved 595 kr., mens dameklip starter ved 780 kr., og du kan tilføje farver, reflekser og kurbehandlinger efter ønske.

På hverdage mellem 10-14 giver vi 10% i studierabat.

SHOP

  • NATULIQUE PURE SILVER ANTI-YELLOW CONDITIONER

    kr.289.00
  • NATULIQUE PURE SILVER ANTI-YELLOW MOUSSE

    kr.349.00
  • NATULIQUE PURE SILVER ANTI-YELLOW SHAMPOO

    kr.315.00

MERE INFORMATION