Persondata politik

Din bæredygtige frisør
i Valby

Finder du ikke en tid, der passer dig?

Kontakt en af vores andre saloner. Vi står klar til at tage godt imod dig.

OM FRISØR PII I VALBY

Vi ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

Høj faglighed og individuel vejledning

I salonen arbejder et professionelt team af frisører, der hele tiden er på forkant med udviklingen inden for faget, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi lægger stor vægt på den individuelle vejledning, hvor gæsten er i centrum. Her er ingen gængse måder at gribe tingene an på, da hver klipning har forskelligt udgangspunkt. Vi lytter til dig, rådgiver ud fra dine ønsker og hjælper dig med at skabe det udtryk, der bedst matcher dit ansigt og dine behov.

Ønsker du at pleje din nye frisure med gode hårprodukter, så vejleder vi gerne. Med stor omhu har vi udvalgt en række produkter, som dækker vores gæsters behov og samtidig tager hånd om miljøet og andre menneskers velfærd.

Du kan læse mere om vores produkter her på siden, og du er velkommen til at kigge ind i salonen og lade dig inspirere.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I VALBY

Uanset hvilken frisure du ønsker dig, så vil vores professionelle frisører gøre deres bedste for at hjælpe dig. Hver og én har mange års erfaring med både klip, farve og håropsætning, og hvis du kigger ind i salonen, kan du få inspiration, råd og vejledning, inden du booker en tid.

Traditionelle metoder og nye teknikker

Hos Frisør Pii i Valby tilbyder vi alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage med de lækreste olier fra Aveda. Vi tilbyder også vask og føn.

Vi klipper alle aldre, så hos os finder du både dameklip, herreklip og børneklip, og hvis du er på jagt efter lidt selvforkælelse, tilbyder vi også vask og føn samt lækre kurbehandlinger.

Det rigtige look i den helt rigtige farve

Når det kommer til farve, så åbner der sig en verden af muligheder, og det kræver stor faglig viden at give håret en professionel og perfekt farvebehandling. Hos Frisør Pii kan du vælge mellem traditionel helfarve, toning, glossing, afrensning, bundopfriskning og reflekser, eller du kan prøve en af de kreative og smukke teknikker som sombré, balayage og ombré. Alle frisører har stærke faglige kompetencer, og du kan roligt overlade din hårfarve til deres hænder.

Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn og på den måde sætte prikken over i’et på dit nye look.

Opsætning af hår

Skal du giftes, konfirmeres eller måske deltage i en særlig begivenhed, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen, så sætter vi med glæde dit hår. Med udgangspunkt i dine ønsker og det tøj, du skal bære på dagen, finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

Med en professionel håropsætning kan du være være sikker på, at frisuren holder.

Priser hos Frisør Pii i Valby

Du kan se priserne på vores behandlinger i skemaet nedenfor. Herreklip starter ved 525 kr, mens dameklip starter ved 680 kr, og du kan tilføje farver, reflekser og kurbehandlinger efter ønske.

På hverdage mellem 10-14 giver vi studierabat.

Bundfarve

Bundfarve koster fra 675 kr, mens helfarve starter ved 860 kr. – for begge dele gælder det, at jo længere din udgroning eller dit hår er, des mere koster behandlingen.

Reflekser

Prisen på reflekser starter ved 855 kr. for kort hår, og vil du prøve de mere kunstneriske teknikker som balayage, så starter prisen ved 1260 kr. for pagehår.

Kurbehandling

En kurbehandling koster fra 255 kr, mens vores luksusbehandling starter ved 400 kr. Begge dele er selvfølgelig inklusive en behagelig og afslappende hovedbundsmassage.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier fra AVEDA.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 680
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 525
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 745
VASK OG FØNKR. 380
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 265
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 405
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 475

Farve

HELFARVEKR. 860 - 1.600
TONINGKR. 860 - 1.500
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 385 - 585
AFRENSNINGKR. 275 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 685 - 795

Custom made farve teknikker

SOMBRÈ
Naturlig gradueret fading af farve fra mørk farve til lys eller lys til mørk
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 855 - 1.900
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 830 - 1.150
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 275 - 315
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 405 - 510

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 255 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 400 - 460
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 295 - 335

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 275
FARVE AF VIPPERKR. 150
FARVE AF BRYNKR. 135
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid, der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

KONSULTATION

Priserne hos Frisør Pii varierer afhængigt af dine ønsker, men ens for alle behandlinger er det, at de inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage. Det gør de, fordi vi ønsker, at en tur hos frisøren skal være en behagelig oplevelse, hvor kunden forkæles med skønhed og velvære.

Massagen udføres med lækre, velduftende olier fra Aveda; et brand der formår at forene skønhed med miljørigtighed.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hårbund.

En personlig klipning til alle aldre

Salonen i Valby tilbyder dameklip, herreklip og børneklip med vask og føn, så der er noget for enhver smag. På alle hverdage fra 10-14 giver vi desuden rabat til studerende på både på klip og farve.

Uanset om du kommer for en klipning eller den helt store omgang, så indledes din behandling med en konsultation, hvor vi drøfter dine ønsker til behandlingen. Sammen finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

Hos Frisør Pii er vores mål at give dig en personlig oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet fremhæver din naturlige skønhed. For at gøre det har vi brug for de rigtige hårprodukter, og dem har vi naturligvis på hylderne.

Vi lægger stor vægt på miljøet og de produkter, vi bruger, tager hensyn til vores omverden.

Plantebaserede produkter

Med stor omhyggelighed har vi undersøgt markedet for de bedste produkter, og vi har udvalgt en række, som vi mener, dækker vores gæsters behov bedst muligt. De produkter, vi bruger mest, er fra Aveda; plantebaserede hårplejeprodukter som er produceret med omtanke for både miljø og mennesker. Det, synes vi, er mest ansvarligt.

Aveda byder på det bedste indenfor hårpleje og styling, og med produkterne i salonen forener vi skønhed og velvære med social og miljømæssig ansvarlighed.

Vejledning i valget af hårprodukter

Når du plejer eller styler dit hår, er det vigtigt, at de produkter, du bruger, passer til din hårtype, så du giver dit hår mest mulig styrke. Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de rigtige hårprodukter, så kig ind i salonen og lad os vejlede dig. Når først du finder frem til det rette produkt, kan du mærke det på dit hår i løbet af kort tid.

Hvad er Aveda?

Aveda blev grundlagt i 1978 og består i dag af en lang række skønhedsprodukter, der alle er produceret med rene blomster- og planteekstrakter, og som desuden indeholder rene essentielle olier. Produkterne udvikles og produceres med respekt for jorden, miljøet og de mennesker, der lever her. Virksomhedens filosofi er, at ægte skønhed ikke kan opstå, hvis man på vejen har gjort skade på den omgivende verden.

Den sociale og miljømæssige ansvarlighed, som Aveda arbejder ud fra, går godt i spænd med Frisør Pii’s værdier, og når produkterne samtidig er blandt de bedste på markedet, så er valget enkelt: selvfølgelig bruger vi Aveda i salonen.