Persondata politik


Din bæredygtige frisør i Valby


Book tid


Ring op

Book din tid

Du finder Pii, Valby i Spinderiet på adressen: Valby Torvegade 21, 2500 Valby

Foretrækker du en anden salon?

ØsterbroKøbenhavn KFrederiksbergBallerupAmager – VanløseGentofte

Få en dameklip efter dit ønske hos frisør Pii i Valby

Høj faglighed og individuel vejledning

I hjertet af Valby summer salonen af professionelle og dygtige frisører. Her er vi på forkant med udviklingen inden for faget, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi lægger stor vægt på den individuelle vejledning med gæsten i centrum. Vores frisør i Valby har ingen gængse måder at gribe tingene an på, da hver klipning har forskelligt udgangspunkt.

Vi lytter til dig, rådgiver ud fra dine ønsker og hjælper dig med at skabe det udtryk, der matcher dit ansigt og dine behov. Når du forlader vores frisør i Valby, skal du føle dig smuk som aldrig før.

Ønsker du at pleje din nye frisure med gode hårprodukter, så vejleder vi gerne. Med stor omhu har vi udvalgt en række produkter, som dækker vores gæsters behov og samtidig tager hånd om miljøet og andre menneskers velfærd.

Du kan læse mere om vores produkter her på siden. Du er også velkommen til at kigge ind i salonen i Valby og lade dig inspirere.

KLIP, FARVE OG HÅROPSÆTNING
HOS FRISØR PII I VALBY

Uanset hvilken frisure du ønsker dig, så vil vores frisører i Valby gøre deres bedste for at hjælpe dig. Alle har de mange års erfaring med både klip, farve og håropsætning. Besøg vores frisør i Valby og få inspiration, råd og vejledning, inden du booker en tid.

TRADITIONELLE METODER OG NYE TEKNIKKER

Hos Pii i Valby tilbyder vi alt fra traditionel klipning over smukke håropsætninger til farve med flere forskellige teknikker. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage.

Vi klipper alle aldre i Valby, så hos os finder du både dameklip, herreklip og børneklip, og hvis du er på jagt efter lidt selvforkælelse, tilbyder vi også vask og føn samt lækre kurbehandlinger.

OPSÆTNING AF HÅR I VALBY

Skal du giftes, konfirmeres eller måske til en anden særlig begivenhed, der kræver en flot frisure, som holder hele dagen, så sætter vores dygtige frisører i Valby med glæde dit hår. Med udgangspunkt i dine ønsker og det tøj, du skal bære på dagen, finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

DET RIGTIGE LOOK I DEN HELT RIGTIGE FARVE

Vores frisører i Valby åbner op for en hel ny verden af muligheder, hvad angår professionel hårfarvning. Du kan eksempelvis vælge mellem helfarve, toning og reflekser, eller du kan prøve en af de kreative og smukke teknikker som balayage og ombré.

Alle frisører har stærke, faglige kompetencer, og du kan roligt overlade din hårfarve til dem. Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn når du besøger frisøren i Valby.

Har du allergi overfor hårfarve? Kig ind og få lavet en hurtig og simpel patch test i salonen min. 48 timer før din behandling.

BUNDFARVE

Bundfarve koster fra 740 kr., mens helfarve starter ved 930 kr. – for begge dele gælder det, at jo længere din udgroning eller dit hår er, des mere koster behandlingen.

REFLEKSER

Prisen på reflekser starter ved 930 kr. for kort hår, og vil du prøve de mere kunstneriske teknikker som balayage, så starter prisen ved 1.360 kr. for pagehår.

KURBEHANDLING

En kurbehandling koster fra 285 kr., mens vores luksusbehandling starter ved 425 kr. Begge dele er selvfølgelig inklusive en behagelig og afslappende hovedbundsmassage.

Priser hos Frisør Pii i Valby

Du kan se priserne på vores behandlinger i skemaet nedenfor. Herreklip starter ved 525 kr., mens dameklip starter ved 680 kr., og du kan tilføje farver, reflekser og kurbehandlinger efter ønske.

På hverdage mellem 10-14 giver vi studierabat.

KONSULTATION I VALBY

Priserne hos Frisør Pii i Valby varierer afhængigt af dine ønsker, men ens for alle behandlinger er, at de inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage. Det gør de, fordi vi ønsker, at en tur hos frisøren skal være en behagelig oplevelse, hvor kunden forkæles med skønhed og velvære.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hårbund.

EN PERSONLIG KLIPNING TIL ALLE ALDRE

Salonen i Valby tilbyder dameklip, herreklip og børneklip med vask og føn, så der er noget for enhver smag. På alle hverdage fra 10-14 giver vi desuden rabat til studerende på både på klip og farve.

Uanset om du kommer for en klipning eller den helt store omgang, så indledes din behandling med en konsultation, hvor vi drøfter dine ønsker til behandlingen. Sammen finder vi frem til et udtryk, der passer til dit ansigt og fremhæver dine bedste sider.

ØKOLOGISKE, BÆREDYGTIGE
PRODUKTER FRA NATULIQUE

Hos Frisør Pii er vores mål at give dig en personlig oplevelse, hvor kvalitet og kreativitet fremhæver din naturlige skønhed. For at gøre det har vi brug for de rigtige hårprodukter, og dem har vi naturligvis på hylderne.

Vi lægger stor vægt på miljøet og de produkter, vi bruger. Vi ønsker kun at samarbejde med brands, som tager hensyn til vores omverden. Derfor finder du udelukkende produkter fra NATULIQUE hos os.

Vi har mange muligheder for hårfarvning hos frisør Pii i Valby

BEHANDLINGER MED GOD SAMVITTIGHED

Vi værner altid om helhedsoplevelsen, hvilket du vil mærke fra første øjeblik i vores Valby salon. Derfor er vi meget bevidste om, hvilke produkter vi bruger på vores gæster. Det er et meget bevidst valg, at vi bruger produkter fra NATULIQUE.

Med et brand som NATULIQUE på hylderne, kan vi give vores gæster en velfortjent og velduftende behandling, der emmer af luksus. Samtidig kan vi holde fast i vores værdier og udføre enhver behandling med god samvittighed overfor vores gæsters sundhed, miljøet og dyrene.

VEJLEDNING I VALGET AF HÅRPRODUKTER

Når du plejer eller styler dit hår, er det vigtigt, at de produkter, du bruger, passer til din hårtype, så du giver dit hår mest mulig styrke. Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de rigtige hårprodukter, så kig ind i salonen i Valby og lad os vejlede dig. Når først du finder frem til det rette produkt, kan du mærke det på dit hår i løbet af kort tid.

Priser

Her finder du priser på samtlige af de frisørbehandlinger, som vi tilbyder. Mange af vores behandlinger har en fra og til pris. Din endelige pris på behandling afhænger af længden og kvaliteten af dit hår. Vil du være helt sikker på prisen, inden du sætter dig til rette i frisørstolen? Så er du velkommen til at bestille tid til en gratis hårkonsultation, hvilket udføres i alle syv saloner. Har du mulighed for dette, vil det være vores klare anbefaling.

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Klipninger

DAMEKLIP INKL. VASK & FØN FRA 740 KR.
HERREKLIP INKL. VASK & STYLING FRA 570 KR.
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP (Østerbro) FRA 830 KR.
BØRNEKLIP 0-3 ÅR FRA 305 KR.
BØRNEKLIP 4-11 ÅR FRA 450 KR.
BØRNEKLIP 12-13 ÅR FRA 520 KR.
PANDEHÅRS KLIP FRA 95 KR.
VASK & FØN FRA 405 KR.

STRIBER

KORT TIL PAGE FRA 930 KR.
SKULDER OG NED FRA 1.375 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.725 KR.

REPARATIONS STRIBER

TOP, KORT TIL PAGE FRA 685 KR.
TOP & SIDER, KORT TIL PAGE FRA 905 KR.
TOP, SKULDER OG NED FRA 905 KR.
TOP & SIDER, SKULDER OG NED FRA 1.025 KR.
TOP, LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.130 KR.
TOP & SIDER, LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.240 KR.

TONING

BUNDFARVE FRA 740 KR.
KORT TIL PAGE FRA 935 KR.
SKULDER OG NED FRA 1.255 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.640 KR.

KURBEHANDLING (INKL. MASSAGE)

KORT TIL PAGE FRA 285 KR.
SKULDER OG NED FRA 400 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 420 KR.

SMARTBOND (INKL. LET FØN)

Tilbydes i Ballerup    Vanløse    Frederiksberg    Amager
KORT TIL PAGE FRA 425 KR.
SKULDER OG NED FRA 485 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 540 KR.

STYLING

LET STYLING (NYVASKET, TØRT HÅR KRÆVES) FRA 415 KR.
SPECIEL STYLING FRA 545 KR.
HÅROPSÆTNING, BRYLLUP FRA 1.485 KR.
HÅROPSÆTNING, GALLA/FEST FRA 740 KR.

VOKS

BRYN FRA 125 KR.
HAGE FRA 125 KR.
OVERLÆBE FRA 125 KR.
ARMHULE (Ballerup) FRA 249 KR.
ANSIGT (HAGE, OVERLÆBE, KINDER & BRYN) FRA 310 KR.
BIKINI SNIT (Ballerup) FRA 390 KR.
BEN FRA KNÆ & NED (Ballerup) FRA 390 KR.
HELE BEN (Ballerup) FRA 515 KR.

Helfarve

BUNDFARVE FRA 740 KR.
KORT TIL KORT PAGE FRA 930 KR.
PAGE TIL SKULDER OG NED FRA 1.375 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.740 KR.
HERRE FARVE FRA 740 KR.

OMBRE / BALAYAGE

PAGE/SKULDER FRA 1.360 KR.
PAGE/SKULDER INKL. BUNDFARVE FRA 2.005 KR.
SKULDER/NED FRA 1.615 KR.
SKULDER/NED INKL. BUNDFARVE FRA 2.245 KR.
LANGT FRA 1.720 KR.
LANGT INKL. BUNDFARVE FRA 2.350 KR.
EKSTRA LANGT FRA 2.080 KR.
EKSTRA LANGT INKL. BUNDFARVE FRA 2.700 KR.

HÅREXTENSIONS

Tilbydes i Ballerup    Vanløse    Frederiksberg    Amager    Østerbro    Valby
KONSULTATION 0 KR.
OPRYKNING AF FYLDE FRA 950 KR.
OPRYKNING AF FULD PÅSÆTNING FRA 1.250 KR.
FYLDE 25 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 2.530 KR.
FYLDE 40 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 2.990 KR.
FYLDE 55 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 3.990 KR.
FULD PÅSÆTNING 25 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 4.620 KR.
FULD PÅSÆTNING 40 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 5.850 KR.
FULD PÅSÆTNING 55 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 7.600 KR.

PERMANENT

KORT INKL. KLIP & FØN FRA 1.720 KR.
PAGE TIL SKULDER INKL. KLIP & FØN FRA 2.075 KR.
SKULDER OG NED INKL. KLIP & FØN FRA 2.295 KR.
LANGT INKL. KLIP & FØN FRA 2.285 KR.
EKSTRA LANGT INKL. KLIP & FØN FRA 2.785 KR.

BRYN OG VIPPER

RETNING AF BRYN FRA 95 KR.
VOKS AF BRYN FRA 125 KR.
FARVNING AF BRYN FRA 150 KR.
FARVNING AF VIPPER FRA 165 KR.
FARVNING AF VIPPER & BRYN INKL. RET FRA 300 KR.

ANSIGTSBEHANDLING

Tilbydes i Ballerup
SPECIEL STYLING FRA 740 KR.
ADVANCED ANSIGTSBEHANDLING FRA 1.030 KR.

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid, der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort