Persondata politik

Studentermedhjælper til digital marketing og kommunikation


Er du vores næste studentermedhjælper til Digital Marketing-afdelingen? Hos frisør Pii leder vi efter en kreativ studentermedhjælper, som tør byde ind med sine egne ideer, og som er handlekraftig nok til at få ideerne ud at leve. Stillingen er på cirka 10-15 timer ugentligt, og du kommer til at arbejde fra vores kontor på Østerbro i København. Du brænder for digital marketing, og er super god til at skabe content, som inspirere målgruppen. Vi står klar med åbne arme med et super kompetent team, som hjælper dig i gang og ombord på holdet.

OM JOBBET
Der vil være mange forskelligartede opgaver at gå til, men de relaterer sig alle til digital marketing. Primært kommer du til at arbejde med:

Idégenerering og udarbejdelse af content til vores sociale medier
Tekstforfatning (blogindlæg, nyhedsmails, hjemmeside mm.)

OM DIG
Du er en teamplayer, som får noget for hånden. Du er ikke bange for at bringe dine egne ideer i spil, og du er god til at eksekvere på opgaver. Derudover kan du svare ja til disse punkter:

Du læser på en relevant uddannelse
Du er kreativt tænkende og idérig
Du er god til at skrive og formulere dig
Du har gode samarbejdsevner (du kommer til at indgå i et mindre team)
Du har en positiv indstilling, er udadvendt, klar på nye udfordringer og fuld af gå-på-mod

OM OS
Hos Pii arbejder vi for at skabe et sundere og mere naturligt miljø for vores kunder og vores medarbejdere. Vi er i dag 7 saloner i Københavnsområdet som udelukkende anvender og forhandler produkter af det danske salonbrand NATULIQUE – med økologiske, bæredygtige og naturlige produkter og hårfarver.

Vores marketingafdeling holder til på Østerbrogade, på samme adresse som en af vores store saloner i København.

Du vil blive en del af en virksomhedskultur som vægter samarbejde, respekt og god stemning højt. Omgangstonen er uformel, hierakiet er fladt og du vil opleve, at der ikke er langt fra idé til handling.

ANSØG NU
Vi behandler ansøgninger løbende, så send os dit materiale allerede i dag! Vi vil gerne se en kort ansøgning, hvori du forklarer, hvorfor du er den perfekte kandidat til stillingen – og et CV med din tidligere erfaring. Send ansøgningen til Ann-Sofie Hein på [email protected] Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send ansøgning nu
Køb gavekort