Persondata politik

BLIV SENIORSTYLIST HOS PII

Vi søger netop nu en erfarne frisør til vores salon i Gentofte, der ønsker at udfolde sin kunnen i en virksomhed med fokus på kvalitet, højt serviceniveau og bæredygtighed. Vi tilbyder et stærkt medarbejderteam, solidt bagland, attraktiv lønpakke og attraktive arbejdstider.

OM VIRKSOMHEDEN
Pii er en virksomhed, der er i rivende udvikling. I dag har vi otte smukke saloner i Storkøbenhavn. Vi sætter en ære i at mestre vores håndværk, tage socialt ansvar og skabe velvære for vores kunder. Det har skabt en kultur, der giver en unik kundeoplevelse og service i topklasse.

Vi er i dag et team på 35 frisørassistenter og frisørelever, der hver dag arbejder målrettet på at servicere og bibeholde vores unikke kundeoplevelse. Vi er meget optaget af socialt ansvar, og benytter udelukkende økologiske produkter i vores arbejde.

OM JOBBET
Du bliver en fast del af frisørteamet i Pii. Og du kan glæde dig til at arbejde med farver uden ammoniak og produkter med alt det bedste fra naturen af meget høj kvalitet. Du vil derfor opleve at arbejde i en salon med et godt og sundt indeklima.
Du vil have gode muligheder for at opbygge en større kompetence via kurser og træning, og kan forvente en ledelse med høj faglighed, og som altid står klar til at hjælpe og vejlede.

Hos Pii tilbyder vi en attraktiv lønpakke samt attraktive arbejdstider, så privatliv og arbejdsliv harmonerer. Herunder fri hver 2. lørdag, søndagsfri, min. 1 hverdagsfri pr. uge samt mulighed for deltidsansættelse.

OM DIG
Vi forestiller os, at du har arbejdet i frisørfaget i nogle år, elsker at yde god kundeservice og velvære, og sætter en ære i at udføre dit fag med høj kvalitet. Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med økologiske/grønne farver og produkter, og ligeledes har vi ingen forventninger til, hvilken livsstil du i øvrigt fører. Det er dog vigtigt for os, at du har et åbent sind for den grønne niche i vores branche, som er i rivende udvikling.

Vi har stor fokus på medarbejdertrivsel, og du vil komme til en virksomhed med høj teamspirit. Du vil få gode kolleger samt et solidt og velorganiseret bagland, der involverer sig aktivt i hverdagen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV til [email protected]. Som et alternativ til den skriftlige ansøgning, er du også velkommen til at sende os en videohilsen. Har du spørgsmål, inden du søger jobbet hos Pii, så kan du altid ringe på telefon 26287830. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

MERE INFORMATION