Persondata politik

Frisørassistent til Valby, fuldtid


Vi søger en frisørassistent på fuld tid til vores smukke salon i Spinderiet i Valby.
Er det dig?

Bliv en del af Pii familien i vores Salon i Valby. Her vil din arbejdsdag foregå i vores skønne og velindrettet salon, kun et stenkast fra Valby Station. Salonen er nem at komme til fra alle dele af København og Storkøbenhavn.

Vi tilbyder en hverdag blandt glade og udadvendte kollegaer. Vores salon drives med god energi og højt humør. Vi værner om det gode fællesskab og sammen skaber vi et rart og hyggeligt rum at være i — både for medarbejdere og gæster.

Vi tilbyder medbestemmelse på din arbejdstid og vil sammen med dig finde de arbejdstider, som passer ind i dit liv og dagligdagen i salonen. Bemærk at der ikke er åbent i salonen om søndagen.

Vi arbejder efter overenskomst og mester Louise Pii er medlem af Danmarks Frisørmesterforening. Kontrakter, løn mv. varetages af vores administrative medarbejder Marianne.

Lyder denne stilling som noget for dig? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og et billede af dig. Dette skal sendes til mail: [email protected]. Som alternativ til den skriftlige ansøgning er du velkommen til at sende en videohilsen. Har du spørgsmål, inden du søger job eller elevplads hos frisør Pii, så er du velkommen til at ringe på telefon: 28 30 03 35Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Send ansøgning nu

MERE INFORMATION

NATURLIG SALON