Persondata politik

FRISØRASSISTENT TIL BALLERUP, FULDTID


Vi søger en frisørassistent på fuld tid i vores dejlige salon i Ballerup Centret.
Er det dig?

Bliv en del af Pii familien i vores Salon i Ballerup. Her vil din arbejdsdag foregå i vores lyse, indbydende og rummelig salon, kun et stenkast fra Ballerup Station og med gode parkerings-faciliteter.

Vi har en stor fast kundekreds, og du får derfor alletiders mulighed for at komme godt fra start i salonen. Du kan desuden glæde dig til en dynamisk hverdag med søde kollegaer, der værner om det gode fællesskab. Sammen skaber vi et rart og hyggeligt rum at være — både for medarbejdere og gæster. 

Vi tilbyder medbestemmelse på din arbejdstid og vil sammen med dig finde de arbejdstider, som passer ind i dit liv og dagligdagen i salonen. Bemærk at der ikke er åbent i salonen om søndagen.

Vi arbejder efter overenskomst og mester Louise Pii er medlem af Danmarks Frisørmesterforening. Kontrakter, løn mv. varetages af vores administrative medarbejder Marianne.

Lyder denne stilling som noget for dig? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og et billede af dig. Dette skal sendes til mail: [email protected]. Som alternativ til den skriftlige ansøgning er du velkommen til at sende en videohilsen. Har du spørgsmål, inden du søger job eller elevplads hos frisør Pii, så er du velkommen til at ringe på telefon: 28 30 03 35Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

Send ansøgning nu

MERE INFORMATION

NATURLIG SALON