Persondata politik

Bliv frisørassistent hos Pii

Vi søger erfarne frisører, der vil udfolde deres kunnen i en virksomhed med fokus på kvalitet, højt serviceniveau og bæredygtighed. Vi tilbyder et stærkt medarbejderteam, attraktive lønpakker og attraktive arbejdstider. Lyder vi som noget for dig?

Om virksomheden

Pii er en virksomhed, der har været i udvikling de seneste år. I dag har vi fire smukke saloner i henholdsvis København, Østerbro Vanløse og Gentofte. Vi sætter en ære i at mestre vores håndværk, tage socialt ansvar og skabe velvære for vores kunder. Det har skabt en kultur, der giver en unik kundeoplevelse og service i topklasse.
Vi er i dag et team på 15 frisørassistenter og frisørelever, der hver dag arbejder målrettet på at servicere og bibeholde vores unikke kundeoplevelse. Vi er meget optaget af socialt ansvar, og derfor benytter vi udelukkende økologiske produkter i vores arbejde- Det er til glæde for både kunder, medarbejdere og miljø.

Om jobbet

Du bliver en fast del af frisørteamet i én af vores fire saloner. Uanset hvilken salon, du søger jobbet som frisør i , så kan du glæde dig til at arbejde med farver uden ammoniak og produkter med alt det bedste fra naturen af meget høj kvalitet. Du vil derfor opleve at arbejde i en salon med et godt og sundt indeklima.
Du vil have gode muligheder for at opbygge en større kompetence via kurser og træning og kan forvente en ledelse med høj faglighed, og som altid står klar til at hjælpe og vejlede.

Hos Pii tilbyder vi en attraktiv lønpakke og ligeledes tilbyder vi attraktive arbejdstider, så privatliv og arbejdsliv harmonerer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har arbejdet i frisørfaget i nogle år, elsker at yde god kundeservice og velvære, og sætter en ære i at udføre dit fag med høj kvalitet. Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med økologiske/grønne farver og produkter, og ligeledes har vi ingen forventninger til, hvilken livsstil du i øvrigt fører. Det er dog vigtigt for os, at du har et åbent sind for den grønne niche i vores branche, som er i rivende udvikling, og som er kommet for at blive.

Vi har stor fokus på medarbejdertrivsel, og du vil komme til en virksomhed med høj team spirit. Du vil få gode kolleger og ledere, der står klar til at hjælpe og træne dig til at blive en frisør med højt fagligt niveau.

Lyder vi som en arbejdsplads for dig? Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning til jobbet. Du bedes sende denne og dit CV til [email protected]. Som et alternativ til den skriftlige ansøgning, er du også meget velkommen til at sende os en videohilsen. Har du spørgsmål, inden du søger jobbet som frisør hos Pii, så kan du altid ringe på telefon: 26241362 . Alle ansøgninger behandles fortroligt.

De bedste hilsner
Pii

MERE INFORMATION