Persondata politik
Besøg frisør Pii i København K


Din bæredygtige frisør i København K


Book tid


Ring op

Book din tid fra den 6. april

Kære Gæst. Så nærmer vi os endelig en genåbning, og vi glæder os til at tage imod jer! Fra den 6. april 2021, kan vi igen byde jer velkommen i Piis smukke saloner.

Bemærk, at har du allerede bestilt tid i Vanløse, vil du sammen med din frisør blive flyttet til vores salon i enten Valby (Charlie) eller på Frederiksberg (Mathilde). Da Pii i Vanløse ligger i Storcentret Kronen, kan vi først slå dørene op her efter den 21. april.

Vi kontakter alle gæster, som skal overflyttes inden for de næste par dage. Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] eller 23 45 00 94 / 23 72 77 77.

Pas på dig selv og hinanden indtil vi ses igen 💚


Book din tid

Du finder Pii, København K. på adressen: Rømersgade 15, 1362 København K.

Foretrækker du en anden salon?

ØsterbroFrederiksbergValbyBallerupAmager

Få en dameklip hos frisør Pii i København K

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL HVER ENKELT GÆST

Medarbejderne hos frisør Pii i København K har en høj, faglig stolthed. Vi stræber efter mere viden, afprøver nye teknikker og holder skarpt øje med de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde dig en behandling, der emmer af kvalitet.

I København K salonen er det altid gæsten, der er i centrum. Det er dig, der skal klippes, og vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til det udtryk, der passer bedst til dig, din hårtype og din stil.

Når behandlingen er fuldendt, rådgiver vi gerne i forhold til pleje- og stylingprodukter, så dit hår og din nye frisure holder længst muligt. Louise Pii har personligt udvalgt en række produkter fra NATULIQUE, der plejer og beskytter med naturlige planteekstrakter og essentielle olier – og som samtidig tager ansvar for miljøet.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

Din frisure skal afspejle, hvem du er. Det kan vi hjælpe dig med at få frem hos frisør Pii i København K. Vores dedikerede frisører tager hånd om dig, uanset om du har brug for en klipning, hårfarvning eller håropsætning. Hvis du har behov for rådgivning, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores salon i København K.

INSPIRATION OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING I KØBENHAVN K

Er du på udkig efter et nyt look, eller trænger du til en klipning, så besøg os i København K og lad dig inspirere. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om mulighederne for dit hår, og vores professionelle frisører holder sig opdateret med den nyeste viden på området, så vi kan give dig den bedste behandling.

Vi tilbyder dameklip, herreklip og børneklip samt en professionel konsultation. Alle behandlinger starter med en behagelig skulder- og nakkemassage med essentielle olier, der omslutter krop og sind og efterlader dig afslappet og klar til behandling.

DET RIGTIGE LOOK I DEN HELT RIGTIGE FARVE

Ønsker du en ny hårfarve, så udfører Pii i København K kreative teknikker som balayage og ombré, der giver håret et naturligt look. Vi arbejder også med mere traditionelle metoder, der anvendes til helfarve, toning, glossing og reflekser, og vi afslutter gerne med farve af bryn og vipper, så looket fuldendes.

Du kan finde alle vores priser her på siden, og du er velkommen i salonen, hvis du ønsker en snak om mulighederne, inden du bestiller tid.

HÅROPSÆTNING

Skal dit hår sættes i en festlig anledning, så har vi mange års erfaring med smukke håropsætninger i København K. Vi arbejder stilfuldt og professionelt, så din opsætning holder hele dagen. Kig forbi salonen til en snak om dine ønsker.

PRISER HOS FRISØR PII I KØBENHAVN K

I vores salon i Rømersgade tilbyder vi både klipning, traditionel farve, særlige farveteknikker, kurbehandlinger og permanent. Alle behandlinger inkluderer en god og afslappende nakkemassage.

Priserne varierer alt efter behandling, men vi giver studierabat på alle hverdage mellem 10-14.

ALLE KUNDER ER VELKOMNE

Hos Frisør Pii byder vi alle vores kunder velkommen med et smil, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hovedbund.

INSPIRATION

Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller tid til en behandling, så er du mere end velkommen i salonen. Her kan en af vores professionelle frisører vejlede dig i forhold til trends og farver og samtidig foreslå, hvilke frisurer der vil passe godt til dig.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

I frisør Pii i København K finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter fra brandet NATULIQUE, der tager ansvar for både miljø og mennesker.

Vi rådgiver og vejleder i brugen af produkterne, ligesom vi bruger dem i vores daglige arbejde med gæsternes hår. Derfor ved vi, at vores produkter er alt det, vi ønsker: effektive, resultatbaserede og produceret med omtanke.

Et besøg hos frisør Pii i København K er rent velvære

Vælg de rette produkter

Når du skal investere i hårprodukter til styling og pleje af dit hår, så er det essentielt, at du vælger de rette. De rigtige produkter på hylderne styrker strukturen i dit hår og hjælper din frisure til at holde så længe som muligt.

Produkterne fra NATULIQUE er særligt udvalgt af Louise Pii. Det er de på grund af virksomhedens miljømæssige og sociale ansvarlighed, men også fordi produkterne er blandt de bedste på markedet.

Du er velkommen til en snak i salonen i København K, hvor vi tager et kig på dit hår og finder frem til en række produkter, du med fordel kan anvende, hvis du ønsker at give håret den bedste pleje og styling.

Priser

Her finder du priser på samtlige af de frisørbehandlinger, som vi tilbyder. Mange af vores behandlinger har en fra og til pris. Din endelige pris på behandling afhænger af længden og kvaliteten af dit hår. Vil du være helt sikker på prisen, inden du sætter dig til rette i frisørstolen? Så er du velkommen til at bestille tid til en gratis hårkonsultation, hvilket udføres i alle fire saloner. Har du mulighed for dette, vil det altid være vores anbefaling.

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke og skulder massage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde og de produkter som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter i verden.

Klipninger

DAMEKLIP INKL. VASK & FØN FRA 740 KR.
HERREKLIP INKL. VASK & STYLING FRA 570 KR.
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIP (Østerbro) FRA 830 KR.
BØRNEKLIP 0-3 ÅR FRA 305 KR.
BØRNEKLIP 4-11 ÅR FRA 450 KR.
BØRNEKLIP 12-13 ÅR FRA 520 KR.
PANDEHÅRS KLIP FRA 95 KR.
VASK & FØN FRA 405 KR.

STRIBER

KORT TIL PAGE FRA 930 KR.
SKULDER OG NED FRA 1.375 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.725 KR.

REPARATIONS STRIBER

TOP, KORT TIL PAGE FRA 685 KR.
TOP & SIDER, KORT TIL PAGE FRA 905 KR.
TOP, SKULDER OG NED FRA 905 KR.
TOP & SIDER, SKULDER OG NED FRA 1.025 KR.
TOP, LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.130 KR.
TOP & SIDER, LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.240 KR.

TONING

BUNDFARVE FRA 740 KR.
KORT TIL PAGE FRA 935 KR.
SKULDER OG NED FRA 1.255 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.640 KR.

KURBEHANDLING (INKL. MASSAGE)

KORT TIL PAGE FRA 285 KR.
SKULDER OG NED FRA 400 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 420 KR.

SMARTBOND (INKL. LET FØN)

Tilbydes i Ballerup
KORT TIL PAGE FRA 425 KR.
SKULDER OG NED FRA 485 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 540 KR.

STYLING

LET STYLING (NYVASKET, TØRT HÅR KRÆVES) FRA 415 KR.
SPECIEL STYLING FRA 545 KR.
HÅROPSÆTNING, BRYLLUP FRA 1.485 KR.
HÅROPSÆTNING, GALLA/FEST FRA 740 KR.

VOKS

BRYN FRA 125 KR.
HAGE FRA 125 KR.
OVERLÆBE FRA 125 KR.
ARMHULE (Ballerup) FRA 249 KR.
ANSIGT (HAGE, OVERLÆBE, KINDER & BRYN) FRA 310 KR.
BIKINI SNIT (Ballerup) FRA 390 KR.
BEN FRA KNÆ & NED (Ballerup) FRA 390 KR.
HELE BEN (Ballerup) FRA 515 KR.

Helfarve

BUNDFARVE FRA 740 KR.
KORT TIL KORT PAGE FRA 930 KR.
PAGE TIL SKULDER OG NED FRA 1.375 KR.
LANGT TIL EKSTRA LANGT FRA 1.740 KR.
HERRE FARVE FRA 740 KR.

OMBRE / BALAYAGE

PAGE/SKULDER FRA 1.360 KR.
PAGE/SKULDER INKL. BUNDFARVE FRA 2.005 KR.
SKULDER/NED FRA 1.615 KR.
SKULDER/NED INKL. BUNDFARVE FRA 2.245 KR.
LANGT FRA 1.720 KR.
LANGT INKL. BUNDFARVE FRA 2.350 KR.
EKSTRA LANGT FRA 2.080 KR.
EKSTRA LANGT INKL. BUNDFARVE FRA 2.700 KR.
KONSULTATION 0 KR.
OPRYKNING AF FYLDE FRA 950 KR.
OPRYKNING AF FULD PÅSÆTNING FRA 1.250 KR.
FYLDE 25 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 2.530 KR.
FYLDE 40 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 2.990 KR.
FYLDE 55 CM. INKL. LILLE PLEJEPAKKE FRA 3.990 KR.
FULD PÅSÆTNING 25 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 4.620 KR.
FULD PÅSÆTNING 40 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 5.850 KR.
FULD PÅSÆTNING 55 CM. INKL. FULD PLEJEPAKKE FRA 7.600 KR.

PERMANENT

KORT INKL. KLIP & FØN FRA 1.720 KR.
PAGE TIL SKULDER INKL. KLIP & FØN FRA 2.075 KR.
SKULDER OG NED INKL. KLIP & FØN FRA 2.295 KR.
LANGT INKL. KLIP & FØN FRA 2.285 KR.
EKSTRA LANGT INKL. KLIP & FØN FRA 2.785 KR.

BRYN OG VIPPER

RETNING AF BRYN FRA 95 KR.
VOKS AF BRYN FRA 125 KR.
FARVNING AF BRYN FRA 150 KR.
FARVNING AF VIPPER FRA 165 KR.
FARVNING AF VIPPER & BRYN INKL. RET FRA 300 KR.

ANSIGTSBEHANDLING

Tilbydes i Ballerup
SPECIEL STYLING FRA 740 KR.
ADVANCED ANSIGTSBEHANDLING FRA 1.030 KR.

Vær venligst opmærksom på, at denne prismenu for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger på håret og den tid, der skal afsættes for at udføre en perfekt farvebehandling. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – Du kan booke en gratis farvekonsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Køb gavekort