Persondata politik
Grøn frisør | Økologiske produkter | Book tid

Giv dit hår en smuk finish med en glossing

Drømmer du om at gå en tone mørkere eller lysere? Eller vil du have dine striber til at blende bedre ind med resten af håret? Så kan en glossing meget vel være den rette behandling for dig. Glossing er et mildt farvemiddel, som lægger sig lige under hårstrået. Ved at glosse håret i forlængelse af din farvebehandling, kan vi skabe en bedre helhed og en smuk finish i din frisure.

Ønsker du at vide mere om glossing, så tag kontakt til en af Piis otte saloner. Her står vores dygtige frisører klar til at rådgive dig, inden du sætter dig i frisørstolen. Vi hjælper dig med at vælge en glossing, som passer til din øjenfarve, nuværende hårfarve og glød. Da Pii er en økologisk frisørkæde, bruger vi kun produkter fra det bæredygtige brand, NATULIQUE. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i frisørstolen, hvor vi glæder os til at forkæle dig.

Hvad er glossing?

Glossing er en semi permanent hårfarve, som lægger sig lige inde under hårstrået. Vi bruger gerne glossinger i forbindelse med andre farvebehandlinger, da det er et fremragende produkt til at skabe det ønskede finish i din frisure.

Med en god glossing kan håret både gøres en tand koldere eller varmere, såvel som vi kan bruge glossing til at ramme et mere neutralt udtryk. Ønsker du at prøve et nyt og mere modigt udtryk af, kan vi også give håret glimt af rosegold eller silver look.

Hvor længe holder glossing?

Glossing holder mellem 6-8 uger. Præcis hvor lang holdbarhed der er på netop den glossing, vi lægger i dit hår, afhænger af hvordan du plejer håret hjemme. Spørg os endelig til råds om, hvordan du kan bevare din glossing bedst muligt. En af de store fordele ved at glosse håret er at farven gradvist fader ud over tid. Dermed undgår du irriterende udgroninger og holder en smuk frisure lige indtil din næste frisørtid.

Kan man selv glosse sit hår?

Der er flere brands på markedet, som tilbyder semi permanente hårfarver, der kan bruges til hjemmefarvning. Lige som det gør sig gældende ved helfarvning og striber vil vi dog altid anbefale dig at få udført behandlingen hos en frisør. Vores frisører er alle uddannet på den fireårige frisøruddannelse. Det har blandt andet rustet dem til at udføre glossinger og samtidig beskadige håret mindst muligt. Foruden vores stærke faglighed, så kan du hos Pii regne med en komplet oplevelse af velvære og selvforkælelse.

Hvad koster Glossing?

Prisen for Glossing af dit hår ligger fra 615 kr. Den endelige pris afhænger blandt andet af længden og tykkelsen på dig hår, samt hvorvidt dit hår har taget skade af tidligere behandlinger. Vores priser er altid vejledende. Derfor foreslår vi dig, at du booker tid til en gratis farvekonsultation, hvilket kan foretages i din foretrukne Pii salon. Her har vores frisører mulighed for at vurdere dit hår og sammen med dig beslutte, hvilken toning der skal lægges. Således kan du kende den endelige pris på forhånd. Se gerne alle frisør Piis priser på behandlinger.

MERE INFORMATION