Persondata politik
BESØG PII PÅ FREDERIKSBERG


Book tid


Ring op
Book din tid
FALKONER ALLÉ 14 2000 FREDERIKSBERG
TLF.: 27 89 30 14

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-18
Lørdag 9-16
Søndag: lukket

Østerbro – København K – Frederiksberg – Valby – Ballerup – Vanløse – Gentofte
Økologisk frisør | Herre og dame | Book tid

Vi kombinerer socialt ansvar med professionelt håndværk

Vi tror på, at man som frisør kan gøre en markant forskel for omverden ved at vælge processer, produkter og mennesker med omhu. Hos Pii på Frederiksberg føler vi et ansvar for både dig, kloden og vores medarbejdere. Derfor arbejder vi udelukkende med NATULIQUE, som tilbyder skånsomme produkter uden overflødige kemikalier.

Når du vælger Pii som din frisør på Frederiksberg, er det et tilvalg af høj kvalitet. For at sikrer dette har alle vores stylister den fireårige frisøruddannelse. Derudover gør vi altid, hvad vi kan for at vores stylister holder sig opdateret på trends og nye tendenser.

I must write my dissertation to get my diploma. I’ve tried to do it by myself, but it’s a too complicated task, so writemydissertationforme resource can help me to cope with that. It provides professional help with dissertations, and I can be sure that all content will be relevant and unique. I guess that it’s very convenient.
Bæredygtig frisør | Økologiske produkter | Klipning

KONSULTATION PÅ FREDERIKSBERG

Vores priser varierer alt efter, hvilken type behandling du ønsker. Fælles for alle behandlinger er, at vi byder på en skulder- og nakkemassage. Det har vi valgt at inkludere, da det skal være en behagelig og afslappende oplevelse at gå til frisøren.

Massagen udføres med de lækreste olier fra NATULIQUE, som udelukkende indeholder økologiske og bæredygtige ingredienser.

Alle vores gæster, nye som tilbagevendende, bliver altid tilbudt en konsultation i salonen. Ved denne konsultation sikrer vi os, at vi kan hjælpe dig med at opnå netop det resultat, du ønsker. Vi foretager ligeledes en analyse af dit hår og din hårbund.

SHOP

  • NATULIQUE PERFUME-FREE HAIR & SCALP HAIRWASH

    kr.289.00
  • NATULIQUE SPRAY AND LEAVE CONDITIONER

    kr.289.00
  • NATULIQUE ULTRA SHINE FINISHER

    kr.260.00

MERE INFORMATION