Persondata politik
BESØG PII PÅ FREDERIKSBERG


Book tid


Ring op
// CORONA

Kære Gæst, det er vedtaget, at der igen er krav om coronapas i salonerne (og andre liberale erhverv). Det gælder alle kunder fra 15 år og op efter. Enkelte kunder kan være undtaget. Disse kunder kan på Borgerservice få dokumentation på, at de er undtaget kravet, som de kan fremvise hos jer.

Der er INGEN krav om mundbind i salonerne.

Samtidig nedsættes virketiden på en PCR-test fra 96 timer til 72 timer, og kviktests virketid reduceres til 48 timer.

Er du i tvivl om din næste frisure?

Så lad vores dygtige frisører i Piis saloner guide dig. Alle er de grundigt uddannet i at finde den bedste frisure til dig ud fra din personlige stil, ansigtstræk, hud-, hår- og øjenfarve.

Besøg os gerne på Frederiksberg, inden du bestiller tid til din næste tur i frisørstolen. Så kan vi sammen finde ud af, hvilken behandling, du skal booke tid til.

Pii på Frederiksberg er en bæredygtig frisør

Vi kombinerer socialt ansvar med professionelt håndværk

Vi tror på, at man som frisør kan gøre en markant forskel for omverden ved at vælge processer, produkter og mennesker med omhu. Hos Pii på Frederiksberg føler vi et ansvar for både dig, kloden og vores medarbejdere. Derfor arbejder vi udelukkende med NATULIQUE, som tilbyder skånsomme produkter uden overflødige kemikalier.

Når du vælger Pii som din frisør på Frederiksberg, er det et tilvalg af høj kvalitet. For at sikrer dette har alle vores stylister den fireårige frisøruddannelse. Derudover gør vi altid, hvad vi kan for at vores stylister holder sig opdateret på trends og nye tendenser.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Book din tid

Du finder Pii, Frederiksberg på adressen: Falkonér Allé 14, 2000 Frederiksberg

Foretrækker du en anden salon?

ØsterbroKøbenhavn KValbyBallerupAmager – VanløseGentofte

Køb gavekort