Persondata politik


Din bæredygtige frisør i Ballerup


Book tid


Ring op

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I BALLERUP

Leder du efter en professionel og kreativ frisør i Ballerup, så er du kommet til det rette sted. Pii består af et hold af dygtige frisører med mange års erfaring i klipning, hårfarvning og opsætning af hår. Vi lægger vægt på personlig rådgivning og individuel behandling. Hvis du har brug for en snak om dine ønsker, inden du bestiller tid, så er du altid velkommen i salonen i Ballerup.

Østerbro – København K – Frederiksberg – Valby – Ballerup – Vanløse – Gentofte

Hvilke hårprodukter skal du bruge?

Hvis du vil vide, hvilke hårprodukter der er de rette for dig, så skal du komme forbi i salonen i Ballerup. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind. Det gælder for eksempel kvaliteten på dit hår, strukturen, farven og længden.

Her har vores professionelle frisører mulighed for at analysere din hårtype og desuden se, om der er noget, håret mangler i særlig grad. Det kan være fugt, proteiner eller lignende. Når diagnosen er lavet, kan de fortælle dig lige præcis hvilke produkter, der vil gavne dig og dit hår bedst muligt.

Vi tager ansvar for omverdenen

Når du træder ind i Piis smukke omgivelser i Ballerup, ønsker vi at give dig en helhedsoplevelse. Vi er en frisør med fokus på grønne og bæredygtige metoder. Derfor benytter vi os hovedsageligt af de luksuriøse produkter fra NATULIQUE.

Se produkter

NATULIQUE er forgangsløber i skønhedsbranchen, når det kommer til at tage et miljømæssigt og etisk ansvar for sine produkter. Her er der tænkt i bæredygtige baner fra start til slut. Dermed går NATULIQUEs værdier hånd i hånd med dem, som vi dyrker hos frisør Pii.

Du kan med god samvittighed læne dig tilbage i frisørstolen. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at denne udføres med økologiske produkter, der er spækket med naturlige olier og biodynamiske ingredienser.

FLOTTE LØSNINGER TIL DIT HÅR

Frisør Piis gæster er i centrum. Vores primære mål er at give dig en behagelig oplevelse i salonen og et look, der passer til dit ansigt og dine træk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte gæst. Vi lytter til det, du siger, og i fællesskab finder vi frem til den rigtige frisure og den rette hårfarve til dit ansigt.

I salonen tilbyder vi både herreklip, dameklip og børneklip. Vi tilbyder også vask, føn og kurbehandlinger. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage, så både krop, sind og udseende plejes. Unikt for Ballerup finder du i denne salon også “Wellness By Pii”.

ALSIDIGHED

Skal dit hår farves, arbejder vi både med traditionelle teknikker til helfarve og reflekser eller kreative metoder til hårfarvning i form af balayage og ombré.

Har du allergi overfor hårfarve? Kig ind og få lavet en hurtig og simpel patch test i salonen min. 48 timer før din behandling.

Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn.

Priser hos Frisør Pii i Ballerup

Hos frisør Pii i Ballerup afhænger pris naturligvis af, hvilken behandling man ønsker.

I skemaet nederst på siden kan du se prisen på vores forskellige behandlinger, og du er altid velkommen til en snak i Ballerup salonen, inden du bestiller tid.

På hverdage fra klokken 10-14 giver vi i Ballerup rabat til alle studerende.

INDIVIDUEL BEHANDLING – INVIDIUEL PRIS

Det er svært at give en gennemsnitlig pris på en frisørbehandling hos frisør Pii i Ballerup, da det er meget individuelt, hvad den enkelte gæst ønsker. Priserne starter fra 325 kr. for en klipning til de mindste (Baby klip) og slutter på 780 kr. for en dameklip inkl. vask og styling.

Mange kunder får ikke blot en klipning, men tilføjer gerne en kurbehandling, en farvning eller en wellness behandling. Kurbehandlingerne starter på 285 kr., mens en permanent koster fra 1.830 kr.

FÅ INSPIRATION TIL DIN FRISURE

Er du i tvivl om, hvordan dit nye look skal være, så kan du med fordel kigge ind i salonen i Ballerup. Her kan du snakke med en af vores professionelle frisører, der kan vejlede dig ud fra dine ønsker.

Vores faglige stolthed gør, at vi altid er på forkant med udviklingen, og derfor kan du trygt overlade din nye frisure til os.

FYLD DIN KROP OG DIT SIND
MED VARM VELVÆRE

Wellness by Pii er et varmt og plejende tilflugtssted for ansigt, krop og sjæl; en skønheds- og velværeklinik i vores salon i Ballerup. Wellnes by Pii er både for kvinder og mænd.

DIN WELLNESS BY PII-BEHANDLER

I vores skønheds- og velværeklinik i Ballerup møder du Rikke, der er uddannet kosmetolog og frisør. Hun har mere end 10 års erfaring i skønhedsbranchen, og hun stræber efter at være på forkant med udviklingen, så hun altid kan tilbyde dig den bedste behandling.
Behandlingerne sammensættes individuelt, så de er tilpasset dig og din hudtype, og du kan vælge mellem en varighed på 60 eller 90 minutter – prisen er henholdsvis 790 kr. og 1.095 kr.
Hver eneste behandling afsluttes med en grundig produktvejledning og en plan for fremadrettede behandlingsmuligheder, der imødekommer dine behov og hjælper dig i mål med dine ønsker.

Køb gavekort