Persondata politik

Din bæredygtige frisør
i Ballerup

Finder du ikke en tid, der passer dig?

Kontakt en af vores andre saloner. Vi står klar til at tage godt imod dig.

OM FRISØR PII I BALLERUP

Vi ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

En klipning er en individuel sag

Hos Frisør Pii har vi fokus på den enkelte gæst. En klipning er andet og mere end en saks. Det er en oplevelse og et produkt, der skal efterlade dig med en flot frisure, som passer til din person. Personlig rådgivning er derfor vores udgangspunkt. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi frem til et udtryk, der dækker dine behov.

Udover vejledning i klipning, frisurer og de nyeste tendenser, rådgiver vi også i brugen af hårprodukter. Vil du pleje dit hår bedst muligt, er det en god idé, at du vælger produkter, der passer til din hårtype og den tid, du bruger foran spejlet – og de produkter har vi. De er særligt udvalgt af Louise Pii, fordi de på ansvarlig vis forener skønhed, velvære og bæredygtighed.

Medlem af Intercoiffure

Som én blandt få udvalgte er Frisør Pii medlem af den internationale og anerkendte frisørorganisation, Intercoiffure, der har samlet verdens bedste frisører. Medlemsskabet kræver, at vi lever op til en lang række høje krav – både fagligt og menneskeligt – og det er din garanti for høj kvalitet.

At være en del af Intercoiffure er noget, vi er meget stolte af. Det er en stor anerkendelse og en bekræftelse af det arbejde, vi yder hver dag. Vi sætter en ære i hjælpe vores gæster med at finde frem til en flot frisure, og det glæder os, at den internationale organisation bemærker vores dedikerede og dygtige frisører.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I BALLERUP

Leder du efter en professionel og kreativ frisør i Ballerup, så er du kommet til det rette sted. Frisør Pii består af et hold af dygtige frisører med mange års erfaring inden for klipning, farvning og opsætning af hår, og vi lægger vægt på personlig rådgivning og individuel behandling. Hvis du har brug for en snak om dine ønsker, inden du bestiller tid, så er du altid velkommen i salonen.

Flotte løsninger til dit hår

Hos Frisør Pii er gæsterne i centrum. Vores primære mål er at give dig en behagelig oplevelse i salonen og et look, der passer til dit ansigt og dine træk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte gæst. Vi lytter til det, du siger, og i fællesskab finder vi frem til den rigtige frisure og den rette hårfarve til dit ansigt – på den måde bliver alle løsninger individuelle.

I salonen tilbyder vi både herreklip, dameklip og børneklip, og hvor krop, sind og udseende plejes. Vi tilbyder også vask, føn og kurbehandlinger. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage med produkter fra Aveda, så både krop, sind og udseende plejes.

ALSIDIGHED

Skal dit hår farves, arbejder vi både med traditionelle teknikker til helfarve og reflekser eller kreative metoder til hårfarvning i form af balayage, ombré eller sombré.

Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn.

Priser hos Frisør Pii i Ballerup

Når man skal klippes, så afhænger prisen af, hvilken behandling man ønsker.

I skemaet nedenfor kan du se prisen på vores forskellige behandlinger, og du er altid velkommen til en snak i salonen, inden du bestiller tid.
Vi har studierabat og plads til alle.

Studierabat og INDIVIDUEL BEHANDLING

På hverdage fra klokken 10-14 giver vi rabat til alle studerende, og hele dagen byder vi naturligvis velkommen til alle vores gæster. Damer, herrer, unge, ældre og børn. Hos Frisør Pii er der plads til alle, og vi lægger stor vægt på en individuel behandling.

Alle behandlinger indledes med en rar og afslappende nakke- og skuldermassage, hvor produkter fra Aveda forener velvære og bæredygtighed.

INDIVIDUEL BEHANDLING – INVIDIUEL PRIS

Det er svært at give en gennemsnitlig pris på en frisørbehandling, da det er meget individuelt, hvad den enkelte gæst ønsker. Priserne starter fra 250 kr. for en klipning til de mindste og slutter på 680 kr. for en dameklip med vask og føn.

Mange kunder får ikke blot en klipning, men tilføjer gerne en kurbehandling, en farvning eller måske en permanent. Kurbehandlingerne starter på 255 kr., mens en permanent koster fra 895 kr.

FÅ INSPIRATION TIL DIN FRISURE

Er du i tvivl om, hvordan dit nye look skal være, så kan du med fordel kigge ind i salonen. Her kan du snakke med en af vores professionelle frisører, der kan vejlede dig ud fra dine ønsker.

Vores faglige stolthed gør, at vi altid er på forkant med udviklingen, og derfor kan du trygt overlade din nye frisure til os.

Priser

Alle behandlinger inkluderer en let og afslappende skulder- og nakkemassage med olier fra AVEDA.

Klipninger

DAMEKLIP, VASK OG FØNKR. 680
HERREKLIP, VASK OG FØNKR. 525
LOUISE PII - DAME- OG HERREKLIPKR. 745
VASK OG FØNKR. 380
BØRNEKLIP (0-3 år)KR. 265
BØRNEKLIP (4-11 år)KR. 405
BØRNEKLIP (12-13 år)KR. 475

Farve

HELFARVEKR. 860 - 1.600
TONINGKR. 860 - 1.500
GLOSSING
tilføre extra glans / pigment
KR. 385 - 585
AFRENSNINGKR. 275 - 700
BUND OPFRISKNINGKR. 685 - 795

Custom made farve teknikker

SOMBRÈ
Naturlig gradueret fading af farve fra mørk farve til lys eller lys til mørk
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
BALAYAGE
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et naturligt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Kan laves med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
OMBRÈ
Er til dig som ønsker at bevare din egen farve i bunden, men gerne vil have lysere længder, med et skarpt fade.
KR. 1.260 – 1.900
-Med bundfarveKR. 1.835 - 2.475
COLORFULL HAIR (Ballerup og Valby)
Tidens hotteste tendens!
Et farvespektra hvor alle farver er mulige Hair Color is the new make-up
Ring til salon for nærmere info.

Reflekser / striber

HELE HÅRETKR. 855 - 1.900
REPARATION AF STRIBER
(top & sider)
KR. 830 - 1.150
KURBEHANDLING I FORBINDELSE MED EN FARVEBEHANDLING (SMARTBOND)
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 275 - 315
SMARTBOND
En ny revolutionerende professionel salon behandling der beskytter dit hår under farve såvel som blegning.
KR. 405 - 510

Kurbehandling inkl. hovedbundsmassage og diagnose af hår og hovedbund

KURBEHANDLINGKR. 255 - 305
LUKSUS 2 TRINS KURBEHANDLINGKR. 400 - 460
HOVEDBUNDSKURBEHANDLINGKR. 295 - 335

Bryn og vipper

FARVE AF BRYN OG VIPPERKR. 275
FARVE AF VIPPERKR. 150
FARVE AF BRYNKR. 135
RETNING AF BRYNKR. 85

Permanent

PERMANENTKR. 895 - 1.870

Vær venligst opmærksom på at denne prisliste for farve og striber kun er en guideline. Farvepriserne afhænger af hårets kvalitet, tidligere farvebehandlinger og den tid, der skal afsættes for at udføre en perfekt farvning. Prisen kan ikke besluttes uden at se dig først – book derfor en konsultation hos en af vores dygtige frisører før din aftale.

Alle gæster, nye såvel som eksisterende, tilbydes en konsultation, hver gang man besøger salonen. Under konsultationen sikrer vi os, at der bliver lyttet til gæstens behov samt udfordringer. Der foretages også en diagnose af hår og hovedbund.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

Frisør Pii i Ballerup bestræber sig på at tilbyde kunderne de bedste hårprodukter på markedet. Men hvem vurderer, hvad der er bedst? Louise Pii har opsat en række krav, produkterne skal leve op til, før de kommer på hylderne i salonen, og det er både med henblik på effektivitet og miljømæssig ansvarlighed.

Et besøg hos Frisør Pii er fyldt med velvære

Hvilke hårprodukter skal du bruge?

Hvis du vil vide, hvilke hårprodukter der er de rette for dig, så skal du komme forbi i salonen. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind. Det gælder for eksempel kvaliteten på dit hår, strukturen, farven og længden.

I salonen har vores professionelle frisører mulighed for at analysere din hårtype og desuden se, om der er noget, håret mangler i særlig grad. Det kan være fugt, proteiner eller lignende. Når diagnosen er lavet, kan de fortælle dig lige præcis hvilke produkter, der vil gavne dig og dit hår bedst muligt.

Opdag Aveda

Aveda er en serie af hårpleje- og skønhedsprodukter, der er produceret med omtanke for miljøet, jordens ressourcer og menneskers sundhed – og så er de yderst virkningsfulde.

Avedas mission kan koges ned til en enkelt sætning: de ønsker at tage ansvar for den verden, vi lever i. Og det gør de hele vejen igennem processen fra miljømæssig ansvarlighed til social bæredygtighed.

Navnet Aveda stammer fra sanskrit, hvor a-veda betyder ”al viden”. Med rødder i det traditionelle indiske helsesystem, har Aveda en holistisk indstilling til både livet og menneskers sundhed og balance. En indstilling vi forsøger at føre videre hos Frisør Pii, hvor målet er at forene skønhed og velvære med en bæredygtig tankegang.

Med Aveda mener vi, at du får det absolut bedste inden for hårpleje og styling, og det er vigtigt for os, at der er tænkt på miljøet under udviklingen af produkterne. Det betyder nemlig, at både du og vi kan anvende dem med god samvittighed.

FYLD DIN KROP OG DIT SIND
MED VARM VELVÆRE

Wellness by Pii er et varmt og plejende tilflugtssted for ansigt, krop og sjæl; en skønheds- og velværeklinik for kvinder og mænd, hvor du kan sætte dagen på pause.

Oplev en verden af Aveda

Under alle ansigtsbehandlinger hos Wellness by Pii bruger vi de anerkendte og virkefulde produkter fra Aveda, der forener skønhed, miljømæssig ansvarlighed og velvære.

Kernen i Avedas skønhedsprodukter er ønsket om at sætte så få aftryk som muligt på jordens ressourcer. Alle produkter indeholder blomster- og planteekstrakter samt rene essentielle olier, og de er udviklet med respekt for jorden og i harmoni med livets cyklus.

Din Wellness by Pii-behandler

I vores skønheds- og velværeklinik møder du Rikke, der er uddannet kosmetolog og frisør. Hun har mere end 10 års erfaring i skønhedsbranchen, og hun stræber efter at være på forkant med udviklingen, så hun altid kan tilbyde dig den bedste behandling.

Behandlingerne sammensættes individuelt, så de er tilpasset dig og din hudtype, og du kan vælge mellem en varighed på 60 eller 90 minutter – prisen er henholdsvis 695 kr. og 995 kr.

Hver eneste behandling afsluttes med en grundig produktvejledning og en plan for fremadrettede behandlingsmuligheder, der imødekommer dine behov og hjælper dig i mål med dine ønsker.

Hårfjerning med voks

Wellness by Pii tilbyder også hårfjerning med voks.

Voks af ben fra knæ og nedKR. 375
Voks af hele benKR. 499
Voks af bikinilinjeKR. 375
Voks af overlæbeKR. 179
Voks af ansigtKR. 229
Voks af brynKR. 110