Persondata politik


Din bæredygtige frisør i Ballerup


Book tid


Ring op

// CORONA

Kære Gæst, det er vedtaget, at der igen er krav om coronapas i salonerne (og andre liberale erhverv). Det gælder alle kunder fra 15 år og op efter. Enkelte kunder kan være undtaget. Disse kunder kan på Borgerservice få dokumentation på, at de er undtaget kravet, som de kan fremvise hos jer.

Der er INGEN krav om mundbind i salonerne. Samtidig nedsættes virketiden på en PCR-test fra 96 timer til 72 timer, og kviktests virketid reduceres til 48 timer.

Hos frisør Pii i Ballerup har vi også en wellness afdeling

EN KLIPNING ER EN INDIVIDUEL SAG

Hos Pii i Ballerup har vi fokus på den enkelte gæst. En klipning er både en oplevelse og et produkt, der skal efterlade dig med en flot frisure, som passer til din person. I salonen i Ballerup er personlig rådgivning vores udgangspunkt. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi et udtryk, der dækker dine behov.

Udover vejledning i klipning, frisurer og de nyeste tendenser, rådgiver vi også i brugen af hårprodukter. Vil du pleje dit hår bedst muligt, er det en god idé at vælge produkter, der passer til din hårtype og den tid, du bruger foran spejlet – i Ballerup har vi disse produkter. De er særligt udvalgt af Louise Pii, fordi de på ansvarlig vis forener skønhed, velvære og bæredygtighed.

KLIP, FARVE
OG HÅROPSÆTNING HOS FRISØR PII I BALLERUP

Leder du efter en professionel og kreativ frisør i Ballerup, så er du kommet til det rette sted. Pii består af et hold af dygtige frisører med mange års erfaring i klipning, hårfarvning og opsætning af hår. Vi lægger vægt på personlig rådgivning og individuel behandling. Hvis du har brug for en snak om dine ønsker, inden du bestiller tid, så er du altid velkommen i salonen i Ballerup.

FLOTTE LØSNINGER TIL DIT HÅR

Frisør Piis gæster er i centrum. Vores primære mål er at give dig en behagelig oplevelse i salonen og et look, der passer til dit ansigt og dine træk. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte gæst. Vi lytter til det, du siger, og i fællesskab finder vi frem til den rigtige frisure og den rette hårfarve til dit ansigt.

I salonen tilbyder vi både herreklip, dameklip og børneklip. Vi tilbyder også vask, føn og kurbehandlinger. Alle behandlinger inkluderer en afslappende nakke- og skuldermassage, så både krop, sind og udseende plejes. Unikt for Ballerup finder du i denne salon også “Wellness By Pii”.

ALSIDIGHED

Skal dit hår farves, arbejder vi både med traditionelle teknikker til helfarve og reflekser eller kreative metoder til hårfarvning i form af balayage og ombré.

Har du allergi overfor hårfarve? Kig ind og få lavet en hurtig og simpel patch test i salonen min. 48 timer før din behandling.

Ønsker du det, kan vi også farve og rette dine øjenbryn.

Priser hos Frisør Pii i Ballerup

Hos frisør Pii i Ballerup afhænger pris naturligvis af, hvilken behandling man ønsker.

I skemaet nederst på siden kan du se prisen på vores forskellige behandlinger, og du er altid velkommen til en snak i Ballerup salonen, inden du bestiller tid.

Vi har studierabat og plads til alle.

Studierabat og INDIVIDUEL BEHANDLING

På hverdage fra klokken 10-14 giver vi i Ballerup rabat til alle studerende. Vi byder dog velkommen til alle vores gæster hele dagen: damer, herrer, unge, ældre og børn. Hos frisør Pii er der plads til alle, og vi lægger stor vægt på en individuel behandling.

Alle behandlinger indledes med en rar og afslappende nakke- og skuldermassage.

INDIVIDUEL BEHANDLING – INVIDIUEL PRIS

Det er svært at give en gennemsnitlig pris på en frisørbehandling hos frisør Pii i Ballerup, da det er meget individuelt, hvad den enkelte gæst ønsker. Priserne starter fra 285 kr. for en klipning til de mindste og slutter på 740 kr. for en dameklip inkl. vask og føn.

Mange kunder får ikke blot en klipning, men tilføjer gerne en kurbehandling, en farvning eller en wellness behandling. Kurbehandlingerne starter på 285 kr., mens en permanent koster fra 1.720 kr.

FÅ INSPIRATION TIL DIN FRISURE

Er du i tvivl om, hvordan dit nye look skal være, så kan du med fordel kigge ind i salonen i Ballerup. Her kan du snakke med en af vores professionelle frisører, der kan vejlede dig ud fra dine ønsker.

Vores faglige stolthed gør, at vi altid er på forkant med udviklingen, og derfor kan du trygt overlade din nye frisure til os.

PRODUKTER
– GRØN PROFIL

Frisør Pii i Ballerup bestræber sig på at tilbyde kunderne de bedste hårprodukter på markedet. Men hvem vurderer, hvad der er bedst? Louise Pii har med henblik på effektivitet og miljømæssigt ansvarlighed opsat en række krav, produkterne skal leve op til, før de kommer på hylderne i salonen i Ballerup.

Få en luksuriøs herreklip hos frisør Pii i Ballerup

Hvilke hårprodukter skal du bruge?

Hvis du vil vide, hvilke hårprodukter der er de rette for dig, så skal du komme forbi i salonen i Ballerup. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind. Det gælder for eksempel kvaliteten på dit hår, strukturen, farven og længden.

Her har vores professionelle frisører mulighed for at analysere din hårtype og desuden se, om der er noget, håret mangler i særlig grad. Det kan være fugt, proteiner eller lignende. Når diagnosen er lavet, kan de fortælle dig lige præcis hvilke produkter, der vil gavne dig og dit hår bedst muligt.

Besøg frisør Pii i Ballerup

Vi tager ansvar for omverdenen

Når du træder ind i Piis smukke omgivelser i Ballerup, ønsker vi at give dig en helhedsoplevelse. Vi er en frisør med fokus på grønne og bæredygtige metoder. Derfor benytter vi os hovedsageligt af de luksuriøse produkter fra NATULIQUE.

Se produkter

NATULIQUE er forgangsløber i skønhedsbranchen, når det kommer til at tage et miljømæssigt og etisk ansvar for sine produkter. Her er der tænkt i bæredygtige baner fra start til slut. Dermed går NATULIQUEs værdier hånd i hånd med dem, som vi dyrker hos frisør Pii.

Du kan med god samvittighed læne dig tilbage i frisørstolen. Uanset hvilken behandling du ønsker, kan du være sikker på, at denne udføres med økologiske produkter, der er spækket med naturlige olier og biodynamiske ingredienser.

FYLD DIN KROP OG DIT SIND
MED VARM VELVÆRE

Wellness by Pii er et varmt og plejende tilflugtssted for ansigt, krop og sjæl; en skønheds- og velværeklinik i vores salon i Ballerup. Wellnes by Pii er både for kvinder og mænd.

Din Wellness by Pii-behandler

I vores skønheds- og velværeklinik i Ballerup møder du Rikke, der er uddannet kosmetolog og frisør. Hun har mere end 10 års erfaring i skønhedsbranchen, og hun stræber efter at være på forkant med udviklingen, så hun altid kan tilbyde dig den bedste behandling.

Behandlingerne sammensættes individuelt, så de er tilpasset dig og din hudtype, og du kan vælge mellem en varighed på 60 eller 90 minutter – prisen er henholdsvis 740 kr. og 1.030 kr.

Hver eneste behandling afsluttes med en grundig produktvejledning og en plan for fremadrettede behandlingsmuligheder, der imødekommer dine behov og hjælper dig i mål med dine ønsker.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort