Persondata politik
BESØG PII PÅ AMAGER


Book tid Ring op
// CORONA

Kære Gæst, det er vedtaget, at der igen er krav om coronapas i salonerne (og andre liberale erhverv). Det gælder alle kunder fra 15 år og op efter. Enkelte kunder kan være undtaget. Disse kunder kan på Borgerservice få dokumentation på, at de er undtaget kravet, som de kan fremvise hos jer.

Der er INGEN krav om mundbind i salonerne. Samtidig nedsættes virketiden på en PCR-test fra 96 timer til 72 timer, og kviktests virketid reduceres til 48 timer.

Velkommen til vores nye Pii salon på Amager!

Hos Pii har vi altid gang i en masse. Nu udvider vi Piis bæredygtige univers med tre nye saloner.
Derfor kan du nu finde Piis dygtige stylister i Amager Centret på adressen:

Reberbanegade 3, 2300 København S.

Book din tid

Du finder Pii, Amager i Amager Centret på adressen: Reberbanegade 3, 2300 København S.

Foretrækker du en anden salon?

ØsterbroKøbenhavn KFrederiksbergValbyBallerup – VanløseGentofte

Besøg din Pii frisør på Frederiksberg

En pause fra hverdagen hos Pii på Amager

Piis univers på Amager er meget mere end blot en frisør. Når du booker tid hos os, anser vi det som værende en af vores vigtigste opgaver at give dig et øjebliks afbræk fra hverdagens trummerum. Alle vores saloner, inklusiv Amager, emmer af velvære. Du kan roligt læne dig tilbage i frisørstolen. Imens sørger vi for at forkæle dig godt og grundigt.

Enhver behandling hos Pii starter med en afslappende nakke- og skuldermassage, så du kan slappe helt af i kroppen, før selve behandlingen begynder. Herefter sørger vi for god, økologisk kaffe eller te samt lidt sødt til ganen. Uanset om du skal klippes, styles eller måske farves, så kan du være sikker på, at alle produkter, som vi bruger er økologiske og bæredygtige.

Vi benytter nemlig udelukkende produkter fra NATULIQUE. Det danske livsstilsbrand deler nemlig vores filosofi om at mindske det aftryk, som vi efterlader i verden. Der er ingen tvivl om, at frisørbranchen og dertilhørende brug af produkter, er tungt for kloden. Derfor føler både vi og NATULIQUE et ansvar for at gøre, hvad vi kan for at forbedre dette.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Pii på Amager står vi klar til at vejlede og guide dig, hvis der skulle være behov for det. Måske er du i tvivl om, hvorvidt din ønskede frisure vil klæde dig, eller om du kan bære en bestemt farve. Tøv da ikke med at spørge os til råds. Vi har mange års erfaring og har derfor et skarpt øje for at spotte, hvorvidt en frisure vil klæde netop dig.

Se priser

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Køb gavekort