Persondata politik
BESØG PII PÅ AMAGER


Book tid
Book din tid
AMAGER CENTRET
2300 KØBENHAVN S.
TLF.: 27 28 17 76

ÅBNINGSTIDER
Mandag: 10-18
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 9-18
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-17
Søndag: lukket

Fortrækker du en anden salon?
Østerbro – København K – Frederiksberg – Valby – Ballerup – Vanløse – Gentofte

Økologisk frisør | herre og dame | book tid

En pause fra hverdagen hos Pii på Amager

Piis univers på Amager er meget mere end blot en frisør. Når du booker tid hos os, anser vi det som værende en af vores vigtigste opgaver at give dig et øjebliks afbræk fra hverdagens trummerum. Alle vores saloner, inklusiv Amager, emmer af velvære. Du kan roligt læne dig tilbage i frisørstolen. Imens sørger vi for at forkæle dig godt og grundigt.

Enhver behandling hos Pii starter med en afslappende nakke- og skuldermassage, så du kan slappe helt af i kroppen, før selve behandlingen begynder. Herefter sørger vi for god, økologisk kaffe eller te samt lidt sødt til ganen. Uanset om du skal klippes, styles eller måske farves, så kan du være sikker på, at alle produkter, som vi bruger er økologiske og bæredygtige.

Vi benytter nemlig udelukkende produkter fra NATULIQUE. Det danske livsstilsbrand deler nemlig vores filosofi om at mindske det aftryk, som vi efterlader i verden. Der er ingen tvivl om, at frisørbranchen og dertilhørende brug af produkter, er tungt for kloden. Derfor føler både vi og NATULIQUE et ansvar for at gøre, hvad vi kan for at forbedre dette.

Bæredygtig frisør | Økologiske produkter | Klipning

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Pii på Amager står vi klar til at vejlede og guide dig, hvis der skulle være behov for det. Måske er du i tvivl om, hvorvidt din ønskede frisure vil klæde dig, eller om du kan bære en bestemt farve. Tøv da ikke med at spørge os til råds. Vi har mange års erfaring og har derfor et skarpt øje for at spotte, hvorvidt en frisure vil klæde netop dig.

Det er altid vores ønske at give dig en oplevelse af velvære, når du besøger en af vores saloner. Vi elsker at forkæle vores gæster, og derfor er alle vores behandlinger inklusiv en let og afslappende nakke- og skuldermassage. Ydermere er vi en økologisk frisørkæde, og de produkter, som vi benytter, er udvalgt med stor omhu og omtanke for det aftryk, vi sætter på verden.

Se priser

SHOP

  • NATULIQUE ANTI-HAIR LOSS CONDITIONER

    kr.245.00
  • NATULIQUE ANTI-HAIR LOSS SCALP SERUM

    kr.365.00
  • NATULIQUE ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

    kr.229.00

MERE INFORMATION